![]() |
#5381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Ligus
Rozkazujesz kazdemu na tym forum, mam wrazenie ze jestes niedoceniany w RL life. Jednemy kazesz nic nie pisac, drugiemu zamknac morde a trzeciemu jeszcze co innego. Zastanow sie troche ! |
![]() |
|
![]() |
#5382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() @Ligus
Wyluzuj się troszkę... Strasznie się spinasz ostatnio.... ![]() ![]() ![]() ![]()
#5383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() pis end low no nie?
![]() Czas przyniesie |
![]() |
![]() |
#5384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Imię: Potus
Gildia: Immortal Dragons
Świat: Silvera
|
![]() Ja za to widze ze tu caly czas ktos komus pisze "zamknij sie" itd. wiec w takim razie nie tylko Ligus sie tu rzadzi...
|
![]() |
![]() |
#5385 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Tak szybko jak sie pojawil tak szybko go zabili!
Mowa o ferumbrasie na Harmoni ^.^ Hail Harmonia ![]() |
![]() |
![]() |
#5386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Nie wiem co macie do Liguska ale wobec mnie on jest wporzo. =(
Czy ta kłótnia Wam coś daje ? Ludzie PEACE !
![]() |
#5387 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Edit: Darwiex, pamietasz, to było na slimach, lurowalem se slima, kick i dead, a ty nagle sobie idziesz i mi zajebałeś loota, 99,9% jest, że to ty mi go zajebałeś, bo kumpel szedł po to i powiedział, że widział tam Ciebie, jak sie skradałeś przy lootcie... Jeszcze się wyrzekałeś, że nie masz tego bp, a raczej miałeś, ale po co szanować 20 knighta? Prawda ligus? ;p Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 01-03-2007 o 17:28. |
|
![]() |
![]() |
#5388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Dzięki Potus i Carrota że chociaż wy na mnie nie wrzucacie.
Kasztan jedno proste pytanie. Skąd ten pomysł z tym że mam kumpli na 20lvl? bo trochę nie wiem... Jedyną osobę grającą na Silverze z którą się koleguje i która nie ma 20lvl lub ma to już nie wiem bo mógł wbić jest mój kuzyn. UP@ Może mi powiesz kiedy ci ukradłem jakikolwiek bp uh? AAAaaaa rozumiem teraz chcesz jeszcze zrobić ze mnie złodzieja oj nie wiem czy ci się to uda bo ja ci żadnego bp uh nie ukradłem.
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 01-03-2007 o 08:11. |
![]() |
![]() |
#5389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() No tak a jak ja pisałem posty to mnie tez chcieli wyrzucić z forum, więc...
Ligus nie daj sie przekabacić, bo teraz będzie szło będzie pełno zarzutów przeciw tobie, ja tez tak miałem po wakacjach. ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
#5390 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Italy
Imię: Avelus Adi
Poziom: 46
|
![]() ...i znajac zycie do konca miesiaca bedzie 1000
![]() i rzeczywiscie sprubujcie przeczytac to forum od poczatku- nie da rady przy xxx bzdurze albo yyy "zamknij morde" muj IE ![]() ps. ligus trzymaj sie-ostatni sprawiedliwy ![]() |
![]() |
![]() |
#5391 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Hmm.... http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia |
|
![]() |
![]() |
#5392 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie,"- cos nie bardzo mi to pasuje :\
trafniejsze by bylo "Uderz w stol a norzyce sie odezwa"- och przyslowie jescze za czasow mojej babci |
![]() |
![]() |
#5393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @Avelus
piszesz dosyć mądrze, jednak robisz dużo błędów ortograficznych =/ czyżby dysleksja?
#5394 |
Użytkownik Forum
|
![]() nieeee
tylko ze jestem przyzwyczajony pisac szybko a ten laptop nie wspulpracuje i tez klawiatura wloska nie pomaga mi a pozatym kiedy ja cos ostatnio po polsku pisalem ( tzn tak ze ktos to sprawdzil) edit: 12:00 You lose 166 hitpoints due to an attack by Ho'lu. Desperat zaatakowal mnie pod chatka ![]() ![]() ps.starzejesz sie Ostatnio edytowany przez AvelusAdi - 01-03-2007 o 13:08. |
![]() |
![]() |
#5395 |
Zbanowany
|
![]() Widzisz zalezy jak kto rozumie to co napisalem wczesniej, bo ty tez masz racje ;]
|
![]() |
![]() |
#5396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Yo all
Sorry ze odszedlem tak bez pozegnania. Bo ja odbieralem radiowo internet i teraz cos sie zjebalo i trzeba zalozyc inny. Tylko ze ja sie teraz bede przeprowadzal wiec nie oplaca sie tu gdzie teraz mieszkam zakladac neta... Szkoda ze nie moge teraz grac ale all mozecie byc pewni ze wroce za okolo miesiac ![]() Mialem niezle plany na eq a teraz bede musial zbierac kase na pacca a nie na eq -.- No dobra mam nadzieje ze o mnie nie zapomnicie.... Bede tu czasem zagladal ale nie mam czasu zeby wszystkiego czytac -.- Pozdro all friends.. |
![]() |
![]() |
#5397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() @Up
Szkoda ze masz teraz pacca bo sie marnuje:/.I tak zawsze bedziesz przede mna ![]() |
![]() |
![]() |
#5398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Przeworsk [POLSKA]
Imię: Tede Kazoron
Profesja: Druid
Gildia: Blood Shaman King
Świat: SILVERA
Poziom: 32
![]() |
![]() @Kacperka
Tak myślałem że masz coś z netem. Na początku myślałem że skończyłeś z Tibią ale nawet na gg cię nie było to coś dziwnego. Dobrze że wróciłeś. Może ja też jeszcze wrócę.
#5399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Ho'lu, why atakujesz all co wypowiadają się na forum przeciw złemu zachowaniu jakie sobą reprezentujesz??
![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
#5400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() Nie znasz powodow dla ktorych go atakuje dlatego sie nie wypowiadaj w tej sprawie
![]() 22:29 Hudini Bako [44]: ziomek kurwa respekt dla CIEbie ze zailes to szmate kane 22:29 Hudini Bako [44]: naprawde szacunek w chuj 22:29 Hudini Bako [44]: !! 22:30 Hudini Bako [44]: ogladalem filmik i bez kitu 22:30 Hudini Bako [44]: kurwa taki ubaw ze ja pierdole 22:30 Hudini Bako [44]: pozdrow wariacik 22:30 Hudini Bako [44]: cya
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 01-03-2007 o 21:27. |
![]() |