|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Jak obiecuje CipSoft do końca tygodnia ma zostać wybranych łącznie 9 Game Masterów. Jak zapewne już wiecie do dzisiaj wybranych zostało czterech szczęśliwców. Czeka ich jednak mnóstwo pracy, ponieważ mimo, że w ostatnim czasie coraz więcej ich przybywa, to jednak stanowczo za mało. Czy to, że Panowie z "góry" zdecydowali się na większą liczbę GM, świadczy o tym, że zaczęli słuchać graczy ? Oceńcie sami.
A ja tymczasem przypominam o jutrzejszym losowaniu PACC w konkursie sms. Więcej informacji o najbliższych losowaniach tutaj. Ostatnio edytowany przez bosal - 28-02-2007 o 18:39. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Nieźle CipSoft się stara.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() Nie spieszyliscie sie
![]() Dawno przeczytalem to na innej stronie o tibii |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładnie ładnie byle nie było tak jak zawsze :
Najpierw nowy GM dużo banuje, a później się uspokaja i tylko pierdzi w stołek i robi pod siebie bo juz mu sie nie chce nic. Później grają swoimi charami Ostatnio edytowany przez Deronel - 28-02-2007 o 18:52. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() a ja nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Przed dołączeniem ostatnich 4 gm nic się nie działo, oprucz tego że na candii przybywały lvl'e bot user'om szczególnie na fibuli. Ostatnio wchodze i nie było nikogo z raportowanych osób. Nie wiem czy poprostu nie byli online bo był zjazd bot user'ów czy co, ale jeśli to gm'ów sprawka to tak dalej. Miejmy nadzieje że żeczywiście nie znudzi im się stanowisko gm'ów.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Mam wrażenie, że CipSoft "boi się" i chce uczynić jak najwięcej dobrego w jak najkrótszym czasie. Kasy im mało?
![]() ![]() Vial
#8 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() I tak 9-ciu GM to za mało ! CipSoft powinien ustanowić nowe mniejsze od Game Master'a stanowisko Server Mastera przypisanego tylko do jednego servera na którym ma takie same prawa jak GM tylko z ograniczeniem do jednego servera
#10 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() powinno byc tak ze 2 gmow na 1 server i co 12 h sie zmieniaja xD
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() Gram już rok w tą grę i raz widziałem tylko Gm, bodajże był to GM Issalia. Pamiętam jak nooby śmiecili trade wypowiedziami "sell my account" hehehe... A potem Gm ich banował wszystkich.
Myślę ze dobrze się stało że cip soft powołuje nowych Gamemasterów... Może chociaż częściowo przywrócą porządek na światach... ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
![]() |
![]() cipsoft powinien zatrudnic wiecej gm'ow ale z drugiej strony jak powolaja zaduzo gmow bedzie im trudniej ich kontrolowac
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Mam nadzieję, że po tym naborze nie będę po raz kolejny w sytuacji, gdy czekam na GMa ponad 3 h a później jednak kolesiowi odpuszczam...
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]() Cytuj:
@Topic Jedyne co mnie do Pacca namawia to możliwość bycia tutorem ![]() Potem senior, a jeżeli się uda to nawet i GM'em ![]() Brawa dla nowych GM'ów!
Hail Anty-PG! Dołącz się do akcji przeciwko PG! Graj w Tibie max. 1h dziennie jak ja! Rób co tydzień 2-3 dniowe przerwy! Nie exp na siłę! Graj, jeśli sprawia ci to przyjemnośc! Nie wydawaj ostatnich pieniędzy na Pacc'a! Hail \o/ |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobrze zrobili. GM-ów jest zawsze za mało.
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Carker
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Army of Death
Świat: Kyra
![]() |
![]() @2up
Jak to mowia, nie przestawaj marzyc ;> @topic Bosal, zgadzam sie z toba, to i tak za malo. Powodzenia dla gm'ow na ich nowym stanowisku!
Member of [GUILD]Army of Death[/GUILD] Kyra 4ever. Alea iacta est. I got a dream, that I'ma look deep within' myself. Proud Member Of Oldschool's Maniacs Proud Member Of Manga & Anime Otaku. Yours, [CHAR]Carker[/CHAR]. Ostatnio edytowany przez Carkerek - 28-02-2007 o 22:03. |
![]() |