|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() @nir
Czas pokaze ![]() |
![]() |
![]() |
#4003 |
Guest
|
![]() @Nirt
Pewnie zrobiles dzis tego PoI questa dlatego powiedz mi czemu zostawiliscie tyle osob przed czyszczeniem doslownie ostatniego pokoju i polezliscie po nagrody wszyscy? Wiec nie pierdol chociaz ze "wystarczylo sluchac instrukcji i robic tak jak mowicie" bo widac jak to sie dla paru osob skonczylo.. @up Swiete slowa czas przyjdzie na kazdego. Ostatnio edytowany przez Plebeliusz - 24-02-2007 o 16:24. Powód: dodalem swoje 3 grosze |
![]() |
#4004 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Cytuj:
@Rodri Czas pokaze ![]() Ale nie badz zbyt pewny siebie ![]() Dusk~ caly czas rosnie w sile..
![]() |
#4005 |
Guest
|
![]() O jakiej sile mowisz ?:> Polowa serva ma dosc taifa i calych Dusk'ow
|
![]() |
#4006 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hmm Zobaczy sie ; )
Świat: Pandoria
|
![]() A drugie pół dość Imargama i Zwidka
![]()
#4007 |
Guest
|
![]() Nird ma racje to jest koniec vision , wypalili sie jedyne co moga tera zrobic to placic ...
Zwyciestwo duskiness jest juz tylko kwestia czasu ale jakby nie patrzec to sadzilem ze taifun i jego slugi szybciej zalatwia vision , niestety pomylilem sie i rebelia sie skonczyla po 3 miesiacach ... Szacunek dla ludzi ktorzy maja wyjebane w postacie i sa gotowi ryzykowac strate ich Co do questa jeszcze raz mowie tragedia ... jak mozna zostawic ziomkow na smierc , dobrze ze chociaz zull dal rade na mc xd Pamietajcie Vision przeszliscie juz do histori bo polozyliscie taifuna sadze ze dlugo nikt waszego fraga nie przebije .... Vision dziala jak jedno cialo jeden umysl duski natomiast dzialaja przez 1 cialo i 1 umysl a mianowicie taifa (podzielmy ich na 2 XD) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Titania
|
![]() "Lepsze jest stado baranów prowadzone przez lwa, Niż stado lwów prowadzone przez barana"
Jednak okazało się nieprawdą... |
![]() |
![]() |
#4009 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
|
![]() Tez znam malpke ale nie z RLa. To jest spoko koleś, chcial zrobić quest po prostu. A to że go zabili udowodniło że są ludźmi bez honoru.
Pzdr Góral N@@b |
![]() |
![]() |
#4010 |
Guest
|
![]() Nigdy tu nie pisalem ale wczoraj bylem na qlescie i to co taifun z robil bylo karygodne ,kilka osob zostalo zle poprowadzone i nie doszly do 1 trona i z tego co wiem byl wsrod nich Dutka Plutka <rl taifa> a ten sie odwrocil i nie pomogl tym kilku osobom Z tego co wiem Dutka zabil sie specjalnie i olał ten server traktuj taifun dalej tak rl ziomkow zajdziesz daleko....
|
![]() |
#4011 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() powiedz mi dlaczego pewna grupka osob (byl w niej magrami) nie zrobili 2 tronu? a potworki sie "Zrespily" to wina osob ktore szly? na koncu? a potem niestety popadali... wiec nie pier~ ze taif "opiekowal" sie wszystkimi...
#4012 |
Guest
|
![]() Tak samo padl Dre'furora i co taif zrobiles zeby mu pomoc? tak wlasnie traktujesz swoich ludzi zawsze bylem w tej war neutral ale teraz wiem jak wygracie ten war napewno zmienie serv
|
![]() |
#4013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() @Cyrillus
Nie opiekowal sie wszystkimi. Wydaje mi sie ze bylo to spowodowane niepodporzadkowywaniem sie poszczegolnych jednostek ktore destruktywnie wplywaly na caly team.
#4014 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adi przyjaciel
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() Cytuj:
A mógłbym przysiąc że historycznym fragiem było zabicie seromontisa, który miał prawie 3 razy więcej hp ![]()
![]() |
![]() |
#4015 |
Guest
|
![]() @Nirt
Dlaczego wszystkich krytykujesz? Wszyskich poprawiasz etc. Pokaż swoją twarz... |
![]() |
#4016 |
Użytkownik Forum
|
![]() dziwne ze nie padlem, gralem na laptopie xD
a tu 3 hell fightery solo >.<, trapa mialem ![]()
19:40 Blokers Ivan [106]: w kanadzie fajne dziury sa?;p 19:41 Spaaw [190]: same ciemne arabki/spanisze/nigery 19:41 Ghostfacce [59]: ja to chuj kazda na kija bym bral |
![]() |
![]() |
#4017 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Daleko
Profesja: Rookstayer
Skille: 16/20
|
![]() dajcie jakies screeny or wmv =(
Vampire of Blink [26]: z czego leci aol ? Sardor Quil [22]: przyniesiesz pare torchów? Sardor Quil [22]: bo ciemno Terse Nyro [19]: jakie skile masz ? Inx Gibon [50]: eng pls Terse Nyro [19]: co to? Lord Kreg [12]: sell wentka |
![]() |
![]() |
#4018 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
Quest idealnie przeprowadzony nie byl, czesc osob sie pogubilo ale nie sadze ze sam lepiej bys przeprowadzil taka bande ludzi. |
|
![]() |
![]() |
#4019 |
Użytkownik Forum
|
![]() to kiedy idzie 2 ekpa zeby ludzi tacy jak charnosi, fenix, czipsu zrobili swoje?
![]() btw o ile sie nie myle to wlasnie charnosi mial dowodzic w quescie i moze gdyby nie jego szybko dead dla kilku osob byloby to lepsze ![]() za 8 min sciagne film i zaczne ogladac ![]() i nie dziwcie sie oburzenai tych ludzi ktorzy spedzili ~13h na quescie zeby potem pasc z powdou czyjejs winy (wogole cos dlugo ten quest na harmonii robili 1 raz w 7-8h a to duza roznica)
#4020 |
Guest
|
![]() ja juz od dluzszego czasu tak czytam o tym quescie i nie wiem czy wy sie podniecacie, na harmoni Mateusz dragon wielki bierze szescioosobowa ekipe i ida na Pits of Inferno i jest git.A tu poszlo 80 osob!!!!!!(po jaka cholere tyle noobow sie tam pchalo) z czego wrocili jakies 20....... -.-
|