![]() |
#841 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() trafil jak trafil
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
![]() |
![]() Czy padne to bym nie był taki pewny
![]() ![]()
![]() |
#843 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Quetio
Profesja: Elder Druid
Gildia: Team of Honor
Świat: Arcania :*:*
Poziom: 36
Skille: 22shiel
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() Feb 28 2007, 18:36:54 CET Killed at Level 41 by Boil
Feb 27 2007, 17:15:40 CET Killed at Level 42 by Magiczna Monia Feb 27 2007, 17:06:59 CET Killed at Level 43 by Magiczna Monia ile jeszcze ;/ ? robie pallka ![]() ![]()
16:07 Sir Lio [25]: wielkie gz dla ciebie i dla chana aberusa ![]() 16:04 Cros Raylon [26]: oo ty jestes tym bohaterem z tibia.pl Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2007
Lokacja: Venore
Imię: Calis Flam
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania, Selena
Poziom: ---
|
![]() Hmmm....
Kto tu PA jest... ![]() Z mojego 1st chara pamietam, ze jak poznalem Ljuba ktorego starasz sie objechac, to wtedy pojalem co to jest gra... sprawiedliwszej osoby nie znam na Arcani... ![]() Jak cie hunci ma powod, ----> pay or die ![]() Ostatnio edytowany przez Calis - 02-03-2007 o 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nigdy w zyciu nie bede płacił nikomu za darmo
![]()
![]() |
#846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() hmm tak se czytam i powiem wam, ze ja znam smigacza i on nic nie robi nazlosc.. to jest spoko ziomek.. nie wiem o co wam chodzi btw zalozylem se druid a:>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wow ;O :*
![]() |
#848 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Gildia: Ormo
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() zgadzam sie co powiedzial sir lio czy jak tam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up(dzieki za wsparcie
![]() mam pytanie do ciebie martinkus(?) jak wbije 13(moonlight rod) oprowadzisz mnie ;pp? moze pojdziemy na jakie questy? oprocz questów na amazon camp nie mam zadnego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Poyeman
Tak ma hunta od nas za zabicie mi druida i za obrażanie Kendzia i nie interesuje mnie, że Haalis sapie o to, jak trzeba było hydry poblokować to kolega był a teraz do dpft wszedł i juz broni PKera, nawet sam z nim pkuje drugim charem, omg co ten level z ludźmi robi -.- Thx za wystawienie mi referencji ^^ Edit ![]() No i zaczynam trening dalej ;] już ostatni przed annihilatorem ^^ P.S. Ineresujace hp na screenie ;s
Time of our lives... Jacek robi wiele rzeczy jednocześnie odkąd ma neostradę TP - chatuje, mailuje, ściąga, wysyła, surfuje, pada, odrabia, pada, odrabia... Ostatnio edytowany przez Crystal - 03-03-2007 o 12:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Użytkownik Forum
|
![]() no no gz smigacz ;D ja jestem z toba hehe ;pp btw. kto ma cziken feathers albo mino leathers :s??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2007
Lokacja: Venore
Imię: Calis Flam
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania, Selena
Poziom: ---
|
![]() GZ Smig~
![]() podbije lvl i tez cos dodam, regards ![]()
![]() |
#855 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 14:29 Ljubo De'Omerta: no to jestes hunted
No nie, znowu ! ![]() aew xD
![]() |
#856 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Quetio
Gildia: Team of Honor
Świat: Arcania :*:*
Poziom: 36
Skille: 22shiel
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() gz all
![]() ![]() jacko za co hunted ^^? ja srab na Ljuba ![]() @boil jak to bedziesz czytał to mnie cmoknij w dupsko ;* nie ze ich nie lubie czy cos ale nie będą mi grozić ... ja sobie ide na Nerane pograc ^^ a na Quetio bede czasem sie pokazywał ![]() powodzonka ![]()
16:07 Sir Lio [25]: wielkie gz dla ciebie i dla chana aberusa ![]() 16:04 Cros Raylon [26]: oo ty jestes tym bohaterem z tibia.pl Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Użytkownik Forum
|
![]() quetio -.-"
wracaj na palla na arcanie a nie na nerane krecie xDD btw bede mial kare bo jutro wywidowka moze na kafejke czasem wejde ale ci cos powiem quetio jak wejde =pp(zle zrobiles z tym pallem, bo szkoda skilli juz) no ale nic ;pp cya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: arcania
Skille: 85/85:O
|
![]() Pojawil sie dzisiaj boss na rooku
![]() Dam 2 screeny. Jeden z jego cialem, a drugi obrazujacy loot z 3 as'ow, ktore odwiedzily Arcanie ![]() ![]() Ubity_Apprentice_Sheng i Loot_z_AS'ow Oczywiscie zlecialy sie noobki, ktore nic nie dziabnely i tak powinno byc. A tutaj 31 lvl na moim knight'cie 30-31. To tyle z mojej strony na dzis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() heh dzis tak kolo 00.00 poszedlem do banku wybrac zamienic, kasiorke i sobie stoje a tu nagle do mnie podchodzi Grymlin(30+ed) jakis Crawf(51ed) jakies jeszcze ze spoooooooooooon i ja sobie kaske ukladama patrz oni mnie do rogu przesówaja juz widze manasuja sie wiec bedzie party xd to ja gs uhy mf i ready pach poszedl fire bomb i mnie bija 51 ed siota a grymlin bije z sd po 100+... zal.com i wpada moj ziom zeby mi pomoc to kolesie juz STOP NOW OR HUNTED BY LINDLAY. bije dalej, ed nie siota grymlina to z gs i go do reda exori padl, uciekli kolesie...
I JEDNO JEST SMISZNE .... KOLESIE NIE DOSC ZE CHCIELI MNIE UBIC BO MYSLELI ZE KASE MAM TO JESZCZE MNIE KURWA CRAWF STRASZY "STOP NOW OR HUNTED BY LINDLAY" ciekawe co na to luki ... ![]() a jak by ci cos pisali lindl ze mialem pk to jak mnie grymlin bil to mu z exori 1 raz udezylem a ze ten Crawf nie mail pk to mi sie pojawilo... Ostatnio edytowany przez Poyeman - 06-03-2007 o 00:35. Powód: bledy ;] |
![]() |
![]() |