|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Jak dobrymi jesteście uczniami??? (średnia ocen) | |||
>2.0 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 3.91% |
>2.5 |
13 | 5.08% |
>3.0 |
39 | 15.23% |
>3.5 |
55 | 21.48% |
>4.0 |
53 | 20.70% |
>4.5 |
40 | 15.63% |
>5 |
19 | 7.42% |
powyżej 5.0 |
27 | 10.55% |
Głosujących: 256. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Od 3 podstawówki poprzez całe liceum nie przekroczyłem średniej 3,0. za to mature zdalem na czworkach, nic sie nie uczac. Jak widac jak sie chce to mozna
![]() Pozdrawiam Szer. Grue
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() Klasa Maturalna.. troszkę powyżej 3,7 =]. Bójcie sie gimnazjaliści nie wiecie co to znaczy sie uczyć ten smak poznacie w szkole średniej. BTW.. za 66 dni matura
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Ja przez 6 lat podstawówki nie mogłem przekroczyć średniej 3.0 xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Ja jestem w szóstej klasie i na pierwsze półrocze mam 5.0.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
![]() Ja nie przekroczylem nigdy 4.5 w podstawowce (przynajmniej z tego co pamietam, a ja mam takie dziury, ze... ;d)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
z tego co pamiętam to w podst średnia miałem koło 4.2-4.5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Uwierz mi, widać.
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() >Vansider
Niewątpliwie masz się z czego cieszyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Wydaje mi sie, ze oceniacie "wartosciowosc" czlowieka po jego ocenach... blad. "Ma srednia ponizej 4,5 i jest dla mnie tepakiem, bo jak mozna miec w podstawowce srednia ponizej 5?? " Wiele razy to slyszalam... Nie kazdy musi miec srednia powyzej 4,5 zeby byl inteligentnym i pelnowartosciowym czlowiekiem.
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba nie zrozumiałeś. ; ] Chodziło o ogół, że ludzie ocieniają innych po ich średnich, to jest tak jak ocienianie po wyglądzie. ;-p Nie tyczyło się tylko tego tematu. Przynajmniej ja to tak odebrałem. ; ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zreszta byl taki koles co napisal, ze nigdy nie mial sredniej powyzej 3 czy jakos tak. I zobacz ile negatywnych komentarzy xd "ooo ja bym sie nie przyznawal, bo to siara" itd, itp ;]
pzdr
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Nawet gdy bedziesz jezdzil w podstawowej na 2 i tak mozesz wszystko nadrobic.
U mnie w gimnazjum praktycznie mielismy na poczatku to samo co w podstawowce. @up Chesterka ma racje. i niom zafsze mjala ;p Vansider nie jestes sam. ;p Sam mialem 2.4 srednia przez wszystkie klasy podst. (prawdy nie ukryjesz) x] Prawdziwe nauczanie dopiero sie zaczyna w gimnazjum/liceum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mmmm no bez przesady. Aczkolwiek tu jestem pewna w 100%, ze mam racje. Jak ktos sie ze mna nie zgadza to trudno ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Cytuj:
I gim, 4.86, nieźle, zwłaszcza, że się mało uczę ;] A na drugi semestr i tak 5.0 bedzie min. ^^ @Van i inni Moze i czlowieka sie nie ocenia po sredniej, ale skoro przez 6 lat sp nie przekroczyl 3.0, to chyba o czyms to swiadczy. Nie, nie o lenistwie - o lenistwie by to swiadczylo jakby sie chodzilo do LO/techn., ew. gim, ale SP? Dajcie spokój, przecież to sielanka...
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Oceny nie odzwierciedlają tego jak dobrym jesteś uczniem z kilku względów.
1. Każda szkoła ma inną skalę ocen (bardziej bądź mniej surową), co szczególnie tyczy się liceów. 2. Oceny można podbijać, podlizywać się itp. 3. Można ściągać, a to wcale nie świadczy o tym, że jesteś dobrym uczniem, ewentualnie dobrze oszukujesz. Przykład: Moja szkoła- kara za ściąganie- pierwszy raz: dwie niedostateczne ze sprawdzianu/testu/kartkówki, drugi raz: 1 na semestr z danego przedmiotu Aby mieć 5 na semestr z danego przedmiotu nie można mieć żadnej oceny składowej poniżej 5. Punktowanie na kartkówkach, sprawdzianach itp: poniżej 60% poprawnych odpowiedzi- niedostateczny, powyżej 80% poprawnych odpowiedzi- 3, 90% poprawnych odpowiedzi- 4 aby otrzymać 5 należy zdobyć 100%, sa też sprawdziany, z których najwyżej można uzyskać 4. Spróbujcie wypracować tutaj sobie średnią 4, jeżeli wam to się uda, to jesteście naprawdę dobrymi uczniami, btw kilka osób już próbowało ściągać, trochę miejsc się zwolniło... =) O naszej inteligencji świadczy nasze zachowanie, pasje, sposób działania itp itd... ogólnie o inteligencji człowieka nie świadczy żaden papier czy liczba, ale on sam... Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 01-03-2007 o 04:43. |
![]() |
![]() |