|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zakonczylem gre jakos 2 lata temu i teraz chcialbym do niej wrocic jednak zauwazylem ze ktos shakowal moje konto. Bylo ono spersyfikowane. Mail oczywiscie zostal zmieniony. Hslo takze. Pamietam jedynie account numbers. I tu moje pytanie czy jest jeszcze szansa na odzyskanie postaci?
PS. jest to 68 lvl knight ze skilami 80+ wiec naprawe by mi zalezalo na nim, nie chce zaczynac od poczatu. Dodam jeszcze ze recover keya tez nie posiadam. Ostatnio edytowany przez herman18 - 26-02-2007 o 18:49. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Chyba chodzilo o personalizacje
![]() Mowisz, ze bylo to 2 lata temu. Czy to byly czasy kiedy FACC nie mogl wyribic r-keya? Nawet jesli go posiadales, to przez tak dlugi okres czasu nowy wlasciciel z pewnaoscia zdazyl wyrobic nowego. Niestety nie widze szans na odzyskanie kata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Czyli nie ma mozliwosci wyslania ksera paszportu jak to bylo kiedys. Tzn to teraz nic juz nie da, tak?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Amera
![]() |
![]() To już nic nie da, ponieważ ktoś kto grał tym charem to mógł se od nowa all zrobić tym bardzie po uptade to było koniecznością. Nawet przed przez ten okres 1,5 roku zdążył by sobie all pozmieniać nie widze sznas na odzyskanie konta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() OWNED xD lololololol
![]() |
![]() |