|
|||||||
| Notki |
| Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
|
Jakoś tak mi się nudziło i wygrzebałem gdzieś kreator kart. No i zacząłem się bawić. Przedstawiam wam co mi wyszło w kolejności alfabetycznej. No i takie cudeńko - jeśli ktoś będzie chciał, żeby zrobić dla niego kartę niech napisze. Zamówienie powinno zawierać przynajmniej nazwę karty, ale jeśli chcesz konkretny kolor/obrazek/działanie też możesz to napisać =).
Przy każdej karcie kawałek niebieskiego tła dla lepszej widoczności. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I przy okazji - ma ktoś jakiś program do robienia kart, w którym czcionki (i znaczki) tekstu karty wyglądają ładniej? Zdrawim~
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Venore xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniakus-Totalius
Profesja: Elder Druid
Świat: Unitera
|
Gdzieś już to widziałem...
Takie karty to nic ciekawego ![]() No ale jak to ty ROBIŁEŚ to może być. Jeszcze po angielsku pisał !! osz ty zdradzasz swoją ojczyzne! COŚ PODOBNEGO WIDZIAŁEM W YU-GI-OH I POKEMON CARDS ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Bez urazy, ale chyba ci na mózg padło dając te prace...!
Co to do kur... nędzy ma być?! Karty z kreatora?! Jako nałogowy gracz MTG jestem tym OBURZONY! A jako domorosły kreator kart, robienie MTGów w czymś innym niż PS uznaję za herezje! A teraz uwagi z punktu grywalności kart: 1) Po co zielony? Karta bardziej Mono B niż BG 3) Blokowanie ataków jest domeną białego, może czerwonego, ale za nic niebieskiego... 6) zamiast OR używamy "," ![]() 8) Contra NIGDY nie może być za samą czerwoną manę! p.s. w dziale "fantasy kart" na k20.com.pl masz dokładny tutorial jak robić karty w fotoszopie...
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
Radzio, Radzio, Radzio.
Jako członek byłego-super-hiper-mega-wypas-fristajl-MTA powinieneś pokazać klasę. A ty tu dajesz jakiś kreator? Oj, nieładnie. Daj coś co mi zaprze dech w piersiach to pogadamy. Pokaz swoje powah i co oznaczają te 3 szóstki przy nicku. Zuo.
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 27-02-2007 o 20:48. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2007
|
Ten demon za 3BB chyba lepiej jakby byl 3BW wg mnie
![]() Ale generalnie jeśli chodzi o grywalność niektóre z kart mi się podobają, dla innych nie widzę zastosowania.. (chociaż pewnie się mylę bo przygodę z mtg skończyłem jakies 2 lata temu, dużo sie mogło zmienic )Grafiki na kartach są ok, nie wiem co ten kreator niby robi ale jeśli tylko obwódki to nie wiem czego się czepiacie.. Po co robić szablonową obwódkę w photoshopie? Jest ok |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Użyszkodnik
|
Cytuj:
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
|
Tia.. Karty z nudów robione a wy się jeszcze mojego 666-zuo nicka czepiajta ;p.
A jeśli jutro zrobię takie karty, że się w czoło kopniecie z wrażenia you'll forgive me, plxor? Tylko jedno pytanie - jako iż, że, dlatego, że, ponieważ, bo nie mam dobrego oka - czcionki nazwy karty są dobre?
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
Drukuj, sprzedawaj, graj. Yo-Gi-Oh
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Użyszkodnik
|
Cytuj:
Tutaj masz dwie z moich przykładowych kart, zrobionych za pomocą fotoszopa: http://k20.com.pl/fantasy/karty/8607.jpg http://k20.com.pl/fantasy/karty/8258.jpg ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer