|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Jak dobrymi jesteście uczniami??? (średnia ocen) | |||
>2.0 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 3.91% |
>2.5 |
13 | 5.08% |
>3.0 |
39 | 15.23% |
>3.5 |
55 | 21.48% |
>4.0 |
53 | 20.70% |
>4.5 |
40 | 15.63% |
>5 |
19 | 7.42% |
powyżej 5.0 |
27 | 10.55% |
Głosujących: 256. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() U nas w szkole są tacy kretyni, że w mojej klasie najwyższa średnia to 4.8, a na drugim miejscu 4.5, potem ja z 4.3 (z lenistwa). Za to w przeciwnej najwyższa średnia to 4.0...
Swoją drogą to u nas są na serio tolerancyjni ludzie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Londyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 56
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ja miałem od 4 klasy do 6 tak: 4.2 <4 3.8 <5 3.2 <6 ![]() A potem do anglii wyjechałem ![]()
Jesteś ciekaw jaka będzie Tibia w przyszlosci? Tego nikt nie wie......... Lecz mozemy pomoc w tworzeniu tej przyszlosci. Lubisz projektowac strony www? Lubisz rysowac? Projekt strony "Nasza Tibia" Dołącz ![]() 6548272 - gg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: eeee..... to pytanie jest podchwytliwe??
|
![]() @Jerkov Thundersword:
OMFG! Co to za szkoła zwyczajna czy jakaś elytarna? W naszej szkole 1 z jakiejkolwiek pracy klasowej = 1 na semestr. Jak ma być klasówka to pochód jak na ścięcie. @Top: ja miałem w zeszłym roku 4 na koniec, a w tym też 4 na semestr, chyba tylko raz miałem 4.5 w 3 podstawówki a tak to co rok 4.0 non stop aż do 2 gim. xD podobno używam kodów xD
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Moja srednia maksymalna to 4,1 i to w podstawowce... Teraz wole nie mowic, bo 3mies do szkoly nie chodzilam i ledwo zaliczylam semestr. Mam wielu znajomych, ktorzy maja srednia ponizej 3 i sa naprawde zajebi..... ludzmi
![]() ![]() ![]() pzdr
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Imię: Mastermozi
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja wbijam w to dosłownie, poprostu zależy mi na tym żeby kończyć klase bez żadnych poprawek jak kolega wyżej, moi rodzice mi powiedzieli, że jeżeli chce się uczyć to mam się uczyć, jeśli nie to nie, później może mi to zaszkodzić, ale ja wiem swoje że muszę przechodzić z klasy do klasy bez żadnych problemów, myśle że zawsze klasy ostatnie są najważniejsze tzn, 6 klasa podstawówki, 3 gimnazjum itd. Aktualnie jestem w 2 klasie gimnazjum i mam średnią 2.80~
Oczywiście w 3 klasie postaram się podchodzić po 4.0, aby dostać się do jak najlepszej szkoły =) Pozdro nie brać tego do siebie, to była moja wypowiedź na temat nauki ![]() 3majcie się
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mala poprawka kolezanka *
![]()
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe, Ty też dobrze myślisz, ale miałem na myśli kolegę który pisał coś na temat zdawania bez poprawek, co do Twojej wypowiedzi, również znam sporo osób którzy myślą tak jak ja, nauka im za świetnie nie idzie, a są naprawdę rozsądniejsi od tych którzy mają 4+ ; 5+[średnią]. Każdy ma swój styl, robi jak chce ^.^
@Edit Jeszcze chciałem dodać, że normalna sprawa że jeżeli ktoś się uczy np pierwsza, druga, klasa gim, to wiadomo że w 3 mu pójdzie lepiej niż np osobie która sobie zlewała przez 2 lata. Ja osobiście staram się uważać na lekcjach, myślę że większość rozumiem, ale nie chce mi się tego wykorzystywać wole to wykorzystać w klasie 3 ;-) Pozdro
Life Is BrUtAl... ![]() Ostatnio edytowany przez luka3s - 01-03-2007 o 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() A no to wybacz
![]() ![]() pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znam to
![]() Ale ja mam np. świadomość że nie chce mieć jakiegoś podstawowego wykształcenia... i jestem pewny że w 3 klasie wezmę się za naukę tak samo jak w podstawówce ^.^ Po za tym najważniejsze jest to że mi rodzice to wynagradzają ![]() ![]() pozdro
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() no zobaczymy
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Guest
|
![]() Przestancie grac w tibie a napewno bedzie lepiej -. -
|
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja w tibie nie gram -.-
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() 5.09 1 gim
A w tibie gram sporadycznie ^.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]() masakra niedosc ze wszyscy z tego forum maja olimpijskie wyniki w sporcie to jeszcze sa geniuszami! tibia przyszloscia narodu ...
: | |
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic U mnie 4,5. Trzecia gimnazjum. Zero nauki. Z drugiej strony, to zabawne jak z roku na rok moja średnia spada. xD
Ostatnio edytowany przez Redknapp - 01-03-2007 o 20:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Nie wspominając o tym, że większość ma kolegów mistrzów.
@down Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 01-03-2007 o 21:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() A w jakim przedmiocie sie specjalizujecie?
Ja w matematyce, biologi, chemi i fizyki (5 z wszystkich). Mam nadzieje, ze w tym polroczu lepiej mi pujdzie z J.Polskiego. ;p (2 :/) U mnie zeby dostac 6 z jakiegos przedmiotu trzeba wstapic do konkursu wojewodzkiego 0.o. Mimo tych wszystkich ocen i tak liczyc sie bedzie umiejetne wykorzystanie wiedzy lub ciala. P.S. Ostatnie pytanko: W jaki sposob sie uczycie? czytacie? kojarzycie? a moze zapamietujecie kazda literke w ksiazce? XD Ostatnio edytowany przez janek@ - 01-03-2007 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja specjalizuję się w biologii (6, za olimpiadę). Reszta przedmiotów jak chemia (5), fizyka (5-), geografia (5) już nie, ale mi wychodzą. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]() ja mam propozycje: niech zostanie utworzona partia polskich tibijczykow!! przebijecie pis i po!! jak mozna nie glosowac na mistrzow "uzywania ciala" i do tego geniuszy!! plax
|
![]() |