Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-02-2007, 10:23   #2101
Azeris
Użytkownik Forum

Azeris's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Świat: Kyra
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Red October Pokaż post
Wynik wojny jest juz raczej przesadzony. Podczas gdy NF i ich soujusznicy sobie spokojnie expia to WiW (Tetro:bedziemy walczyc do 1 lvla!111) wygladaja na ludzi ktorzy sie ta gra juz znudzili. Mooth sie loguje tylko po to zeby zabic jakiegos nooba (co mu rzadko wychodzi) a Snox sa glosni tylko na tibia.pl
Jedna z nielicznych osób którym można przyznać racje.
Na tibia.pl to Snox będą chcieli nawet rządzić Kyrą tylko oni nie wiedzą że zabijanie pierwszej lepszej osoby im tego nie da
Azeris jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-02-2007, 10:39   #2102
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azeris Pokaż post
Na tibia.pl to Snox będą chcieli nawet rządzić Kyrą tylko oni nie wiedzą że zabijanie pierwszej lepszej osoby im tego nie da
ROTFL xD
Uwazasz ze red october prawi madrze bo tak w zasadzie mysli jak wy. Sadzi ze wojna jest przegrana, jednak NF zbytnio nie expi wiec nie mow ze juz jestescie triumfatorami.
A tak odnosnie gildii Snox to nie pierdol durnot ze ubijaja kogo popadnie. Ostatnio jak ubili jakiegos nUUba Q~, to sam miSZCZ propagandy Toonnnyyyy Aew chcial paymentu. Najlepsze ze jak nie zaplaca to co im zrobi skoro te osoby juz dawno maja status hunted od NF.
HHAHAHAHAHAHAH, dzieki Azeris za troche humoru z poczatku dnia.
stary 28-02-2007, 10:59   #2103
Red October
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik Pokaż post
A tak odnosnie gildii Snox to nie pierdol durnot ze ubijaja kogo popadnie. Ostatnio jak ubili jakiegos nUUba Q~, to sam miSZCZ propagandy Toonnnyyyy Aew chcial paymentu. Najlepsze ze jak nie zaplaca to co im zrobi skoro te osoby juz dawno maja status hunted od NF.
HHAHAHAHAHAHAH, dzieki Azeris za troche humoru z poczatku dnia.
Tylko ze pan Q~ zdazyl odrobic straty po deadzie i dodatkowo wbil 4 lvle wiec macie sie czym podniecac
Od siebie powiem ze z checia bym chcial zeby wojne wygralo WiW bo wiem jakie PA bedzie ze strony NF. Ja tylko obiektywnie stwierdzam ze WiW to banda noobow z wysokimi lvlami, ktorzy albo sie wyplacaja po pierwszej przegranej bitwie (jak bylo w mo murda) albo okupuja pz myslac, ze przeciwnicy sami sie pozabijaja.
Red October jest offline  
stary 28-02-2007, 15:15   #2104
Foriuss.
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 02 2007

Imię: Foriuss
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 102
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azeris Pokaż post
To ty się nam może pochwalisz swoimi fragami ? Też byś zabijał osoby które pomagają nam w wojnie tylko tego nie robisz bo na ss Knighem Ci na to czasu nie starczy 5 minut dla Ciebie to zbyt mało by zabić 40 lvla+

Ostatnio edytowany przez Foriuss. - 28-02-2007 o 15:22.
Foriuss. jest offline  
stary 28-02-2007, 15:54   #2105
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Red October Pokaż post
Tylko ze pan Q~ zdazyl odrobic straty po deadzie i dodatkowo wbil 4 lvle wiec macie sie czym podniecac
Od siebie powiem ze z checia bym chcial zeby wojne wygralo WiW bo wiem jakie PA bedzie ze strony NF. Ja tylko obiektywnie stwierdzam ze WiW to banda noobow z wysokimi lvlami, ktorzy albo sie wyplacaja po pierwszej przegranej bitwie (jak bylo w mo murda) albo okupuja pz myslac, ze przeciwnicy sami sie pozabijaja.
Skoro nie wiesz czemu WiW nie wychodzi z pz to stfu... na pewno nie chodzi o to ze sie boja bo to i tak tylko gra i nie wiem jak mozna sie bac czegos w grze... Wiw przeygralo juz 1 open i jakos nikt nie wyszedl czemu? Ale nie no jasne jasne to jest banda noobow z wysokimi lvlami.... najlepiej jakby tobie dac takiego chara bo sam tyle nie wyexpisz i wtedy bys pozabijal nie? wogole taki masta jestes i masz najlepsze pvp w calej tibii...
Keonek jest offline  
stary 28-02-2007, 16:45   #2106
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland

Imię: Uzupatorka
Świat: Galana
Poziom: 70+
Domyślny

Opowiem Wam pewna historie :

Expilam sobie na cave z rotami , wbil mi sie Ashvalian i zaczal mnie lac .. nie mialam rzadnych szans w walce z nim wiec zaczelam uciekac o kilka kratek za cave odbylam z nim taka rozmowe:
Ashvalian [45]: you will die14:47 Mighty Agnes [30]: why? 14:51 Mighty Agnes [30]: 14:47 Ashvalian [45]: not your biznes if you come there i will kill you

wiec odczekalam z min po czym zobaczylam ze on dal loga wiec wrocilam na cave.. niestety tam juz Ingart ktory stwierdzil ze byl tam pierwszy i ze nie wiem kim jest Ashvalian.. Gdy zaczelam wyjasniac sytuacje dostalam msg na priv
15:05 Zerio of Zygus [138]: zabije cie 15:06 Mighty Agnes [30]: on mi sie wje*** na cave 15:06 Zerio of Zygus [138]: Nie onk urwa. 15:06 Zerio of Zygus [138]: ztego co wiem bil cie ashvalian 15:06 Zerio of Zygus [138]: nikogo nie bylo 15:06 Zerio of Zygus [138]: i masz wyjsc 15:06 Zerio of Zygus [138]: jak nie to znaczy ze robisz pa 15:06 Zerio of Zygus [138]: papa keszcze raz mi powie ze tam jestes

Po tym Zerio of Zygus dal loga a Ashvalian wbil ponownie i zaczal po raz 2 mnie lac .. nie mialam wyboru musialam opuscic swoj cave.. Mam takie pytanko co do jednego zdania :

15:06 Zerio of Zygus [138]: i masz wyjsc 15:06 Zerio of Zygus [138]: jak nie to znaczy ze robisz pa

Jak myslicie kto w tym przypadku ojeb*** PA ? ja ? Bo chyba kolega Zerio of Zygus za bardzo nie wie co to znaczy ..

Dla mnie ta sytuacja byla zalosna a wyzej wymienieni bohaterowie mojej histrori
bardzo nisko upadaja by zdobyc jakis cave na rotach.. jestem nowa na tym servie , niestey taka postawa Polakow nie rokuje dla mnie najlepszej wizji grania tutaj..
Uzu jest offline  
stary 28-02-2007, 17:07   #2107
Jovere'xik
Użytkownik Forum

Jovere'xik's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2007

Domyślny

to nie graj, taki swiat
And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit
Bitch
Jovere'xik jest offline  
stary 28-02-2007, 17:24   #2108
Tetrowy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 02 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uzu Pokaż post
Opowiem Wam pewna historie :

Expilam sobie na cave z rotami , wbil mi sie Ashvalian i zaczal mnie lac .. nie mialam rzadnych szans w walce z nim wiec zaczelam uciekac o kilka kratek za cave odbylam z nim taka rozmowe:
Ashvalian [45]: you will die14:47 Mighty Agnes [30]: why? 14:51 Mighty Agnes [30]: 14:47 Ashvalian [45]: not your biznes if you come there i will kill you

wiec odczekalam z min po czym zobaczylam ze on dal loga wiec wrocilam na cave.. niestety tam juz Ingart ktory stwierdzil ze byl tam pierwszy i ze nie wiem kim jest Ashvalian.. Gdy zaczelam wyjasniac sytuacje dostalam msg na priv
15:05 Zerio of Zygus [138]: zabije cie 15:06 Mighty Agnes [30]: on mi sie wje*** na cave 15:06 Zerio of Zygus [138]: Nie onk urwa. 15:06 Zerio of Zygus [138]: ztego co wiem bil cie ashvalian 15:06 Zerio of Zygus [138]: nikogo nie bylo 15:06 Zerio of Zygus [138]: i masz wyjsc 15:06 Zerio of Zygus [138]: jak nie to znaczy ze robisz pa 15:06 Zerio of Zygus [138]: papa keszcze raz mi powie ze tam jestes

Po tym Zerio of Zygus dal loga a Ashvalian wbil ponownie i zaczal po raz 2 mnie lac .. nie mialam wyboru musialam opuscic swoj cave.. Mam takie pytanko co do jednego zdania :

15:06 Zerio of Zygus [138]: i masz wyjsc 15:06 Zerio of Zygus [138]: jak nie to znaczy ze robisz pa

Jak myslicie kto w tym przypadku ojeb*** PA ? ja ? Bo chyba kolega Zerio of Zygus za bardzo nie wie co to znaczy ..

Dla mnie ta sytuacja byla zalosna a wyzej wymienieni bohaterowie mojej histrori
bardzo nisko upadaja by zdobyc jakis cave na rotach.. jestem nowa na tym servie , niestey taka postawa Polakow nie rokuje dla mnie najlepszej wizji grania tutaj..
Moze ten A~ to random pk a ten co wszedl do cave mail racje bo byla pusta.To ty robiles pa wy*******ajc go i zerio dobrze napisal.Co to kurwa jest ze sie wychdoziz z cave wraca po 10 minutach i dalej twierdzi ze cave jest jego?LOL

Ostatnio edytowany przez Tetrowy - 28-02-2007 o 17:28.
Tetrowy jest offline  
stary 28-02-2007, 17:26   #2109
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jovere'xik Pokaż post
to nie graj, taki swiat

hmmm Galana _ swiat na ktorym rzadza szwedzi ustalaja swoje prawa i jak nie jstes ich asslickerm nie pograsz .. mam tam z nimi war
Thoria_ probowalam tam garac ale to mass PA I PK walka o przetrwanie nie bylo sensu.. zero znajomych .. nudy
Kyra _ z Tego co zauwazylam Polacy tu zachowuja sie jak Swe na Galanie chca zniszyc swoich chora faza..

Nie ma chyba serva na ktorym da sie spokojnie pograc .. wiec gdzies grac trzeba jeszcze z kyry nie zrezygnuje ^^

@Tetrowy
wrocilam po 3 min jak temu rs znikl pz i dal loga bo wczesniej nie moglam bo pilnowal zeby jego ziom badz jego 2 char na mc mi sie wrebal na cave .. wiec gdzie tu racja .?? btw dziwne ze jak zerio dal loga automatycznie po raz drugi wbil koles ktory chcial mnie wczesniej ujeb** i probowal to zrobic drugi raz .. zaplanowana akcja.. i w sumie nic nie moglam zrobic

Ostatnio edytowany przez Uzu - 28-02-2007 o 17:29.
Uzu jest offline  
stary 28-02-2007, 17:49   #2110
Cool
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2005

Stan: Niegrający
Imię: Kaish
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Domyślny

to proste:

kumpel zerio chcial poexpic . więc zerio wbil na noob chara zeby sie z tamtad wywalić i mu sie udało.jego kumpel wszedł do cave i zaczął tam expić a gdy zobaczył ciebie powiedzial dla zerio ze tam jestes. A więc zerio do ciebie napisał, potem sie przelogował i pewnie chciał zabić żeby nie było więcej problemów z tobą. Albo mu sie nie chciało iśc main charem ciebie zabić albo szkoda mu było pz/fraga.

Ostatnio edytowany przez Cool - 28-02-2007 o 17:51.
Cool jest offline  
stary 28-02-2007, 17:59   #2111
Tetrowy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 02 2007

Domyślny

Skad wiesz ze zerio wszedl jak rs loga dal?Raczej go w vip niemiales.
Moze zbieg okolicznosci.
Tetrowy jest offline  
stary 28-02-2007, 18:18   #2112
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tetrowy Pokaż post
Skad wiesz ze zerio wszedl jak rs loga dal?Raczej go w vip niemiales.
Moze zbieg okolicznosci.
No wlasnie ze dalam do vip tych 3 kolesi.. bo wiedzialam czym to smierdzi.. sry ale glupia nie jestem.. i bylo dokladnie tak jak Cool to podsumowal
Uzu jest offline  
stary 28-02-2007, 18:26   #2113
Vlachyslav
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 11 2006

Imię: Potempik
Profesja: Rookstayer
Gildia: ~
Poziom: 81
Skille: 88
Domyślny

Aga moze jedynym miejscem gdzie moglibysmy spokojnie pograc sa swiaty non-pvp hahahahahahah chociaz pewnie i tam bysmy hunta zlapali

pozdro :*
Vlachyslav jest offline  
stary 28-02-2007, 18:33   #2114
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vlachyslav Pokaż post
Aga moze jedynym miejscem gdzie moglibysmy spokojnie pograc sa swiaty non-pvp hahahahahahah chociaz pewnie i tam bysmy hunta zlapali

pozdro :*
Wiesz ze na non-pvp bysmy sie zanudzili.. poczekamy na nowy serv pvp i go rozjeb*** a do tego czesu pobalujemy troszke na kyrze ^^ no i pamietaj ze pewnego dnia Galana bedzie nasza jak te szwduszki sie powybijaja nawzajem ^^
wkroczymy do akcji i odzyskamy niepodleglosc ^^
Uzu jest offline  
stary 28-02-2007, 18:36   #2115
Vlachyslav
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 11 2006

Imię: Potempik
Profesja: Rookstayer
Gildia: ~
Poziom: 81
Skille: 88
Domyślny

Cytuj:
Wiesz ze na non-pvp bysmy sie zanudzili.. poczekamy na nowy serv pvp i go rozjeb*** a do tego czesu pobalujemy troszke na kyrze ^^ no i pamietaj ze pewnego dnia Galana bedzie nasza jak te szwduszki sie powybijaja nawzajem ^^
wkroczymy do akcji i odzyskamy niepodleglosc ^^

proste ze tak... a na kyrze nadal nikt mi nie odpisal dlaczego Polacy sie nie trzymaja razem..
Vlachyslav jest offline  
stary 28-02-2007, 18:58   #2116
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Tak czytam to forum i stwierdzam, że Kyra śmierdzi. Jak nie szwedzi na jakimś servie to dzieci z naszego kraju z wysokimi levelami. Nie chce mi się czekać na new server heh.
Celmir jest offline  
stary 28-02-2007, 19:02   #2117
Toressik
Guest

Król

HAHAHAHAHA nie wnikam w to co Azeris powiedzial.. ze ubijamy kogo popadnie...zoabcz moje,Travela,Foriussa fragi to zobaczysz czy kogo popadnie btw wasz masta Og'Thun padl jak kupa w klozecie i idiota przylecial jeszcze raz bez blessow i bez utamo.Gdyby Travel Mate mial mane na ue to by sie polozyl na ziemie drugi raz...dostal sdka i mial yellow hp wiec o ubijaniu kogo popadnie STFU. A Querlo niech expi boze...wtedy padl na 3 ue to moze jak teraz zrobil 4 lvle na cave bocie oczywiscie tak jak polowa was nie widzialo Advenca od 50 lvla to teraz moze dostanie 3 ue i sd....

stary 28-02-2007, 19:02   #2118
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celmir Pokaż post
Tak czytam to forum i stwierdzam, że Kyra śmierdzi. Jak nie szwedzi na jakimś servie to dzieci z naszego kraju z wysokimi levelami. Nie chce mi się czekać na new server heh.

co proponujesz ?
Uzu jest offline  
stary 28-02-2007, 19:06   #2119
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

No ta ;p widze tu kilka nie scislosci wiec pozwolcie ze sie ropisze troszke
po 1. Sprawa z Zerio~ mogl to byc zbieg okolicznosci chcialbym w to wierzyc bo jestem w 100% za WIW i nie podoba mi sie PA... Dalej bardzo mozliwe jednak ze rzeczywiscie Zerio~ uzyl power abusingu i wygonil cie z rotow... Nie wydaje mi sie ze to wina serva, na kazdym servie masz pa i pk (pvp oczywiscie) obojetnie gdzie bys nie grala czy to bedzie nowy serv jak wspomnialas czy stary, wszedzie znajdzie pa
po 2. ktos wspomnial czemu polacy nie trzymaja sie razem... Szczerze mowiac nie moge tego zrozumiec przed wojna myslalem ze mozna liczyc na wszystkich polakow jednak teraz widze ze nie ktorzy wola swe tlumaczac sie tym ze sa lepsi i wogole hehe ja nie widze w nich nic lepszego niz u polakow... to ze graja na botach? Wlasciwie tylko to ze trzymaja sie razem chociaz wezmy takie WIW wiekszosc z nich trzyma sie od poczatku kyry razem i mozna o nich powiedziec ze sa lojalni... Po ostatniej wojnie nie ktorzy mowia ze oni tylko expic umieja bo mieli duza przewage a mimo to przegrali wojne... Nie wydaje mi sie ze to noobki na ostatniej wojnie nie brali pod uwage taktyki, wychodzili na open battle myslac ze ja wygraja swoja przewaga levelowa tymczasem przegrywali i nie wiedzieli dlaczego. Jesli WIW wygra ta wojne Kyra stanie sie lepsza, wydaje mi sie ze wtedy wezma sie za tych "nielojalnych" graczy i poki co na kyrze bedzie mozna smialo grac... W przypadku wygranej swe, bardzo sie boje ze bedzie wielkie PA i jesli wejdziesz w droge komus z nich zostaniesz po prostu zmiazdzony...
Uhh troche sie rospisalem
Pozdro ;*
Keonek jest offline  
stary 28-02-2007, 19:08   #2120
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Cytuj:
co proponujesz ?
Hmmm. Selena??
Celmir jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania