![]() |
#2082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
|
![]() Ej mam dla was zlecenie.Tonny Kewl ;p Upierdolcie gnoja bo mnie wkurza.
|
![]() |
![]() |
#2083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Świat: Kyra
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak widać moje mażenia się spełniają
Patrz war Family Guys - Mo Murda Open Battle 20 - 30 a i tak wygrywaliśmy. W tej wojnie nie ma pare osób z Sunblade tzn Modoor , M~ nigdy nie pamiętam nicku tego knighta itp. jeśli WIW będzie atakowało tylko nas podczas expa to może we fragach będzie prowadzić ale to my będziemy wbijać więcej expa. A jeśli wyjdą kiedykolwiek do Open Battle to stanie się to co stało się już pare razy. down\/ tak
Cechuje nas osiedle ,którego wy nie rozkminiacie KOBIERZYN Dzisiaj ziomku wczoraj wariacie Ostatnio edytowany przez Azeris - 27-02-2007 o 11:15. Powód: ,,l,, |
![]() |
![]() |
#2084 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
|
![]() Cytuj:
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
#2085 |
Guest
|
![]() Valais ma sie dobrze i tu przesyła pozdrowienia ahhhhhhaaaaaaahaaaa
Lookhttp://www.mp3.xsite.pl/viewpage.php?page_id=22 haha tylko z dzwiękiem oglądać! |
![]() |
#2086 |
Guest
|
![]() Azeris chlopie co ty mowisz... na ostatnim battle pzregraliscie wiec ci sie cos po*********o btw..nas bylo 9 a was ponad 15 Gwiazda waszego zespolu Masoj~ padl i paru innych noobow..
![]() |
![]() |
#2087 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() O ile pamiętam to FG/NF przegrało tylko jeden open z MM/WiW na ankh było 5:3 dla Wiw a OB odbył się 17 lutego 2007 roku.
Wszystkie wygrali a ostatni open? było po zero lecz Wiw dobrze nie zaczeło a już pouciekali do pz... Mooth dostał paraliża i pare sd i wszyscy uciekli... zresztą uciekają prawie z wszystkich albo z wszystkich OB. Taka prawda...
Skibe :>) Ostatnio edytowany przez Skibo - 27-02-2007 o 15:46. |
![]() |
![]() |
#2088 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
Azeris , to nie wojna FG vs MM tylko NF vs WiW , i jakos nie widac abyscie expili ; d Ostatnio edytowany przez Exodus - 19-03-2007 o 17:54. |
|
![]() |
![]() |
#2089 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2007
Imię: Foriuss
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 102
Poziom mag.: 66
|
![]() 18:12 Og'Thun [114]: 20k.
18:12 Vani Karge [68]: nie zapalce 18:12 Og'Thun [114]: to padniesz 18:12 Vani Karge [68]: dla nooba Og'thun zbiera na blessy ale coś mu nie wychodzi xDDDD 18:14 Og'Thun [114]: dolacz 18:14 Og'Thun [114]: juz do Foriusa 18:14 Og'Thun [114]: guildi 18:14 Og'Thun [114]: albo zaplac. |
![]() |
![]() |
#2090 |
Guest
|
![]() siemka all.
powstała nowa gildia "Rest In Peace" wiekszosc w niej swe wiec polacy z tej gildi maja 24h zeby z niej wyjsc..w przeciwnym razie uznam ze chca pomagac swe.. |
![]() |
#2091 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Vankel
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 155
|
![]() siemka.
![]() Killed at Level 25 by Gobo Feagob <<78 RP boter zal dupe sciska |
![]() |
![]() |
#2092 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Poziom: 130
Poziom mag.: 8
|
![]() 2x up
z tego co mi sie wydaje rip istnieje dosc dlugo na kyrze ;o The guild was founded on Kyra on Jan 02 2007. ale coz ![]()
#2093 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() No Gobo Feagob i Dark Furix to boterzy , kiedys nawet jednego zabilem jak mialem 12 lvl gdy trenowali na ank na bocie.
Ogólnie coś na Kyrze nudno , nic sie niedzieje . Albo po prostu jestem zacofany , bo nie chce mi sie logowac ;p |
![]() |
![]() |
#2094 |
Użytkownik Forum
|
![]() forius z checia dolacze do was ale mam 58 sorc :/ podleweluje z 2-3 lvle i moge dojsc, chyba ze nie musze
![]() |
![]() |
![]() |
#2095 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() @ up
nie lepiej zebys lvlowal caly czas i dalaczysz do nas na akcji? Po co masz teraz siedziec w dp i czekac na jakas wieksza akcje skoro mozesz tych kilka lvli wbic ![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
Użytkownik forum
|
![]() Siemka all.
Nie jestem na Kyrze od dawna ale mam do was pytanie. Jestesmy wszyscy z jednego kraju a w wojnie jestescie po dwoch stronach. Nie lepiej bylo by wykurzyc szwedow z serva? Po co oni maja sie wozic? Po dzisiejszym dniu z tego co mi wiadomo gildia Furions ma hunta od No Fear. Czy Polacy z tej gildii sa w stanie cos im pomoc? Powod to podobno to ze znaja Mooth~. ps. Moim zdaniem jezeli nie maci powaznych powodow zeby nie byc ze soba powinniscie wypieprzyc jeba**** szewdow z serva ;p |
![]() |
![]() |
#2097 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak Furions maja hunta z takiego powodu ze znam Magde aka Ayida aka Lady slodziutka, <3 swe.
|
![]() |
![]() |
#2098 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2099 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
![]() Wynik wojny jest juz raczej przesadzony. Podczas gdy NF i ich soujusznicy sobie spokojnie expia to WiW (Tetro:bedziemy walczyc do 1 lvla!111) wygladaja na ludzi ktorzy sie ta gra juz znudzili. Mooth sie loguje tylko po to zeby zabic jakiegos nooba (co mu rzadko wychodzi) a Snox sa glosni tylko na tibia.pl
![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
|
![]() 07:09 You see an amazon helmet (Arm:7).
07:09 You see a teddy bear. 07:09 You see a stuffed dragon. 07:09 You see a beholder helmet (Arm:7). 07:09 You see a yellow gem. 07:09 You see a violet gem. Jest to 1 taki okaz na kyrze gratulacje Little'Fireman amazon helmet :} piekna rzecz ;]
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |