| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum | UWAGA! Wcale nie porzuciłem "The True". Poprostu mam zastój z fabułą i nowy pomysł. Będę kontynuował oba fake'i. Ale, komentujcie. Prolog poniżej  ---  --- Tu powinno być Mummy zamiast Mumy, mój błąd.  --- i kolejny moj blad. Zapomniałem wkleić ciała krasnoluda :/  --- Komentujcie! Plosię  
				__________________    | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 11 2005 Lokacja: Przemyśl Wiek: 31 Posty: 993 Stan: Na Emeryturze Imię: Tomaros Stonefist Profesja: Knight Gildia: Royal Black Feathers Świat: Celesta Poziom: 22 Skille: 65/65 Poziom mag.: 4   | Szczerze? Dupniaste i denne :/ Przykro mi, ale taka prawda. Poprzedni fake o wiele lepszy. Wróć do niego...  Chociaż... Jak przeczytałem kilka razy zaczęło mi się podobać. Tylko to o błyszczeniu rąk... I jak on tam mógł długo przeżyć bez bronienia się? Przecież nie odrazu posługiwał się magią (wnioskując z obrazków). Do tego jak się tam narodził to nie mógł się wogle bronić. Pozatym jak mógł sam nauczyć się mówić, skoro nikogo innego nie spotkał? Ostatnio edytowany przez LolnY - 26-02-2007 o 19:23. | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 10 2006 Lokacja: Daleko od rzeczywistości... Wiek: 87 Posty: 436 Stan: Na Emeryturze Profesja: Druid   | Fabuła i tło fajne jak dla mnie. Ale niestety tylko to. Stary out tego maga (summonera) chyba. No i ta jedna literówka o której wspomniałeś. Moim zdaniem tamten fake był lepszy. Z oceną się wstrzymam bo to prolog. | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 09 2005 Lokacja: Białystok. Wiek: 32 Posty: 983 Stan: Niegrający   | Skoro jest zle, to popraw, nikt cie nie pogania zebys wstawil tutaj swoj fake. 
				__________________ | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 11 2006 Posty: 278 Stan: Niegrający | Zauwazasz sporo bledow, wiec co tu wypominac   Ladne tlo. Sam zrobiles? To ostatnie zdanie: "Zyje po to, aby zabijac." jednak smierdzi z lekka superhero. Z fabuly wynika raczej, ze zyje, aby sie wydostac. | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum | @Druidka Wykonałem, kiedy jeszcze miałem Paint Shop Pro 8 trial version, to podstawowy pattern. @ALL Wszyscy chcą "The True"! ALE JA GO NIE PRZERWAŁEM MAM ZASTÓJ Z FABUŁĄ! A outfit będzie inny, musiałem znaleźć coś na szybkiego. I cos jeszcze. Każdą część przeglądam przed wydaniem więc staram się uprzedzac o błęach  
				__________________    | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 09 2005 Lokacja: Białystok. Wiek: 32 Posty: 983 Stan: Niegrający   | Ty nie uprzedzaj o bledach tylko zrob obrazek jeszcze raz, lub cos doklej. 
				__________________ | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 08 2005 Lokacja: Rabka-Zdrój Wiek: 31 Posty: 1,320   | No.. w sumie ciekawe. Zrób next part to się zobaczy. 
				__________________ Forum Wielotematyczne Forfunn. Funkcji szukaj mówię NIE!! Wiesz że 99% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce? Nie zdejmuj ręki, już jest za późno. Toribash | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2007 Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem Wiek: 31 Posty: 313 Stan: Na Emeryturze   | Wiele błędów i stary out :/ Jedyne co mi się podoba to to tło ^^ 
				__________________  Moje fake'i: Trylogia "Shrek, Osioł, Fiona..." - Zakończona Treasure of death - Zakończony Syn Marnotrawny - Niedokończony Notka | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 06 2006 Posty: 231 | Jeśli dobrze zrobisz dalej to może być ciekawe. Aha przed wrzuceniem na forum sprawdza sie czy wszystko jest dobrze. | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 01 2007 Posty: 42 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Druid Świat: Refugia | Jak dasz next part to pomyśle o ocenie  | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 08 2006 Wiek: 32 Posty: 1,359   | jeden, drugi, trzeci... setny fake i kazdy dno. 
				__________________ Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 10 2006 Wiek: 34 Posty: 3,057 | =dlaczego koniec z The true   =[/Joke  ] Wiesz mam pyt. po jakie lichu to dajesz jak nie onczyles ps= W piekle[fakeowym] sie o toie dowiedzieli... 
				__________________ Zapraszam na mego bloga naukowo-wszystkowego.  (Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. | 
|  |   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2005 Posty: 41 Stan: Niegrający | Okropne normalnie powróc do feka true tu | 
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 28 02 2007 Posty: 12 | fake3/10   fabułu na razie słaba wrecz głupia  nie podoba mi się to  że najpierw cos żle piszesz lub czegs nie wklejasz   a póżniej piszesz że źle zrobiłes myślę że się poprawisz             | 
|  |   | 
|  | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 03 2007 Lokacja: StAlOwA WolA Posty: 59 Stan: Niegrający Imię: A co cię to?? Profesja: Royal Paladin Świat: LiBeRa Poziom: 18 Skille: 68/52 Poziom mag.: 16 | Na drugiej fotce wygląda jak by ten kolo piernął. Za mało obrazków. Fake nudny i głupi.2+/10. EDIT: Och! Zapomniałem! Zrobiłeś trzy obrazki. Na dwóch błędy......... Skoro już coś robisz w takiej małej ilości to postaraj się. Skoro Ashlon ( niemoge się przyzwyczaić, żeby pisać Ashlon zamiast Nekromanta ) napisał w regulaminie, że minimalna ilość obrazków wynosi trzy, to nie bierz tego sobie tak do serca. W ogóle to powinni to zmienić. Myślę, że minimum to pięć fotek. Ostatnio edytowany przez Avo - 08-03-2007 o 15:12. | 
|  |   |