|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4062 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziś na GG zagadał do mnie Xavine (nie rozmawiałem z nim chyba od wakacji):
Xavine (19:36) co tam Diabllord (19:36) sprzedales chara Xavine (19:36) skad wiesz? Diabllord (19:36) pytam Diabllord (19:36) a ktorego spyliles Diabllord (19:37) spyliles* Xavine (19:37) sanyola Diabllord (19:37) a Xavin Xavine (19:37) nie mam Diabllord (19:37) a Sanyola za ile i komu bo widze ze nadal w Duskach jest Xavine (19:38) ziomek magramiego z rl Xavine (19:38) 1400 Diabllord (19:38) olales tibie czy nowy server Xavine (19:38) teraz bym se z kims posharowal Xavine (19:38) masz diabla? Diabllord (19:39) mam Diabllord (19:39) ale nie szukam ownera Xavine (19:40) boisz sie ze cie ktos haknie Xavine (19:40) czy po prostu nie sharujesz Diabllord (19:40) nie sharuje Diabllord (19:40) boje sie o haka i moje passy mialo tylko kilku rl qmpli Xavine (19:41) nie no spoko Xavine (19:41) myslalem ze mi ufsaz choc troche Xavine (19:41) ale ok Diabllord(19:41) nie Diabllord (19:41) life is brutal ... Xavine (19:42) a duzomasz siana Xavine (19:42) na diablu? ... Diabllord (19:43) nie wierze ze nie masz wystarczajaco qmpli na furorze z ktorymi mozesz sharerowac Xavine (19:43) nie bede grac z byle kim Xavine (19:43) btw o ile moge spytac Xavine (19:43) masz moze na jakims charze maila do chara na o2.pl? Albo Xavine próbuje mnie hacknac, albo to Harcesh wbil sie na GG Xavine'a. Podobno Harcesh umie hackować konta na o2.pl więc uważajcie gdy ktoś do was na GG napisze. ![]() |
![]() |
![]() |
#4063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hmm Zobaczy sie ; )
Świat: Pandoria
|
![]() @Diablord
Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie ![]() btw. gdzie podział się jeden z największych kozaków/forum fighterów IMARGAM !? Codziennie pisał przynajmniej posta a teraz lipa ![]()
#4064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4065 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Toruń
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 290
Skille: 103/99
Poziom mag.: 11
|
![]() A najlepsze jest to że Ima~ i Taifun ~ mają praktycznie obok siebie domki
![]() |
![]() |
![]() |
#4066 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Z tego co wiem probowano go haknac na tibia.pl (zdobyto konto) oraz byl spamowany przez nooby ktore go bluzgaly... Oficjalnie skonczyl z tym forum co dla mnie jest tragedia bo czasem pisal sporo info z furory ;/ |
|
![]() |
#4067 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imargam zawsze moze sobie stworzyc nowe konto i napisac na forum.tibia.com imargamem, ze to jego konto. A co do "Xavina" to na 90% byl to Harcesh, bo z Catem Nabu podobnie na GG pisal...zal.pl
Juz pare razy, ktos probowal do mnie i paru znajomych na gg zdobyc passy, ciekawe czy to ciagle Harcesh ![]() |
![]() |
![]() |
#4068 |
Guest
|
![]() up
żeby was wszystkich shakowali ![]() |
![]() |
#4069 |
Użytkownik Forum
|
![]() porownaj czipsu i barlesa i zobacz jaka roznica lvl. jak ma sie prawie 190 sorca ktory moze na wolnej przestrzeni uciec od kazdego na serwie procz taifuna to sie nie dziwie czemu chodzi solo.Pozatym czipsu ma tak zajebiste pvp co widac na ostatnim filmie jak wpada do dziury gdzie jest z 8 fe, wali ue oczywiscie nie trafia i nikogo nie zabija. a ty rob dalej swoje czyli walcz do ostatniego posta . hail! :O
#4070 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Imię: Harcesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na Wspolnej
Świat: Furora
Poziom: 81
Poziom mag.: 59
|
![]() Cytuj:
A tak btw. wiekszego nooba niz Ty to jeszcze nie poznalem czlowieku przestan grac w ta gre bo ja kaleczysz |
|
![]() |
![]() |
#4071 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Ratilltek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Signs
|
![]() Cytuj:
Wracając do naszej wojny, kiedy zaczniecie robic cos sami? Nie mówie tu o grzaniu pz, bo pokazaliscie ze to świetnie potraficie. Skoro wypowiedziałeś wojne to inicjatywa jest twoja. Btw. Yeetro, Venz, Xareta cos wam dziś nie pykło ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4072 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4073 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4074 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#4075 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Dębica
Imię: Hmm Zobaczy sie ; )
Świat: Pandoria
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#4076 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm w ekipie moze i byli cfani wiec Ci 2 nie mieli szans,ale niech te wasze noob chary sprobuja scaignac solo obydwoch i zobaczymy kto jest noobem.
#4077 |
Użytkownik Forum
|
![]() mozg mozg mozg debilu. te noob chary maja 40+ a te maxy i inne necrony 70 wiec zastanow sie zanim cos napiszesz. to nie boli, a taK pozatym walcz walcz walcz na te posciki Hail !?!?!111!
#4078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Jeżeli ktos ma 40lvl lub wyzszy i nie robil Orc Fortress Quest zapraszam:http://forum.tibia.com/forum/?action...9#post13295159
#4079 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co z tego ze maja 40lvl a tamci 70? 5x 40 ms to jest uderzenie ok 700hp na combo wiec o czym Ty mowisz? Nie walcze na posciki ja walcze z debilami takimi jak Ty ![]() BO powalczyc to ja mam gdzie ![]()
![]() |
#4080 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
|
![]() Tylko , ze potem po te "grupe" 40+ lvli przybiegla 3 razy wieksza grupa dusków , ktora chciala sie zemscic . Czemu nie przybiegl sam Czipsu czy "Sanczo Panczo" . Bali sie ich ubic solo , czy moze jak oni atakuja w grupie to i my ich zaskoczymy grupa .......
|
![]() |