![]() |
#121 |
Użytkownik forum
|
![]() Przeczytałem całą trylogię i jestem pod wrażeniem. Coraz lepiej ci idzie (może oprócz literówek
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Dzieki temu, ze jestem taki zuy, to cie nie zabije ;<. Nie chce sie znizac do poziomu Aressa! ;D
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Veruis
A szkoda ![]() @topic Nareszcie imageshack zadziała, dlatego macie 6 odcinek ^^ Prawei świeży ![]() 111. ![]() 112. ![]() 113. ![]() 114. ![]() 115. ![]() 116. ![]() 117. ![]() 118. ![]() 119. ![]() 120. ![]() 121. ![]() 122. ![]() 123. ![]() 124. ![]() 125. ![]() 126. ![]() 127. ![]() 128. ![]() 129. ![]() 130. ![]() 131 ![]() 132. ![]() 133. ![]() 134. ![]() 135. ![]() Hmm... Mam nadzieję, że wyszedł dobrze i ilość obrazków wystarczy ^^ I tak miałbyć dłuższy, ale go skróciłem xD Komcić !!
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() Hmm... Czekam na to a tu tego tak malo 7,5/10....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() @Sarix
Mało??!! Ja ci dam mało ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() A gdzie ja jestem ? ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Bardzo ladnie, ale rob troszke szybciej odcinki prosze cie bo doczekac sie nie moge.
@Veruis Mow co chceszi tak mam cie w ... Moja kolezanka ktora jest gotka jest milsza od ciebie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Niestety ten ostatni odcinek mi sie nie podoba.
1) Jesli to pustynia, to czemu prawie piachu nie widac z pod kaktusow ![]() 2) Co to mialo byc? Jurgenaut(?) goni jakiegos kolesia po pustyni. Czyzby pomysly ci sie konczyly. 3) Prawie nie znaja kolesia, a zostawili mu ciezko rannego Shreka. Co oni sobie mysla? |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() @Up
Znają i wiedzą że ja mu nic nie zrobie. :> Nie odważyłbym się. Jestem taki szlachetny (i troche głupi i mam skleroze ale to szczegóły) @Fake No ładnie i dużo 10/10. Imageshack coś ostatnio i mi nawala. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Niee, to było beznadziejne!
JAK POTWÓR MOŻE MIEĆ ZBYT DUŻY PANCERZ? LOLKU! 3/10 Spier***one.
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ten fake ma za dużą sławę... Tzn. za duży pancerz... <-- To było bez sensu? Pozatym coraz lepiej Ci to wychodzi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() Takie sobie !
8.5/10 nudne ! Beznadzieja nadac imie potworowi BESTIA ! Co do Imageshack to ty musisz na nich czekac a innego hostingu znaleźc nie można paluszki będą bolały?? Masz tu : www.fotosik.pl albo załóż se własny serv np na www.yoyo.pl lub 60free.ovh.org i tam przez FTP wrzucaj obrazki tylko nie wykręcaj się tym że może zabraknąc miejsca ! Zabrako twórz nowy! ^^ Powyżej została napisana instrukcja jak postępowac w razie awarii Imageshack ! Poza tym na własnym servie obrazki nie ulegną utaracie np na IS (Image...) obrazki niedziałają poprawnie a tu będą i nie będzie zakłóceń ! KONIEC KROPKA I POSZŁA DO ŻŁOBKA!
![]() |
#134 |
Guest
|
![]() No jak zawsze tyle obrazkow ze az odechciewa sie ogladac..Ale no coz niezbyt to ciekawe a Glaves to Prince ? o.O dam ci 6/10 !! Bo mi sie nie podoba twoj fake (za duzo obrazkow
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Moze byc. 7/10
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Venore xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniakus-Totalius
Profesja: Elder Druid
Świat: Unitera
![]() |
![]() daje niecałe 7/10 ;/ zadużo tego shreka;/ zrób coś nowego niż shrek np. Harry Poter lub Pokemon ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Guest
|
![]() Buuuu!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czemu tym razem takie slabe ? :< :< 6/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() @DracoR
słabsza forma czy już nie chęć ?? Jestem zdumiony i nie wierze sam sobie!! ZBYT DUŻY PANCERZ- mogles zrobic jakiegos potwora ktory ma ten pancerz a nie potwor w "skórze" jak to nazwe @Veruis Weź mu jakiś walnij opr bo jestem zdziwiony ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() fajny osioł LOL <wilczek> ale ogulnie fajne 5/10
![]()
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm...
W sumie mi się podoba jednak... Tylko nadal troche nudawe. No jest jakaś walka ale raz dwa się z nim uwineli i koniec... Nie wiem co reszta ma do tego "Za dużego pancerza"...