|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() czysty plik jak bezchmurne niebo
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() A najlepiej pobrac VDownloader ktorym mozemy nie tylko z twojej tuby, ale tez z google video i jakis tam jeszcze 2 stron..
Nie wiem jak przy tym, ale w VDownloaderze wybieramy rozmiary w jakich ma byc pobrany film i bitrate. No i mozna .avi .mpeg i .psp Ostatnio edytowany przez Cashtan - 21-02-2007 o 22:02. Powód: Lubie edytowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
|
![]() Cytuj:
O żal... nie wychodź z domu lepiej bo na 99% wiadomo ,że keylogera dostaniesz ;]. A co do programu to takie coś się przyda ![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Z nienacka.
Stan: Na Emeryturze
Świat: Earth
|
![]() Cytuj:
Przykładowo teraz widzę: Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
The Witcher
|
![]() Jak ktoś używa firefoxa to wystarczy zainstalować rozszerzenie UnPlug https://addons.mozilla.org/firefox/2254/
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
np korzystajac z programów: http://www.effectmatrix.com/total-vi...rter/index.htm albo http://www.rivavx.com/index.php?downloads&L=3 (chodzi o encoder ofc) specjalnie nie podaje linkow do programów by jakiś dzieciak nie napisał że próbuje mu shackować jego 15 rycka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() ewentualnie mozna dokonac trudnej sztuki zmiany rozszezenia z flv na avi !!!!!!111111111
![]() pure ownage [: 08-02-2007 00:28 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 23:29 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 20:03 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Raynold ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Mam pewien problem.
Po zainstalowaniu, kiedy chcę włączyć downloadera wyskakuje mi takie coś: ![]() Pomoże mi ktoś? Bo mam pare filmików, które chciałbym zassać. Btw. mam Windows 98
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Ja również polecam VDownloadera.
![]() |
#31 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Warszawa
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 43
Poziom mag.: 49
|
![]() Tego było mi właśnie potrzeba, thx. Już edytuje cudze filmiki ^^.
Ostatnio edytowany przez Vailhorus - 15-04-2007 o 02:39. |
![]() |
![]() |