|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Pkowalem z 2 kolegami przez 50 minut.. Pvp nędzne.. koledzy poklucili sie i wyzywali z gosciem ktory od nas padl! Nie warto ogladac!
http://tibicam.superhost.pl/PK-11S-131.rec Nasz lvl: 11,11,10 sorce. Padly 2 osoby (17 knight napewno - ktory nas zaatakowal!! xD ) Nikt z nas nie ginie ![]() Sorry, ze napisalem, ze mam slabe PvP z kolegami... (pierwszy raz z nimi PKowalem) EDIT 1: Czytajcie to.. po relogu na Morgane zabiłem z tymi samymi gosciami 5 osob w trapie (2 unjusty o0 ), a potem kogos drugi char przyszedl.. 46 S :> Mial SD, HMM i manasy... i nie zabil w 15 minut mnie(10lvl), ani kolegi (9lvl z SKULLEM!). To jest dopiero PvP.. jak ktos szuka bogatej ofiary ktora sie nie potrafi obronic polecam "[CHAR]Zaan of Araghoth[/CHAR]" (46S) ![]() ![]() A to jest wspaniale miejsce w ktorym NIE DA się zabic 9 lvl (tzn. niektorzy nie potrafia): ![]() Ile czasu potrzeba, zeby koledzy Zaana weszli i pisali jaki on jest cudowny i, ze ja przekrecam fakty, bo on jest masta pvp? EDIT 2: Kolejny Masta PvP z Morgany - [CHAR]Rolwgordzik[/CHAR] Przeszedl po mnie 22 ED ([CHAR]Wodz tega palaa[/CHAR] - red skull) - drugi char 50+ RP ([CHAR]Rolwgordzik[/CHAR]). Stalem afk na dachu z 30 sekund i juz zdarzyl mnie do red hp zjechac druid, ale w pore sie obudzilem (z fire bomb i rozdzki nawalal) i zabilem tego 22 ED PKeja ![]() Po jego deadzie (p-legi itp. w loocie) przybiegl zaraz [CHAR]Rolwgordzik[/CHAR] i zaczal z bolt nawalac, ale nie znal potegi "exura gran" (30-40 leczy mnie). Po gonitwie ~1 min dobieglem do schodow obok depo. Zaczalem po nich skakac (niczym Wizav!), a on na battle co chwila kogos missclickowal.. ostrzelal paru innych nie mogac mnie trafic i uciekl ![]() Ciekawe ktos przyjdzie kolejny po mnie.. jesli 22 ED.. drugi char bogatego palladyna (na allegro kase kupuje - nie wypieraj sie mam 100% pewnosci ![]() ![]() (niestety nie mam screenow, ani filmu.. chcialem tylko runy porobic..) Ostatnio edytowany przez Gesior - 04-03-2007 o 16:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja bym nie wrzucil filmiku ktorym bym uznal za biedny o.0
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Stan: Niegrający
|
![]() 50min filmu to nuuda -.-
nedzne pvp -.- nie warto ogladac! -.- 20:53 Wiking Oraf [9]: food 20:53 Wiking Oraf [9]: or die HAAHHAAH ej wezcie takich paymentow ludziom nie nakladajcie bo przestana grac xD btw. kocham noob pk xddd |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]() Uhahaha, uwielbiam PK w wykonaniu ~10 leveli :d
Fajny film, ale malo fragów ;d Ale jak się ten knight woził ![]()
Hail Anty-PG! Dołącz się do akcji przeciwko PG! Graj w Tibie max. 1h dziennie jak ja! Rób co tydzień 2-3 dniowe przerwy! Nie exp na siłę! Graj, jeśli sprawia ci to przyjemnośc! Nie wydawaj ostatnich pieniędzy na Pacc'a! Hail \o/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to teraz modne! Poczytaj w innych tematach.. "nie kazdy na tym forum jest rpo PG czy PvP, ale to nie znaczy, ze nie moze filmu umiescic" (jak marnuje kase za malego expa)
W koncu nie bylo tak zle.. w tym tygodniu ponad 40 ofiar na 3 serwerach.. w 4 osoby.. (11 charow) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
![]() |
![]() Nie wiem po co wkładasz film na forum którego reklamujesz, że jest kompletnie nudny. Dzięki tej twojej reklamacji filmu, że jest nudny to nie ściągało go na pewno parę/kilkunastu/kilkadziesiąt osób w tym Ja. No bo po co go ściągać skoro jest nudny? ; ]
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Poziom: 106
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
![]() |
![]() Może i ty lubisz filmy tego typu ale są ludzie których takie filmy nudzą a więc nie miej do nich żadnych pretensji czy tam żalu.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Poziom: 106
|
![]() @Up
Nie chodzi o film, nawet go nie ściągałem, po co? Autorowi pewnie chodzilo o to, ze 46 ms nie zabil przez 15 min jego 9 lvla bo zablokowali go w korytarzu. Dalem dwa cytaty, jeden jak autor mowi, ze sie nie opłaca ściągać, i drugi kiedy użytkownik narzeka, że nie ma po co ściągać i nudny film. To wiadome! O tym autor nas informuje w 1 poscie......Niepotrzebne jest narzekanie....AAAa badziewny film! nie opłaca sie ściągac! O tym wiemy z pierwszego postu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie zakladaja tematy typu "SuPeR PK 6x80 lvl ida PKowac" potem w opisie filmu pisze, ze 50 minut czystej akcji.. sciagam, a tam 6x80 lvl zabijaja 60 mastera na guardach, a potem uciekaja przez paroma 100+ (goscie mieli skille po 90+!! - zabili 60 ms o0). U mnie sciagasz i odrazu wiesz co bedzie
![]() Tematu nie zalozylem, zeby pokazac, ze mnie 46 sorc nie zabil.. PKowalem na filmie na saphirze, potem relog na morgane, ale film w 6 min sie zawiesil i nie krecil, a ja skulla mialem i nie moglem zaczac krecic dalej ![]() Jak na koncu akcji ten 46 sorc przyszedl i mu sie nie udalo mnie zabic to mi szczeka opadla i musialem to gdzies dac ![]() Jak ktos lubi low lvl PK to warto obejrzec ![]() (dzisiaj na morganie zabilem jeszcze 5x red skulla, loot: hmm,uh,ih,p-legs [padl z UHami od 19 lvl z rozdzka o0 ], ale nie spodziewalem sie takiej akcji ida zabic 13 red skulla knighta 10 sorcem [potem relog]) Ostatnio edytowany przez Gesior - 04-03-2007 o 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() A mi się nawet podobało
![]() Loot nie dopisał... @up: Cytuj:
@down: Lol... To napisane lepsze od filmu ;d Dawaj więcej takich ;d! Ale filmy też chcę!
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 04-03-2007 o 21:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejna czesc histori dopisana w 1 poscie... przeszedl po mnie 22 ED ([CHAR]Wodz tega palaa[/CHAR] - red skull) - drugi char 50+ RP ([CHAR]Rolwgordzik[/CHAR]).
Stalem afk na dachu z 30 sekund i juz zdarzyl mnie do red hp zjechac druid, ale w pore sie obudzilem (z fire bomb i rozdzki nawalal) i zabilem tego 22 ED PKeja ![]() Po jego deadzie (p-legi itp. w loocie) przybiegl zaraz [CHAR]Rolwgordzik[/CHAR] i zaczal z bolt nawalac, ale nie znal potegi "exura gran" (30-40 leczy mnie). Po gonitwie ~1 min dobieglem do schodow obok depo. Zaczalem po nich skakac (niczym Wizav!), a on na battle co chwila kogos missclickowal.. ostrzelal paru innych nie mogac mnie trafic i uciekl ![]() Ciekawe ktos przyjdzie kolejny po mnie.. jesli 22 ED.. drugi char bogatego palladyna (na allegro kase kupuje - nie wypieraj sie mam 100% pewnosci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() z tym swoim opowiadaniem to zasuwaj do dzialu twórczosc ;p
i zamiast dawac tu beznadziejne filmiki których sam nie chcialbys ogladac tam opisuj swoje dokonania poprostu pomyliles dzialy i tyle ![]()