| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  24-09-2004, 08:39 | #1 | 
| Użytkownik Forum |  Próba ssów Cześć! Nareszcie mi uaktywnili konto na photobucket wiec sprawdze czy uda mi się wkleić tu screena  Bardzo prosze o wyrozumiałość. Aha niewiem czemu onte takie rozmazane :/ Desert Quest (to chyba nie jest questspooling bo nie ma drogi)  Beholder Shield:  Później wybiore się na jakiś hunt to wam pokaże. *** Adnik of Solera Level 20 Solera Ostatnio edytowany przez Adnik - 24-09-2004 o 08:42. | 
|   |   | 
|  | 
|  24-09-2004, 09:24 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 11 2003 Lokacja: mieszkanie ;> Posty: 360 Stan: Na Emeryturze |  :] screeny wyszly dobrze gratz 20 lev i BH shielda(mi sie jeszcze nigdy nie trafil) :/ | 
|   |   | 
|  24-09-2004, 14:55 | #3 | 
| Użytkownik Forum |  thx :)  dzięki widzę,że ss'y działają apropos miałem już 21 level, ale zabił mnie dragon przez kicka  i ukradli mi loota (trochę steel helmów) więc przeniosłem się na Solere i mam tam już 20 lvl niedługo wybiorę się na jakiś hunt np. do zamku i zrobie ss'y  *** A tu jeszcze kilka z mojego życia na Pacerze (miłego oglądania) Loot z wyprawy na PoH  MPA na test servie (rookgard - Sorki jeśli złej jakości, ale zdjęcie robione przez paint :/  Pierwszy club ring w cycku   A tu pewna rodzinka uznała mnie za nieproszonego gościa i postanowiła wyprosić mnie z ich nory    Comments plx Później zamieszczę screeny z 1 draga. Aha i pytanie do forumowiczów którzy mają konto na photobucket: Ile zdjęć może być w albumie? ? A tu w kazzo odbył się pokaz ZOO   Ostatnio edytowany przez Adnik - 24-09-2004 o 15:16. | 
|   |   |