![]() |
#2541 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2542 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2544 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2545 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
![]() |
![]() Moze i zal dupe sciska jesli chodzi o te posty jak kazdy z nich placze ale moglbys nie spamowac forum tylko edytowac posta.
|
![]() |
![]() |
#2546 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Spear'er
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() @up
Edytowanie postow to troche za duzo jak na jego glowe ![]() Ma w niej tyle gowna ze umiejetnosc edytowania postow juz sie nie zmiescial.... ![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Baron von Persevon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 65
Poziom mag.: 55
|
![]() Zal dupe sciska jak lamusy nie umieja edytowac postow...
|
![]() |
![]() |
#2548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() nie we wszystkich szkołach odpowiednio kształcą
|
![]() |
![]() |
#2549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() To mnie zabij.
![]()
![]() |
#2550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Mnie zal dupe sciska jak widze jak ludzie (spamuja) wystarczy ze jeden chlop to napisal to juz 5 postow pod rzad leci (kurw. on nie umie edytowac postow)
jak nie umie to go naucz i bedzie z glowy a nie od*******as. maniany na forum. Takich ludzi nie lubie ktorzy w internecie rugaja ludzi a potem jak co do czego to s*******....... ![]() |
![]() |
![]() |
#2551 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może dajcie dupie już spokój, nie ściskajcie jej tyle!
![]() @Govinem Gz hita. Ha! ![]() Ostatnio edytowany przez Kakalaka222 - 01-03-2007 o 17:25. |
![]() |
![]() |
#2553 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2554 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: ..........
Imię: ............
Profesja: Knight
Poziom: ##
|
![]() Cytuj:
KIdlex wrócił ![]() prześledźmy jego historię: - na ok. 30+lvl ganiałem z nim po venore i okolicach i wyłapywało się gości ![]() -POTEM JUŻ DOKŁADNIE NIE WIEM ale od jakiegoś 50lvl dołączył sie do wojny (rom) -gdy rom przegrywał trochę sie uspokoił ale teraz wraca ;p ps. lubi kozaczyć ,ale w sumie nie jest zły ,kiedy urzędował z doneq'iem w venore nie było tylu nobów ,i nie pisze tego poto żeby sie podlizać bo znam go już od dawna ,zresztą nie gram już na aurea Kidlex dodaj coś do tej histori;p postanowiłem przybliżyć historię jednej z najaktywniejszych postaci na forum Ostatnio edytowany przez villow - 01-03-2007 o 18:05. |
|
![]() |
![]() |
#2555 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Pomijając fakt, że nikogo to nie interesuje mogę coś do tego dodać.
- Na Aurea zacząłem grać w ~grudniu 2004 r. przychodząc z Doniem z Nova'y. - Kidlex powstał w sierpniu 2005 z nudów, z nudów nim expiłem, grałem i robiłem PA. - W wakacje 2006 założyłem Themen'a, żeby walnąć PG i dojść do wojny, ale jak to ja przy ~50lvl odechciało mi się grać. Teraz gram sporadycznie, dalej robiąc little PA. I nie wypominać, że przez tyle czasu dorobiłem się ledwie takich postaci, bo nigdy nie grałem w Tibie, po to ażeby zamulając walić dzień w dzień po 10h guardy, tylko po to, żeby się dobrze bawić. Pozdro dla ludzi którzy trzymają mnie jeszcze tu. _./ Luton City squad _./ Doniu
![]() |
#2556 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2558 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2007
|
![]() Witam , jestem nowym uzytkownikiem forum i chcialbym sie dowiedziec co nowego dzieje sie na swiecie Aurea.Kto teraz rządzi na serwerze?Jest nadal wojna pomiedzy FAGIEM a ROMEM?
|
![]() |
![]() |
#2559 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Imię: Mark Devire
Gildia: Bractwo Feniksa
Poziom: 82+
Skille: 87
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Fag vs.Suave+Rom+Pirates O ile dobrze pamiątam zaczeło sie od Fraga Fast'Molta i Hellaha na Veszu Fag ma 32 fragi a Alianci 80 Jesli chcesz cos dokładnie wiedziec Pooglądaj te Thready http://forum.tibia.com/forum/?action...&boardid=11623 Ostatnio edytowany przez Tomorro(Sarloon madex) - 01-03-2007 o 22:25. |
|
![]() |
![]() |
#2560 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
ahh skąd się biorą tacy ludzie jak ty ? 250+ stron ma ten temat, nikt od ciebie nie wymaga przeczytania wszystkich, wystarczy spojrzeć na ostatnie 5 i wiesz czy wojna trwa czy nie. btw pytanie ?czy jest wojna pomiędzy fagiem i romem to tak samo jakbyś zapytał czy murzyn jest czarny...