![]() |
#981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Venore xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniakus-Totalius
Profesja: Elder Druid
Świat: Unitera
![]() |
![]() @R.R.
Taki samochód to wypas ale bardzo trudno go zrobić. A outa niemugł byś sam dać ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#982 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up:
A niemasz jakiegos outa? przydałby sie ![]() Samochód to sam zrobie ci ;] ---------------- Więc ja chce jak mniejszość ludzi chce zrobić fejka z wieku XX. PODANIE: Imię Nazwisko: Ksywa: Wiek: Narodowość: Historia: Outlift: Auto: A TRZA WAM WPISAĆ NP. TAK: Imię Nazwisko: np. Mirosław Kiełbasa (lol) Ksywa: np. Sezu,Glaves,Aress Wiek: np. 21 Narodowość: UKRAINA [UA] Historia: historia waszej postaci ![]() Outlift: CHODZI O SPÓŁCZESNY A NIE JAKIŚ GOŚĆ Z MIECZYKIEM LUB Z LUKIEM ![]() Auto: Niemusowo ale chociarz nazwe. np. Lamburinhi Diablo GT THX ![]() PRZYJĘCI: ~Lordos- (out taki fajny niemiecki xD, auto własnej roboty). Ksywa: Lordos ~ARESS15- (pikny out, fajne auto własnej roboty). Ksywa: Aress ~DracoR- (out może być) Ksywa: DracoR ~dalione- Ksywa: Cień ~Dzolk- (dziwna broń ale niech będzie xD) Ksywa: Licen ~R.R.- (daj outa...) Ksywa: Razor ~Elor Vener-(daj outa...) Ksywa: Zielony ~ ~ ~ ~ Ostatnio edytowany przez Lordos - 01-03-2007 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() Cytuj:
I żeby nie mówić, że odgapiam od Lordosa to dałem rekrutacje wcześniej. Auta robie sam lub jak chcecie możecie sami dać to samo dotyczy outfitów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Masz outa.
![]() Tylko niech spodnie beda szare a chysta zielona.
![]() |
#985 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
LOL co to ma być? |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @mati8dwa
Imię i nazwisko postaci: N/A Ksywa: Virus Wiek (18-35): 20 Historia: Nikt nie zna jego historii. jest wiadome jedynie, że lubi wyścigi samochodowe. Auto : Ford GT ![]() Outfit : ![]()
![]() |
![]() |
#987 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
Coś ci lekko niewyszedł ten samochód ![]() ![]() ---------------- Więc ja chce jak mniejszość ludzi chce zrobić fejka z wieku XX. PODANIE: Imię Nazwisko: Ksywa: Wiek: Narodowość: Historia: Outlift: Auto: A TRZA WAM WPISAĆ NP. TAK: Imię Nazwisko: np. Mirosław Kiełbasa (lol) Ksywa: np. Sezu,Glaves,Aress Wiek: np. 21 Narodowość: UKRAINA [UA] Historia: historia waszej postaci Outlift: CHODZI O SPÓŁCZESNY A NIE JAKIŚ GOŚĆ Z MIECZYKIEM LUB Z LUKIEM Auto: Niemusowo ale chociarz nazwe. np. Lamburinhi Diablo GT THX PRZYJĘCI: ~Lordos- (out taki fajny niemiecki xD, auto własnej roboty). Ksywa: Lordos ~ARESS15- (pikny out, fajne auto własnej roboty). Ksywa: Aress ~DracoR- (out może być) Ksywa: DracoR ~dalione- Ksywa: Cień ~Dzolk- (dziwna broń ale niech będzie xD) Ksywa: Licen ~R.R.- (daj outa...) Ksywa: Razor ~Elor Vener-(daj outa...) Ksywa: Zielony ~ ~ ~ ~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aktualna lista osób przyjętych teraz w tym poście:
Role dostali: 1.mati8dwa 2.ARESS15 3.Mdruid 4.Dzolk 5.Tronic 6.Lordos 7.Virusmaxi 8.Str4t0s 9.Bald Drah 10.dalione @Virusmaxi Auto jest troche za duże, ale ogólnie jest dobre, trochę je zmienię jeszcze. Aktualna wersja, będzie jeszcze trochę poprawek: ![]() Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 01-03-2007 o 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Mati
odwołuje to @Lordos Rayza tray[XD] Ksywa:Rayza wiek:20 narodowosc:Nieznana hist ![]() Oufit:Niemam ![]() auto:Brak
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 01-03-2007 o 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() REKRUTACJA ZAKOŃCZONA PRZYJĘCI: ~Lordos-Ksywa: Lordos ~ARESS15-Ksywa: Aress ~DracoR-Ksywa: DracoR ~dalione-Ksywa: Cień ~Dzolk-Ksywa: Licen ~R.R.-Ksywa: Razor ~Elor Vener-Ksywa: Zielony AŻ DO ODWOŁANIA |
![]() |
![]() |
![]() |
#991 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rayza
Podawałem co ma być w zgłoszeniu -,-. Jak zrobisz dobrze to zobaczymy teraz nic mi to nie daje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Up
albo niewazne ![]() Powodzenia w fake
![]() |
![]() |
#993 |
Użytkownik Forum
|
![]() Abyście wiedzieli co ma być w zgłoszeniu daje wam obrazek z tym:
![]() Teraz już chyba dotarło do wszystkich? Auta i outfity mogę zrobić sam. @Rayza Dziękuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Ok matidwa. Zglaszam sie.
Imię : Nieznane. Nazywają go "Stratos" Wiek : 20 Historia : Cały czas kaptur zasłania jego twarz. Nikt nic o nim nie wie. Prawie nigdy się nie odzywa. Wiadomo tylko że gangsterzy coś mu zrobili z twarzą i życiem. auto : ![]() Porshe cayman. Czarne z zielonym neonem pod samochodem Outfit : niemam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Użytkownik Forum
|
![]() mati zglaszam sie
Imie: LJ(czytaj eldżej ![]() Nazwisko: Jonson Wiek: 18lat Ksywa: Andre Historia: Jest to młody kierowca undergrandowy . W wieku 11 lat jego ojczym zaczal uczyc go jazdy roznymi samochodami i tak w wieku 16 lat zaczal brac udzial w roznorodnych wyscigach! Wyglad: jaki masz outfit taki mozesz dac a moj wymarzony do tego fejka to gosciu z dredami murzyn i złoty lancuch(jak sie nie da dredow i lancucha to prszoe tylko o murzyna) Auto: nie chcialo mi sie szukac screna ale chyba bedziesz wiedizal o co chodiz:Nissan Skyline (sorry jak zle napisalem)
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 01-03-2007 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() Mati ja do ciebie
![]() Imie i nazwisko: Czarny Joe ksywa: Cień wiek: 21 lat Historia:Urodził sie w Nowym Jorku. Został porzucony przez matke w wieku 15 lat. Zaczął spotykać sie z gangami ulicznymi. Bił sie z innymi gangami o tereny , dużo pił i palił. W wieku 19 lat wyrzucono go z gangu bo miał problemy z piciem. Od wtedy uświadomił sobie że nie będzie pił i palił chociaż to dla niego było trudne. W wieku 20 lat zwano go Cień , chodził w nocy i okradał ludzi a ludzie nawet go nie widzieli stąd ta ksywa. Auto:zrobisz ? plis ja nie umiem ![]() ![]() out:czekam na jakis gangsterski z nozem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @mati8dwa
To, co było białe w tym fordzie to były światła ![]()
![]() |
![]() |
#998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @mati8dwa
Ksywa: Cichy Wiek (18-35): 25 Oufit ![]() Historia: Nieznana wiadomo tylko, że jest cichym zbójcą wszystkie jego ofiary Giną i nawet o tym nie wiedzą. Auto:jeszcze nie ma |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tathar von Xellio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() @Lordos
Auta nie zrobię bo nie umiem xD Mi chodzi o to żeby nie było identyczne tylko żeby się zgadzał kolorek i marka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aktualna lista osób przyjętych teraz w tym poście: Role dostali: 1.mati8dwa 2.ARESS15 3.Mdruid 4.Dzolk 5.Tronic 6.Lordos 7.Virusmaxi 8.Str4t0s 9.Bald Drah 10.dalione 11.Pedziej 12.Bad Angel 13.Dragonius To co ma być w zgłoszeniu:![]() ![]() PS przypominam, że auta i outfity mogę robić samemu. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 02-03-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |