Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-02-2007, 10:30   #5261
Krup
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@krupnik
Jakby mnie ta guild bolala to bym do niej chcial wrocic ^^.
Ja sie na kogo szykowalem? huhuh
Nie porownuj sie do mnie BO JA W PRZECIWIENSTWIE DO CIEBIE NIE ZAPLACILEM!
I NIE KIWNOLEM -.- jak juz kiwnĄc -.-. na marginesie to bylo analfabeto.
Na gc wam narzwucalem i to cie tak zezloscilo, ze kick ^^. I nie mow ze nie, pamietam jak wtedy ten - lord hybrid skillowal i powiedzial, no wreszcie skillowanie nie jest nudne.
Hahaha a przypominasz sobie jak mowiliscie
Jest pokoj bo dzieki akcjom organizowanym przez PN bali sie expic. Jaka byla prawda? ^^

Jesus, wlasnie zauwazylem kolejny blad ort. zanim cos napiszesz to przeczytaj to.
Nigdy nie mowilem ze jestem nieomylny, nikt nie jest ^^
Chesz zebym ja zamiast czytac tego co napisales szukal ortografow? Nic trudnego, sam ich mase robisz, ale to nie ma sensu.

Znow zaczynasz wymyslac sobie swoje historie, ty mozesz powiesciopisarzem zostaniesz? Nigdy nie poiwedzalem ze dzieki PN. Oni bali sie expic bo ty wielki PA Revarton jeszcze "grales" na Galanie. :<

Ty w przeciwenstwie do mnie nie zaplaciles, zgadza sie tylko ty w przeciwenstwie do mnie nie grasz, poza spamowaniem idotycznymi i wyssanymi z palca historii. No ale tego graniem nie mozna nazwac :<

Robisz z siebie niewiadomo jakiego kozaka a byles i jestes nikim. Z guildy wyleciales bo planowales akcje na jednego membersa, ahhh moze to byl 2 owner? No coz masz prawo niepamietac w takim wypadku.

P.S Jak masz zamiar znow wymyslic sobie nowa histoie jaki to niezajebisty jestes a reszta to "pionki" to sobie oszczedz bo nie bede tego juz komentowal. Szkoda czasu.
Krup jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-02-2007, 10:36   #5262
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ,,

@krup
Mam nadzieje ze tam padaczki nie dostales ^^.

Ja przynajmniej nie kryje sie z tym ze sharowalem -.-...

Ty grasz, a ja mam co robic w RL YO! Btw. Koledze dalem chara to bedzie teraz grac ^^ HWL mnie nie huntuje, wiec moze grac spokojnie

Na kogo cos planowalem? Teraz ci napisze wersje dla idioty. Powodow do wyrzucenia mnie z gildi bylo duzo, ale bezposrednim bylo to, ze wam wrzucalem na guild chacie !!

Co wymyslilem? Bo jedyny ARGUMENT jaki uzywasz brzmi : Klamiesz, wymyslasz!

/ Pokaz mi moje orty ^^
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 25-02-2007, 10:59   #5263
Krup
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
@krup
Mam nadzieje ze tam padaczki nie dostales ^^.

Ja przynajmniej nie kryje sie z tym ze sharowalem -.-...

Ty grasz, a ja mam co robic w RL YO! Btw. Koledze dalem chara to bedzie teraz grac ^^ HWL mnie nie huntuje, wiec moze grac spokojnie

Na kogo cos planowalem? Teraz ci napisze wersje dla idioty. Powodow do wyrzucenia mnie z gildi bylo duzo, ale bezposrednim bylo to, ze wam wrzucalem na guild chacie !!

Co wymyslilem? Bo jedyny ARGUMENT jaki uzywasz brzmi : Klamiesz, wymyslasz!

/ Pokaz mi moje orty ^^
Z ta padaczka - glodnemu chleb na mysli. Aff i tak pewnie nie zrozumiesz/zrozumiales.

Glupi jestes czy tylko czytac nie potrafisz? Przedchwila powiedzalem ze wymysliles sobie kolejna historie, podajac przyklad "Hahaha a przypominasz sobie jak mowiliscie Jest pokoj bo dzieki akcjom organizowanym przez PN bali sie expic"

Spytaj 2 ownera kogo chcial zabic bo tylko tyle mogl/moze, chciec.

Pozatym jak bys byl troche bardziej rozgarniety to zauwazyl bys ze nie gram od dawna, loguje sie czasem pogadac. A co do mojego RL to nie narzekam, nie musze zabijac czasu spamujac idotycznymi wypowiedzami jak ty :<

Tak nam na GC wrzucales ze dalej chlopaki nie moga dojsc do sibie niektorzy :< A na powaznie to jedyne co robiles bedac w Relictus to spamowanie GC idotyzmami, kolejny przyklad czegos wymyslonego przez Ciebie. Dowartosciowujesz sie w ten sposob? Jezeli tak to pisz wiecej, bedzie Ci lepiej

Pozdro
Krup jest offline  
stary 25-02-2007, 11:06   #5264
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ..

@krup
Jakbym byl bardziej rozgarniety? Jakbys ty mnie interesowal.

Powiedz mi kogo chcialem zabic?

Krupniczku, ja sie pytalem na gc, dlaczego jest pokoj, wtedy sfrustrowany dzieciak z bylego PN wylecial : Bo takie akcje zorganizowalismy!!

W przeciwienstwie do ciebie nie jestem wielkim pasjonatem tibii i sie nudzilem troche jak gralem, to wolalem cos pisac na gc.

Jesus masz 13 lat?

Argument CHYBA TY po prostu mnie rozbil^^ hqahahah ver. dla idioty:
nawiazanie do glodnemu chleb na mysli
stary 25-02-2007, 11:27   #5265
Krup
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
@krup
Jakbym byl bardziej rozgarniety? Jakbys ty mnie interesowal.

Powiedz mi kogo chcialem zabic?

Krupniczku, ja sie pytalem na gc, dlaczego jest pokoj, wtedy sfrustrowany dzieciak z bylego PN wylecial : Bo takie akcje zorganizowalismy!!

W przeciwienstwie do ciebie nie jestem wielkim pasjonatem tibii i sie nudzilem troche jak gralem, to wolalem cos pisac na gc.

Jesus masz 13 lat?

Argument CHYBA TY po prostu mnie rozbil^^ hqahahah ver. dla idioty:
nawiazanie do glodnemu chleb na mysli
Jezus a nie Jesus Masz swojego ortografa, jak widzisz daleko nie musze szukac.

Jak sie mogles na GC pytac skoro zostales wywalony? Kupy sie cos to nie trzyma.

"Argument chyba ty" Gdzie ja cos takiego napisalem?

Lat mam prawdopodobnie troche wiecej od Ciebie, ale tu lata nie maja nic do rzeczy, tylko to co masz w glowie. Po twoich postach jak i wypowiedziach na GC mozna wywnioskowac ze nie za duzo ;/

Ostatnio edytowany przez Krup - 25-02-2007 o 11:34.
Krup jest offline  
stary 25-02-2007, 12:01   #5266
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

@krup
Jesus- z angielskiego. Btw. to nie jest OrToGrAfIcZnY, a jak juz to II stopnia :***

Debilu, zeby zostac wywalonym z gildi musze w niej byc, w tym czasie mam dostep do GC -.- Wiec chyba twoja historyjka sie nie 3ma kupy...

Masz nawiazanie napisane do argumenty CHYBA ty... CHODZI O GLODNEMU CHLEB NA MYSLI ... sam nie wiesz co piszesz?
stary 25-02-2007, 12:54   #5267
Toca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
@krup
Jesus- z angielskiego. Btw. to nie jest OrToGrAfIcZnY, a jak juz to II stopnia :***

Debilu, zeby zostac wywalonym z gildi musze w niej byc, w tym czasie mam dostep do GC -.- Wiec chyba twoja historyjka sie nie 3ma kupy...

Masz nawiazanie napisane do argumenty CHYBA ty... CHODZI O GLODNEMU CHLEB NA MYSLI ... sam nie wiesz co piszesz?
CO ty wogule piszesz czytam te twoje posty i nic nie rozumie -,- tylko "GC", "chleb", "wywalony" taki smietnik ze glowa boli -,-
Toca jest offline  
stary 25-02-2007, 13:00   #5268
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beawulf_Okrutny Pokaż post
Pozdrowienia dla frajerów środkowym palcem! Konda i Skopo sux!
To, że mam facc na Skopie nie oznacza, że nie było mnie na tej akcji. Poza tym jak masz jakiś problem to do mnie napisz o co Ci chodzi. Nabijasz posty czy po prostu chcesz być fajny?? Jak znam życie jesteś jakimś 13-letnim frajerem, który ma 140cm wzrostu i waży 40kg. A teraz idź się zapytaj mamy czego jesteś takim debilem. Jak mi kupisz pacc'a to będę walczył dalej Jakoś nie ciągnie mnie żeby wydawać rl siano na pacc'a, żeby od czasu do czasu wylecieć na jedną akcje i żeby jakiś pajac [mowa tu o tobie] zaczął mnie szanować

Ostatnio edytowany przez Celmir - 25-02-2007 o 13:06.
Celmir jest offline  
stary 25-02-2007, 13:13   #5269
Nalesnik102
Guest

Domyślny

@Celmir

Niezamiezasz kupic pacca? szkoda Szoterów ciągle brakuje a na facc nieposzalejesz. Padniesz i 10% expa nie masz

stary 25-02-2007, 13:15   #5270
Toca
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 Pokaż post
@Celmir

Niezamiezasz kupic pacca? szkoda Szoterów ciągle brakuje a na facc nieposzalejesz. Padniesz i 10% expa nie masz
Wiesz moze co to sa blessy ? -,-
Toca jest offline  
stary 25-02-2007, 13:25   #5271
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Świat: Kyra
Domyślny

mimo wszystko brak promocji i blessa od eremo daje ostro po dupsku
Azenus jest offline  
stary 25-02-2007, 13:41   #5272
Toca
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azenus Pokaż post
mimo wszystko brak promocji i blessa od eremo daje ostro po dupsku
No chyba ze kupil za czasow pacc'a ;]
Toca jest offline  
stary 25-02-2007, 14:05   #5273
Nalesnik102
Guest

Domyślny

Konda i Lovize bez gildi. O co chodzi?

stary 25-02-2007, 14:19   #5274
Toca
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Konda i Lovize bez gildi. O co chodzi?
A co Cie to interesuje ? xD
Toca jest offline  
stary 25-02-2007, 14:26   #5275
Nalesnik102
Guest

Domyślny

Straszny kozak sie zrobiles jeny nie chcesz nie mów....
I tak nic nie wiesz bo z tego co widze to z gildi wyleciales wiec stfu-.-

stary 25-02-2007, 15:01   #5276
Segalczuk
Zbanowany

Segalczuk's Avatar

Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

Powiem wam jedno mozecie mnie zbluzgac jak kazdego , wy hcecie byc zorganizowani...? i w ogule jak wy sie porostu jedziecie 1 na 2 to potem rozumiem ze ktos zwiewa nie wierzy ci etc. a jak hcecie sie zgrac to all uhaja zamiast sd nawal ;o i dotej pory co widzialem na filmikach to 2-3 osoby leja , hwala im zato gdyby knighta nie lali tylko sorca np. camuha , boltina jedynie pomyslala a inni to up-down i mysleli "Jak nie dostac z gfb".Co do szwedow zauwazyliscie zeby sie bluzgali nie? Krzyczycie ze maja boty no to "Jak kuba bogu tak bog kubie".I jestem ciekaw kto wymyslil to na edron ^^ mysleliscie ze ujebiecie tak samo zazka czy tam kogos jak taifuna ;p? zauwazcie ze z vision byl taifun jakis ed i jakis ms a tu prawie cale hwl i zauwazcie ze parenascie % osob nie ma pacc'a to walczcie na facc area ... fibula to nawed ja sie hetnie dolacze.
Nieobhodzi mnie co omnie pomyslicie , i o moich blendach poprostu hcialem wam to powiedziec.
Segalczuk jest offline  
stary 25-02-2007, 16:43   #5277
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Wow, jestem pod wrazeniem dzisiajszej akcji... LS mieli spora sile SD, jedyne co nie wypailo, to to ze HWL nei przyszlo Mam nawet filmik ale nie zamieszcze z wiadomych przyczyn(kto byl ten wie)
stary 25-02-2007, 17:24   #5278
Toca
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Straszny kozak sie zrobiles jeny nie chcesz nie mów....
I tak nic nie wiesz bo z tego co widze to z gildi wyleciales wiec stfu-.-
LOL? Ja wyszedlem na chwile tylko, bo bylem w gildi z pehava nie wiesz nie komentuj -,-

@aragorn uczciwy....I mojego rs xD
Toca jest offline  
stary 25-02-2007, 17:36   #5279
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Cytuj:
@aragorn uczciwy....I mojego rs xD
Taa Ja se tlyko 2 fragi nabilem an jakis noobach xD Nie wiem skad sie tam tyle ludzi wzielo...
stary 25-02-2007, 17:50   #5280
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Segalczuk Pokaż post
Powiem wam jedno mozecie mnie zbluzgac jak kazdego , wy hcecie byc zorganizowani...? i w ogule jak wy sie porostu jedziecie 1 na 2 to potem rozumiem ze ktos zwiewa nie wierzy ci etc. a jak hcecie sie zgrac to all uhaja zamiast sd nawal ;o i dotej pory co widzialem na filmikach to 2-3 osoby leja , hwala im zato gdyby knighta nie lali tylko sorca np. camuha , boltina jedynie pomyslala a inni to up-down i mysleli "Jak nie dostac z gfb".Co do szwedow zauwazyliscie zeby sie bluzgali nie? Krzyczycie ze maja boty no to "Jak kuba bogu tak bog kubie".I jestem ciekaw kto wymyslil to na edron ^^ mysleliscie ze ujebiecie tak samo zazka czy tam kogos jak taifuna ;p? zauwazcie ze z vision byl taifun jakis ed i jakis ms a tu prawie cale hwl i zauwazcie ze parenascie % osob nie ma pacc'a to walczcie na facc area ... fibula to nawed ja sie hetnie dolacze.
Nieobhodzi mnie co omnie pomyslicie , i o moich blendach poprostu hcialem wam to powiedziec.
Około 40 błędów ortograficznych. Ja Ci proponuje wyłączyć komputer, otworzyć okno i wyrzucić go. Po wykonaniu zadania ubierz się ciepło i idź na korepetycje z polskiego. A co do strzelania w Camuha to max 2 osoby mogłyby to robić. Daje sobie rękę uciąć, że Ty, jakbyś tam był to byś osrał cały pokój na widok HWL'i. Pozdro dla dzieci neo
Celmir jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 7 (zarejestrowanych: 0, gości: 7)

Zasady postowania