|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: na łące
Stan: Niegrający
Imię: no hef right now
Profesja: Royal Paladin
Gildia: >.
Świat: Elysia
Poziom: 3
|
![]() @Kafes
Czesc jestem Myth btw mam 13 lat ? cos Ci nie pasi ?? @Kokos hmmm... no nie wiem czy im lize dupe, pisze to co mysle.... @Collios cytuje: "Ill hope that virtus smash wri and kill nuhna kurwe." Nuhna kurwe zajebisty tekst :P a Ty wiesz, ze u niego w domku lezy walentynka od Ciebie ?? :>
in memory on my two brothers, jacek and hubert <3. Ostatnio edytowany przez Myth - 02-03-2007 o 18:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Świat: Obsidia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Nida von'gawain
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Virtus
Świat: elysia
Poziom: 127
Poziom mag.: 70
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Profesja: Knight
|
![]() Witam
Kafes Pucusiu heh Jak hunted byles u Td I Autrenitas to ty jak noob bieglaes ze statku do dp a moze powiesz czemu miales taką przerwe . Może opowiem bo Kafes i Kafos Mieli passy Do Postaci Elaha Hirre i ktos go haknol tak bylo ?. I co elah przebaczyl ze zchakowaliscie mu chara nieźle mu dupsko lizałes Frajerze i niepisz ze jesteem noobem pajacu. (Jak się blokowało hydry z trasem ![]() Może jeszcze bede grał na czas wojny . Hail Virtus |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
topic@ jestem za Virtusem, Virtus wygrywa ale znając Elysie wojna się skończy za miecha będzie następna...
pozdro kisiello __________________ 03:44 Icarus Grimm [7]: and see ya tomorrow 03:44 Vivienne De Marco [100]: what see? 03:44 Icarus Grimm [7]: lol 03:44 Icarus Grimm [7]: see you tomorrow 03:44 Icarus Grimm [7]: ?? 03:44 Vivienne De Marco [100]: what i see? ![]() Ostatnio edytowany przez Misiuuu - 03-03-2007 o 13:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Misiuuu
no problem ![]() zdaza sie ![]() Ciebie w koncu tez hakli ![]()
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Nida von'gawain
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Virtus
Świat: elysia
Poziom: 127
Poziom mag.: 70
|
![]() Nuhn bana na tydzien ma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Oletor Andronikus
Profesja: Druid
![]() |
![]() Cytuj:
A myslisz ze samymi maslogami i snake attacami wygraja wojne?? bo ja jakos nie sadze. wiesz Jakbys sobaczyl Azure to tez bys wiedzial cos jest podobny uklad sil tez jest znaczaca roznica lvl pomiedzy waczlacym DoF i Wanted ale jednak dochodzi do OB i nikt nie przebieratylko walczy tym co ma. I zastanow sie jak krytykujesz bo napisalem w swojej wypowiedzi ze fajnie by bylo jakby bylo OB a nie ze "musi byc"(czytanie ze zrozumieniem sie klania). Wiem ze szybko do niego nie dojdzie ale fajnie by bylo popatrzyec sobie na takie cos ![]() ![]() ![]() O sory zasugerowalem sie tytulem tematu ![]() ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kokos@ - 03-03-2007 o 15:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin
|
![]() hahahahah kokos rozwaliłeś mnie ,,Jakbys sobaczyl Azure to tez bys wiedzial ,,
Najpierw jak masz takie coś pisać to się dowiedz do kogo z takim tekstem wyskakujesz , na Azurze miałem jeden z wyższych leveli ; ) , więc -.- , ty mogłeś sobie obserwować filmiki z Azury , a nawet nie wiesz jak tam jest ; ) i pewnie nie masz pojęcia dlaczego jest wojna na Azurze i jeszcze wyskakujesz do mnie z takim tekstem hauaheuhe . Tyle wiesz o Azurze ile z filmików , które obejrzyłeś z niej ; ) Btw.Tylko , że DoF ma dwa razy silniejszą gildie i dostaje wszystko w dupe , bo nie mają dobrego leadera , a widzisz jak oglądałeś OB na Ankrahmun , gdzie połowa osób z DoF uciekła do dijna , to wtedy 5-6 osób z Wanted rozwaliło 15 osób z DoF ; ) I nie pisze się ''sobaczył'' tylko zobaczył ; ) Ostatnio edytowany przez Theand - 03-03-2007 o 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() za co ma bana ?
i skad o tym wiesz ? :> jak za pk, to jakos dziwnie bo zdazyl dobiec do lozka... 14:50 You see a bed. Nuhn is sleeping there. Edit: lol widze... Banished: until Mar 10 2007, 10:39:09 CET because of advertisement not related to game za co to jest ? ![]()
in memory on my two brothers, jacek and hubert <3. Ostatnio edytowany przez Myth - 03-03-2007 o 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oomg Bigest noob on elysia hahhahahahah
dostal bana za nierozmawianie na temat na kanałach publicznych nie na temat gry albo wklejanie linków do innych gier - HAHAHAHA |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() duzo wiesz collios
jak mozna miec hacka?:_)
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() piszesz w comment na tibia.com swoje passy i numerek 1532643384 FREE PACC i po koncie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() @kafes no co prawda kole w oczy ?
heh Dobra Chlopaki Juz Mi przyjaciele pomogli juz mam wszystko eq i runy heh Wracam do gry bo trzeba porządek zrobić z chłopakami z we run it ale niedługo niebedzie kogo zabic heheh bo jak nie dostaną bany za zabijanie 15 lvleli to jak NUHN ![]() Ostatnio edytowany przez Collios - 03-03-2007 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Po 2 to nie zarzucaj mi ze nic nie wiem o Azurze bo ja dziwnie sie sklada ale walczylem w pierwszych wojach ze swe lecz skonczylem z Tibia ale znajomi zostali ![]() ![]() Po 3 klucil bym sie czy DoF ma tak mocna gildie, zobacz sobie teraz liste lvl w top 10 jest chyba z 6-7 osob z Wanted a to ze DoF ma Sandre nic nie znaczy bo jesli sie nie umie wykorzystac takiego sorca no to sory ale ta wojna chyba jest bez sensu ![]() ![]() Po 4 w czasie OB na Ank nie padlo 15 osob z DoF lecz zaledwie 12 ![]() Sorry jak Cie urazilem ![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Takis kozak to wypi**dalaj na Obsidie tez jest chyba temat nie?? ![]()
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nuhn ma bana za wklejenie jakiegos linka na forum....
tak mowi ![]() napisal list do CIP softu o uniewaznienie bana, i czeka na odpowiedz... i w ciagu tych 7 dni robi sobie noob char sorcerea ![]() zobaczymy jak mu pojdzie ![]() Pozdroo
![]() |
#80 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin
|
![]() Kokos czym mnie miałeś urazić , nie liczyłem ile osób padło na oko powiedziałem 15 , a jeżeli walczyłeś z nami ze swe to zdradź mi twój nick na PM , bo napewno cię znam o ile tam byłeś ; ) btw. Azura to był mój pierwszy świat i pamiętam jego początki ; )
Biorąc pod uwage , że jest to jedna z najciekawszych wojen w całej Tibi ; ) Ostatnio edytowany przez Theand - 04-03-2007 o 00:05. |
![]() |
![]() |