Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-02-2007, 22:00   #1821
Pieczarek
Użytkownik Forum

Pieczarek's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Dębica

Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adikeen Pokaż post
Ojj juz sram na to, jeszcze sie wyplace, aby zapisac sie w historii nebuli tak jak Gauwartt'Pulse albo Wizz Lowe.
Daj sobie już spokój bo jesteś delikatnie mowiąc - żałosny, a twoje posty nic nowego nie wnoszą. Pyrokar cie shakował? Przykro nam ale wystarczy że raz o tym napisałes. Po co to w kółko powtarzać
Pieczarek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-02-2007, 00:49   #1822
Adikeen
Użytkownik Forum

Adikeen's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieczarek Pokaż post
Daj sobie już spokój bo jesteś delikatnie mowiąc - żałosny, a twoje posty nic nowego nie wnoszą. Pyrokar cie shakował? Przykro nam ale wystarczy że raz o tym napisałes. Po co to w kółko powtarzać
Oj dobra... wroce tu dla jednej osoby i nie bede sie w nic bawil

K4r4biN
Adikeen jest offline  
stary 25-02-2007, 05:56   #1823
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok

Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
Kapitan Chrupek ma numer GG 2266236
Domyślny

ciekawe kiedy bedzie nowa wojna i kto z kim ;d
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
Kapitan Chrupek jest offline  
stary 25-02-2007, 11:38   #1824
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2005

Stan: Zbanowany
Imię: Defroy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gang-Bang
Świat: Kyra
Poziom: 91
Skille: 92/40
Poziom mag.: 19
Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

pewnie za jakis czas nastapi rozlam w VU jak to czesto bywa, bedzie war i wygra lepszy, ale wtedy powstanie szansa dla Assesino zeby sie odbic z dnaa p
to tylko spekulacje. Czas pokaze
Zen jest offline  
stary 25-02-2007, 11:46   #1825
Pieczarek
Użytkownik Forum

Pieczarek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zen Pokaż post
pewnie za jakis czas nastapi rozlam w VU jak to czesto bywa, bedzie war i wygra lepszy, ale wtedy powstanie szansa dla Assesino zeby sie odbic z dnaa p
to tylko spekulacje. Czas pokaze
Patrz na payment list. Połowa asesino/vanum/ordo fidelis (czy cokolwiek to było) już zapłaciło. Nie wydaje mi sie zeby ci co zapłacili ryzykowali kolejną wojne .
Pieczarek jest offline  
stary 25-02-2007, 16:21   #1826
Lynx
Zbanowany

Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze

Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Lynx ma numer GG 2022284
Domyślny

15:13 Celandia [135]: 15:13 You see a magic sword (Atk:48 Def:35). It weighs 42.00 oz. It's the Sword of Valor.

Arthas z Xeamem Umrzywneli

Ostatnio edytowany przez Lynx - 25-02-2007 o 16:23.
Lynx jest offline  
stary 25-02-2007, 16:47   #1827
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
@Adikeen
I co bedziesz zabijal 40 lvl'owe sorce i druidy na Ue? I myslisz ze bedziesz fajny? Ja na twoim miejscu wolal bym sie nie kompromitowac i sobie odpuscic sobie, ale jak wolisz, a i jeszcze jedno owszem Wizz Lowe jest legenda tego serwera ale Gau~ napewno nie jest legenda myslisz ze jak chlopak umie pk'owac to juz zaslurzyl na miano legendy ?
Dla mnie Gau~ jest legendą. Wiesz ilu high lvli od niego padło? Wiesz ile osób bało się wyjść z PZ jak był online? W sumie dziwie sie troche, ze nie dolaczal ani do Phy~, ani do Reb~ bo mogl zmienic losy tej wojny, ale zrobil jak uwazal.
stary 25-02-2007, 17:22   #1828
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

Gauwartt to idiota.
August jest offline  
stary 25-02-2007, 18:22   #1829
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lovah Pokaż post
Dla mnie Gau~ jest legendą. Wiesz ilu high lvli od niego padło? Wiesz ile osób bało się wyjść z PZ jak był online? W sumie dziwie sie troche, ze nie dolaczal ani do Phy~, ani do Reb~ bo mogl zmienic losy tej wojny, ale zrobil jak uwazal.
czyli co jak sobie zabije kilku h lvl i beda mnie sie bali to bede legeda ? zal :s tak wiem ile osob zabil i ile osob balo sie wyjsc z pz, kozakiem moze i byl ale napewno nie jest legenda

Ostatnio edytowany przez Dregar - 25-02-2007 o 22:38. Powód: Glupota :s
Dregar jest offline  
stary 25-02-2007, 22:28   #1830
vu_rox
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Lubaczów

Stan: Początkujący
Imię: Hinogoos
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 109
Skille: 19/23
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez August Pokaż post
Gauwartt to idiota.

To lepiej nie pisać, kim Ty jesteś
vu_rox jest offline  
stary 25-02-2007, 22:38   #1831
TeRcIk
Guest

Domyślny

gauwartt to raczej legenda pk ( mial dobrego bota ? ) pamietam filmik jak walil z sd zza ekranu o.O

stary 25-02-2007, 23:16   #1832
Pieczarek
Użytkownik Forum

Pieczarek's Avatar

Domyślny

Gauwartt to wzór dla gości którzy lubia nocne akcje, umial uwalic kogos z np vanum czy divonium i nie pasc. Zna podobno od groma róznych kryjówek o których większosc graczy w tibii nie ma pojecia. Gauwartt to gracz który nie miał nic do stracenia i dla tego pkował, z pewnością zapisał sie w historii nebuli ale nie jako legenda.
Pieczarek jest offline  
stary 26-02-2007, 08:21   #1833
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

Zapisal sie raczej tym ze dosc szybko expil i po prostu przylewelowal i zabijal ludzi sobie, ale jakis taki bardzo spektakularnych fragow to niepamietam. Poza Irothilem to mu sie udalo
August jest offline  
stary 26-02-2007, 09:14   #1834
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lovah Pokaż post
no ilu zabil? jednego? dwoch?
wezcie ludzie sie zastanowcie co wy piszecie wogole
zabijanie paru znanych ludzi i nocne pk rajdy to nie wystarczajacy powod by byc legenda -.-
Legenda to Wizz Lowe to jego sie najbardziej bali na servie to on rzadzil servem przez dlugi czas to samo Waritor, a nie Gauwartt glupi retard ktory sam siebie nazwal legenda (haha)
on jest poprostu zalosnym mr. TibiaNG
Bjoern Shu jest offline  
stary 26-02-2007, 09:15   #1835
Sonik'ex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2006

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Guw~ napewno zostanie zapamietany na Nebuli ale nie jako legenda a jako slynny pekER a legenda nebuli to hmm chyba knaakthenOOb ^^?

BB Elvas...
Sonik'ex jest offline  
stary 26-02-2007, 15:27   #1836
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez August Pokaż post
Zapisal sie raczej tym ze dosc szybko expil i po prostu przylewelowal i zabijal ludzi sobie, ale jakis taki bardzo spektakularnych fragow to niepamietam. Poza Irothilem to mu sie udalo
z tego co pamietam padl takze Zelarz na 90+ Shaelion na 100+ Pyrokar Aldix na 80+
Dregar jest offline  
stary 26-02-2007, 15:33   #1837
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

Cytuj:
Patrz na payment list. Połowa asesino/vanum/ordo fidelis (czy cokolwiek to było) już zapłaciło. Nie wydaje mi sie zeby ci co zapłacili ryzykowali kolejną wojne .
tak moze i polowa vanum sie wyplacila, ale co z reszta? niektorym to wogole nie daja szansy zeby zaplacili. paymenty powystawiane sa z deczka niesprawiedliwie. niektorzy wogole nie maja szansy sie splacic mimo tego ze w wojnie byli bierni.
pozatym co zrobia ci biedni membersi vanum jezeli vu zacznie brakowac siana, albo zacznie im sie poprostu nudzic i zaczna ich spowrotem atakowac to co.....? No to wtedy albo opuszvcza serwer albo vanum sie spowrotem zjednoczy i wywali VU z serwa wykorzystujac np. ich rozlam.... wszystko sie moze zdarzyc. Pozatym takie wielkie guildie w czasie dlugiego pokoju w koncu i tak sie rozpaddna, bo to nie jest mozliwe zeby tak dlugo trzymac sie razem.
Ja osobiscie opuscilem ten serwer, powrocilem na kyre (pekuje sobie) i ni emam zamiaru juz tu wracac bo doszedlem do wniosku ze nie jestem zbyt lubiany na tym serwerze. Wkrtce mam nadzieje ze moja gra w tibie bedize sie opierac tylko na nieczestych wizytach w celu zabawy np PK. Moze tez tu sobie popekuje? =] <joke> =)
Pozdrowionka
Zen jest offline  
stary 26-02-2007, 21:21   #1838
Pieczarek
Użytkownik Forum

Pieczarek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zen Pokaż post
tak moze i polowa vanum sie wyplacila, ale co z reszta? niektorym to wogole nie daja szansy zeby zaplacili. paymenty powystawiane sa z deczka niesprawiedliwie. niektorzy wogole nie maja szansy sie splacic mimo tego ze w wojnie byli bierni.
pozatym co zrobia ci biedni membersi vanum jezeli vu zacznie brakowac siana, albo zacznie im sie poprostu nudzic i zaczna ich spowrotem atakowac to co.....? No to wtedy albo opuszvcza serwer albo vanum sie spowrotem zjednoczy i wywali VU z serwa wykorzystujac np. ich rozlam.... wszystko sie moze zdarzyc. Pozatym takie wielkie guildie w czasie dlugiego pokoju w koncu i tak sie rozpaddna, bo to nie jest mozliwe zeby tak dlugo trzymac sie razem.
Ja osobiscie opuscilem ten serwer, powrocilem na kyre (pekuje sobie) i ni emam zamiaru juz tu wracac bo doszedlem do wniosku ze nie jestem zbyt lubiany na tym serwerze. Wkrtce mam nadzieje ze moja gra w tibie bedize sie opierac tylko na nieczestych wizytach w celu zabawy np PK. Moze tez tu sobie popekuje? =] <joke> =)
Pozdrowionka
Skończy im sie kasa... Chyba by musieli chodzic na raty z SD . Ale to nie była ostatnia wojna w tym roku . Jednak nie uwazam zeby byli czlonkowie OF uczestniczyli w niej (mowa o tych co zapłacili)

Ostatnio edytowany przez Pieczarek - 26-02-2007 o 21:34.
Pieczarek jest offline  
stary 27-02-2007, 10:07   #1839
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok

Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
Kapitan Chrupek ma numer GG 2266236
Domyślny

Gau~~ po prostu jest dobrym pk'erem, żeby być legenda trzeba uczynić coś pożytecznego dla nebuli
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
Kapitan Chrupek jest offline  
stary 27-02-2007, 15:07   #1840
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

Cytuj:
Skończy im sie kasa... Chyba by musieli chodzic na raty z SD . Ale to nie była ostatnia wojna w tym roku . Jednak nie uwazam zeby byli czlonkowie OF uczestniczyli w niej (mowa o tych co zapłacili)

skad wiesz ze to nei ostatnia wojna? pewnie vu teraz zaatakuje SW i serwer bedzie juz TYLKO I WYLACZNIE dla VU, chyba ze planujesz jakis zamach stanu... ?
Zen jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania