![]() |
#542 |
Użytkownik forum
|
![]() yhhh dzisiaj byłem z kolegami na zamku elven i cóż jestem 14 sorciem z moim kumplem 11 knightem i z 18 sorciem. ide sobie ide,ide a tu nagle wyskakuje minotaur guard :/ . Zaliczyłem deda kumpel oddał BP ale i tak mi sie już nie chce grać bo mam 13 lvl teraz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
mi sie odechciewa grac jak mi loot z pk nie sprzyja xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Inwigilmen
Profesja: Rookstayer
Świat: Vinera
Poziom: 28
Skille: 21/26
|
![]() A ja uważam, ze jednak się przyda
![]() Osoba, która stosuje tą "magiczną" sztuczkę pewnie chciała by wiedzieć, że w sprzyjających okolicznościach może to być doskonały sposób na teleport. Co prawda czasami bywa drogi (bp, eq) ale co tam ![]() i ciekawe czy nie bezpieczniej było by wyciągnąć kabelek od netu? ![]()
![]() |
![]() |
#545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: smiernik
Stan: Na Emeryturze
Imię: zenek z odpustu
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
|
![]() jak zauwazylem
![]() ![]() ![]() ![]() rook dedy: na dragon corpse quest na 5 lvl mi spadlo mino hell na 7 lvl mi spadlo na mainie: 15 lvl na polnoc od veno na amazon camp (koledzy odzyskali moje eq potym jak witch mnie dedl ![]() 20 lvlek guard zlurowAny mnie dopadl ![]() po dedzie na 15 lvlu hakli mnie 2 razy pod zond ![]() i dalej chce mi sie grac! nawet przyjaciol nie mam! a chce mi sie grac po toylu akcjach ![]() i co mnie to ze w jakies glupie 2 laty tylko 21 lvl mam ![]() pozdro all Arakiss |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem wam szcerze kiedyś Tibia strasznie w pływała na moją psychikę
![]() Byłem Newbie i często zaliczałem zgony mojej postaci, denerwując się przytym strasznie i wyładowywać złoźć na ludzi z mojego otoczenia, ale uświadomiłem sobie, żę TIBIA JEST TYLKO GRĄ to tylko pixelki.I przestałem brać tą gre na poważnie, po prostu zaczełem grać rzadziej w Tibie i stwierdziłem, że teraz gra jest lepsza, i wam radze zrobić to samo. A teraz do rzeczy ![]() Najbardziej denerwowały mnie, jak wyżej napisałem, zgony. I przypominam sobie pewną historie kiedy to szczęśliwy postanowiłem zakupić Knight axe, i umówiłem się z gościem, że przyjdę do Kazoordon i tam odbędzie się transakcja...i wiecie co? Miałem w Bp 4k guarden shielda i w łapie Double axe...przy wejściu powitał mnie mój sprzedający i...2 sd i gryzłem ziemie... A najgorsze jest to, że to był Polak, i właśnie to mnie wkurza ta nieuczciwość w głupich kilku pixelkach... Ostatnio edytowany przez -Mixawik- - 22-02-2007 o 23:24. Powód: Literówka =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() Teraz ja
Ide sobie po carlin ![]() ![]() Potem mysle a przejde sie do Ab rzeby nie tracic czasu I tak se łaże po ab az kolo sie lognoł.(24 palek)I zaczyna mnie nawalac(miał Rsa)i mowi zabiłes mojego kolege itp.jakis kolo sie stawił za mną ale ten pallek go uciszył paroma hitami ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nosgoth
Imię: Fill~
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
![]() |
![]() Character Deaths
Feb 22 2007, 19:55:22 CET Died at Level 44 by a giant spider Na mad mage room quest z kumplami dla jaj poszlismy i przy okazji quest zrobic tylko ja mialem klucz wienc ich w powrotnej drodze zamknolem i mówie "give mi jor eku or die!!!1111" Zapomnialem ze tutaj szybki resp jest i mnie gs zaatakowal zamiast utamo strong haste nacisnolem i zaczolem sie manasowac po 10 sekundach padlem.... najgorsze bylo to ze kumple strapowani byli no to ja z carlin statkiem do thais mfy i jade solo mad mage ale kumpel drugi pomugł i uuwolniłem tamtych.... PS: Najbardzej noobowski ded w moim życiu...
![]() |
#549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Gryfice
Imię: Markus The Dark Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
|
![]() Looknijcie mój Character Deaths na tibia.com
3 deady przez neta a 1 jak kumplowi pomagalem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() A mi sie odechciało grać gdy sie loguje i w miejscu armora nie ma dsma! w miejscu shielda nie ma demonki itp... HACK ROX -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Imię: Lady Ryose
Profesja: Druid
Gildia: Jeszcze niemam
Świat: Galana
Poziom: 21
Poziom mag.: 20
|
![]() Mi się niechce grać jak padne.
Strace skille mlvl level itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Guest
|
![]() a mi się odechciało grać jak dwa razy pod rząd padłem od full respa w kopalniach w kazoordon dokładniej 6 dwarf i 4 soldier i jeden zlurowany guard raz padłem probowałem uratować 2k w kasie i c legi z deda znów padłem i już nie gram a teraz się ciesze że rzuciłem tibie
Ostatnio edytowany przez sherlock holmes - 25-02-2007 o 21:05. |
![]() |
![]() |
#553 |
Guest
|
![]() mnie sie odechcialo grac kiedy to na okolo 24 lvl biegalem sobie na gulach i scorpionach (ghostland, poziom -2) i tak se ide i ide, popijam soczek marchwiowy, zadlugo przytrzymalem strzalke right i wpadlem do dziury pelnej DS, dwa hity i po mnie
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Mnie śmierc tylko motywuje do dlaszej gry.Nie badzcie glupcami, grajcie szkoda poswieconego czasu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
|
![]() @up
Np wtedy, gdy chcemy kogoś walnąć z np. UE, a tu podchodzi parę low-lvli, dostają przypadkiem, giną, a shooter dostaje RS'a xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja dzisiaj Nowym Charem (9lvl) Taszczylem 4000 OZ!!! Lootbaga I Mi Zajebali ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Carlin
Imię: Kropa Knight Wielki
Świat: Solera
Poziom: 25
Skille: Skiluje
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja już mialem żucić tibie potym co się stalo spokojni sobie skilowałem c.armir k.legi .skullstaff warrior helmet w bp crown shield i club w reku kumpel prszyszedł wyszedłem na 3min na korytaz przychodze izostalo
mi zalewie c.shield i clubxD juz chcialem to je...ć ale kumpel dal mi skulla i warior h ijest git!! |
![]() |
![]() |