![]() |
#661 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: NS
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vu'Xiu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brotherhood of Darkness
Świat: Aldora
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@hupe nie wyjdziecie na open - ok. ale myslac ze maslogami wygracie to bez slow. no pomysl chwile, wbijacie 1-2, a nawet niech bedzie i 5 razy na tydzien, zakladamy ze zabijacie za kazdym razem cel i loga walicie bez padania. ale nas jest kolo 60 osob czyli 55 osob zdobedzie exp a nie straci kasy tez nie braknie bo zrzucic sie 5k na tydzien czy wziac z kasy gildii to np a exp stracony 1 dnia odrobia w 2-3 kolejne. w sumie fajnie by bylo openy pojechac jakie jeszcze ale i tak na wmv dlugie rec mi starcza ![]() |
||
![]() |
|
![]() |
#662 |
Użytkownik Forum
|
![]() 14:52 You see Eternal Nemtor (Level 1). He has no vocation.
Widac za kim jest ten nowy uzytkownik gry. ![]()
#663 |
Zbanowany
|
![]() oficjalny wmv do znalezienia w dziale filmy czy jakos tak~
|
![]() |
![]() |
#664 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki za info
![]() ![]()
#665 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Chicago IL. USA
Imię: Jibav
Gildia: Eternal March
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
my poprostu obralismy Wasza taktyke, bedziemy kontynuowac sneaki przez rok a nastepnie poprosimy jakas gildie o pomoc ;]
![]() |
#666 |
Zbanowany
|
![]() Jibav, nie badz taki naiwny
![]() Wiec przez rok duzo ludu zrobi wiekszy lvl z co i dalej nie bedziecie mieli szans =] pozdro |
![]() |
![]() |
#667 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
btw. aliases? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. |
|
![]() |
![]() |
#668 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 82
Skille: 80+/70+
Poziom mag.: 7
|
![]() scorp gowno wiesz 3/4 osob ktore znam chce isc do em lub im pomagac wiec...
nie wiesz nie pie*** ;]
#669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Poziom: 106
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Zbanowany
|
![]() @piro~
Buraku miałem wiekszy niż twoj 106lvl na pvp wiec sie nie odzywaj masta pvp niby kogos zabiles na tej wojnie? wes bo mi cie zal czlowieczku niczego nie osiagneles w tibii a pierd*** takie glupoty, wez idz sie popatrz w lustro i niestety ujzysz swoja 'piekna' twarz , pozatym o aldorze wiem wiecej niz ci sie wydaje ![]() @Didek Boys jezeli chca isc to czemu nie pomoga? boje sie co...smutne ;'( Jezeli 3/4 serva woli em to czemu nie bedize z nimi? wtedy chyba bedize 1000 osob na 120~? @roXen tak jak mowilem, jestes low i zerowiec ..nawet na twoje slowa nie zwazam uwagi co do tego co pisalem na tibia.com , a z czego mogles sie tam smiac? to ze nie umiesz nic napisac w jezyku angielskim? dobry sorry za offtopa ale lubie sie klocic z dziecmi tibii.pl |
![]() |
![]() |
#671 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=scorp;1293573]@piro~
Buraku miałem wiekszy niż twoj 106lvl na pvp wiec sie nie odzywaj masta pvp niby kogos zabiles na tej wojnie? wes bo mi cie zal czlowieczku niczego nie osiagneles w tibii a pierd*** takie glupoty, wez idz sie popatrz w lustro i niestety ujzysz swoja 'piekna' twarz , pozatym o aldorze wiem wiecej niz ci sie wydaje ![]() A wiec, jak Ty to powiedziales 'buraku' ingerujesz w sprawy nie swojego swiata, strasznie sie przy tym wymadrzajac. Moze dla Ciebie nic nie osiagnalem, bo nie mam 120+ na non pvp, ja swoj cel w tibi osiagnalem, wbilem 100 i to mi starczy, sa w tej grze rzeczy wazniejsze niz lvl, itemy itd, ale pewnie nigdy tego nie zrozumiesz. A co do wojny to sam nic nie osiagnalem, ale z moja gildia mamy juz 54 fragi, wiec przemysl jeszcze raz co napisales. I mozesz wyzywac mnie dalej, pokazujesz tylko Twoja inteligencje, no coz, nie moge napisac nic z sensem to powyzywam, nie? x) P.S to moze podasz swoj name z aldory, skoro tak dobrze znasz ten swiat, bedziemy mogli zobaczyc jaki byles wspanialy. |
![]() |
![]() |
#674 |
Zbanowany
|
![]() @up
Brawo za wbicie 100lvla , coz za wyczyn ![]() pozatym A co jak podam nick bo mnie zhuntujesz? ![]() Pewnie huntujesz ludzi za kogos poglady, no ale to juz nie moj problem Dla mnie jestes low i zawsze nim bedziesz pozdro p.s umiesz cytowac posty? :< Ostatnio edytowany przez scorp - 28-02-2007 o 18:42. |
![]() |
![]() |
#675 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Poziom: 53
|
![]() Cytuj:
2. Ćwierć-inteligencie, nie widziałem, żeby Piro huntował kogokolwiek za poglądy. 3. Co Cię wkvrwia (obawiamy się wulgaryzmów czy jak)? Mnie wkvrwia nazywanie kogoś burakiem zupełnie bezpodstawnie. 4. Jedni chcą mieć 100 fista, inni grają knightami i walą z aksa, co złego jest w osiąganiu 100 lvla? Sam tego nie zrobiłem, traktuję to jako swego rodzaju wyczyn. 5. Ech, nawet w kapciach jesteś niższy niż jego "low" Pozdrawiać nie będę, bo po co?
![]() Ostatnio edytowany przez Neaniver - 28-02-2007 o 20:20. Powód: taki maly spelly xd |
|
![]() |
![]() |
#676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Jasło
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A może to tobie się wydaje że znasz ich dużo? Jestem też ciekaw jak lojalny będzie ktoś, kogo zmusicie do popierania was groźbami itd.
#677 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Thx, dla mnie to jest wyczyn, a to wyrazenie jak to ujales mr.allknow wychodzi z Twoich postow tutaj i tibia.com wiec nie czuj sie urazony jak ktos do Ciebie tak powie. Rowniez nie huntuje osoby za wypowiedzi na forum, jak to wiekszosc z CO&Allies wrecz uwielbia robic. P.S Dla Twojej informacji umiem cytowac posty, tam usuwalem reszte Twojej wypowiedzi, wiec przez przypadek usunalem tez zamkniecie do quote. |
|
![]() |
![]() |
#678 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Chicago IL. USA
Imię: Jibav
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
naucz angielskiego a pozniej go uzywaj. Jesli nic nie wiesz o aldorze to sie uspokoj
![]() |
#679 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
PS. gówno wiesz o moim angielskim ![]() Ostatnio edytowany przez roXen - 01-03-2007 o 00:48. |
|
![]() |
![]() |
#680 |
Zbanowany
|
![]() @Jibav
O tobie myslisz ze nic nie wiem?A moze grasz na mytherze...wizak.... co ci sie przypomina? ;-) @Roxen ja tam tylko pisalem, co moze jakis 59 palek zrobic w wojnie gdzie jest duzo 150+lvli dostal by ue od nemtora i by lezal chlopak a na forum mysli ze kozak... Dobra luzik, nie chce mi sie wiecej na wasze marne posty odpowiadac ;-) |
![]() |