![]() |
#2101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Świat: Kyra
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Na tibia.pl to Snox będą chcieli nawet rządzić Kyrą tylko oni nie wiedzą że zabijanie pierwszej lepszej osoby im tego nie da
|
![]() |
#2102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Uwazasz ze red october prawi madrze bo tak w zasadzie mysli jak wy. Sadzi ze wojna jest przegrana, jednak NF zbytnio nie expi wiec nie mow ze juz jestescie triumfatorami. A tak odnosnie gildii Snox to nie pierdol durnot ze ubijaja kogo popadnie. Ostatnio jak ubili jakiegos nUUba Q~, to sam miSZCZ propagandy Toonnnyyyy Aew chcial paymentu. Najlepsze ze jak nie zaplaca to co im zrobi skoro te osoby juz dawno maja status hunted od NF. HHAHAHAHAHAHAH, dzieki Azeris za troche humoru z poczatku dnia.
![]() |
#2103 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Od siebie powiem ze z checia bym chcial zeby wojne wygralo WiW bo wiem jakie PA bedzie ze strony NF. Ja tylko obiektywnie stwierdzam ze WiW to banda noobow z wysokimi lvlami, ktorzy albo sie wyplacaja po pierwszej przegranej bitwie (jak bylo w mo murda) albo okupuja pz myslac, ze przeciwnicy sami sie pozabijaja. |
|
![]() |
![]() |
#2104 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2007
Imię: Foriuss
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 102
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Foriuss. - 28-02-2007 o 15:22. |
|
![]() |
![]() |
#2105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland
Imię: Uzupatorka
Świat: Galana
Poziom: 70+
|
![]() Opowiem Wam pewna historie :
Expilam sobie na cave z rotami , wbil mi sie Ashvalian i zaczal mnie lac .. nie mialam rzadnych szans w walce z nim wiec zaczelam uciekac o kilka kratek za cave odbylam z nim taka rozmowe: Ashvalian [45]: you will die14:47 Mighty Agnes [30]: why? 14:51 Mighty Agnes [30]: 14:47 Ashvalian [45]: not your biznes if you come there i will kill you wiec odczekalam z min po czym zobaczylam ze on dal loga wiec wrocilam na cave.. niestety tam juz Ingart ktory stwierdzil ze byl tam pierwszy i ze nie wiem kim jest Ashvalian.. Gdy zaczelam wyjasniac sytuacje dostalam msg na priv 15:05 Zerio of Zygus [138]: zabije cie 15:06 Mighty Agnes [30]: on mi sie wje*** na cave 15:06 Zerio of Zygus [138]: Nie onk urwa. 15:06 Zerio of Zygus [138]: ztego co wiem bil cie ashvalian 15:06 Zerio of Zygus [138]: nikogo nie bylo 15:06 Zerio of Zygus [138]: i masz wyjsc 15:06 Zerio of Zygus [138]: jak nie to znaczy ze robisz pa 15:06 Zerio of Zygus [138]: papa keszcze raz mi powie ze tam jestes Po tym Zerio of Zygus dal loga a Ashvalian wbil ponownie i zaczal po raz 2 mnie lac .. nie mialam wyboru musialam opuscic swoj cave.. Mam takie pytanko co do jednego zdania : 15:06 Zerio of Zygus [138]: i masz wyjsc 15:06 Zerio of Zygus [138]: jak nie to znaczy ze robisz pa Jak myslicie kto w tym przypadku ojeb*** PA ? ja ? Bo chyba kolega Zerio of Zygus za bardzo nie wie co to znaczy .. Dla mnie ta sytuacja byla zalosna a wyzej wymienieni bohaterowie mojej histrori bardzo nisko upadaja by zdobyc jakis cave na rotach.. jestem nowa na tym servie , niestey taka postawa Polakow nie rokuje dla mnie najlepszej wizji grania tutaj.. |
![]() |
![]() |
#2107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() to nie graj, taki swiat
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
![]() |
![]() |
#2108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Tetrowy - 28-02-2007 o 17:28. |
|
![]() |
![]() |
#2109 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm Galana _ swiat na ktorym rzadza szwedzi ustalaja swoje prawa i jak nie jstes ich asslickerm nie pograsz .. mam tam z nimi war Thoria_ probowalam tam garac ale to mass PA I PK walka o przetrwanie nie bylo sensu.. zero znajomych .. nudy Kyra _ z Tego co zauwazylam Polacy tu zachowuja sie jak Swe na Galanie chca zniszyc swoich chora faza.. Nie ma chyba serva na ktorym da sie spokojnie pograc .. wiec gdzies grac trzeba jeszcze z kyry nie zrezygnuje ^^ @Tetrowy wrocilam po 3 min jak temu rs znikl pz i dal loga bo wczesniej nie moglam bo pilnowal zeby jego ziom badz jego 2 char na mc mi sie wrebal na cave .. wiec gdzie tu racja .?? btw dziwne ze jak zerio dal loga automatycznie po raz drugi wbil koles ktory chcial mnie wczesniej ujeb** i probowal to zrobic drugi raz .. zaplanowana akcja.. i w sumie nic nie moglam zrobic Ostatnio edytowany przez Uzu - 28-02-2007 o 17:29. |
![]() |
![]() |
#2110 |
Użytkownik Forum
|
![]() to proste:
kumpel zerio chcial poexpic . więc zerio wbil na noob chara zeby sie z tamtad wywalić i mu sie udało.jego kumpel wszedł do cave i zaczął tam expić a gdy zobaczył ciebie powiedzial dla zerio ze tam jestes. A więc zerio do ciebie napisał, potem sie przelogował i pewnie chciał zabić żeby nie było więcej problemów z tobą. Albo mu sie nie chciało iśc main charem ciebie zabić albo szkoda mu było pz/fraga. Ostatnio edytowany przez Cool - 28-02-2007 o 17:51. |
![]() |
![]() |
#2111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
|
![]() Skad wiesz ze zerio wszedl jak rs loga dal?Raczej go w vip niemiales.
Moze zbieg okolicznosci. |
![]() |
![]() |
#2112 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2113 |
Użytkownik forum
|
![]() Aga moze jedynym miejscem gdzie moglibysmy spokojnie pograc sa swiaty non-pvp hahahahahahah chociaz pewnie i tam bysmy hunta zlapali
![]() pozdro :* |
![]() |
![]() |
#2114 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wkroczymy do akcji i odzyskamy niepodleglosc ^^ |
|
![]() |
![]() |
#2115 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
proste ze tak... a na kyrze nadal nikt mi nie odpisal dlaczego Polacy sie nie trzymaja razem.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Tak czytam to forum i stwierdzam, że Kyra śmierdzi. Jak nie szwedzi na jakimś servie to dzieci z naszego kraju z wysokimi levelami. Nie chce mi się czekać na new server heh.
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Guest
|
![]() HAHAHAHAHA nie wnikam w to co Azeris powiedzial.. ze ubijamy kogo popadnie...zoabcz moje,Travela,Foriussa fragi to zobaczysz czy kogo popadnie btw wasz masta Og'Thun padl jak kupa w klozecie i idiota przylecial jeszcze raz bez blessow i bez utamo.Gdyby Travel Mate mial mane na ue to by sie polozyl na ziemie drugi raz...dostal sdka i mial yellow hp wiec o ubijaniu kogo popadnie STFU. A Querlo niech expi boze...wtedy padl na 3 ue to moze jak teraz zrobil 4 lvle na cave bocie oczywiscie tak jak polowa was nie widzialo Advenca od 50 lvla to teraz moze dostanie 3 ue i sd....
|
![]() |
#2118 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() No ta ;p widze tu kilka nie scislosci wiec pozwolcie ze sie ropisze troszke
![]() po 1. Sprawa z Zerio~ mogl to byc zbieg okolicznosci chcialbym w to wierzyc bo jestem w 100% za WIW i nie podoba mi sie PA... Dalej bardzo mozliwe jednak ze rzeczywiscie Zerio~ uzyl power abusingu i wygonil cie z rotow... Nie wydaje mi sie ze to wina serva, na kazdym servie masz pa i pk (pvp oczywiscie) obojetnie gdzie bys nie grala czy to bedzie nowy serv jak wspomnialas czy stary, wszedzie znajdzie pa ![]() po 2. ktos wspomnial czemu polacy nie trzymaja sie razem... Szczerze mowiac nie moge tego zrozumiec ![]() ![]() ![]() Uhh troche sie rospisalem ![]() Pozdro ;* |
![]() |
![]() |
#2120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() |
![]() |