![]() |
#321 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 66
|
![]() "jak tak was czytam to mi sie zyc odechciewa. Jakby tak sie przyjzec to br sa duzo lepsi niz poacy i bardziej ich lubie niz polakow bo polak potrafi tylko jedno "wy huje !!""
br tez ci wrzucaja w swoim jezyku a nawet nie wiesz kiedy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez fan tibi - 06-03-2007 o 16:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() @2up
A dla mnie ty jesteś tak zazdrosny, że pociąłbyś się żyletką byle tylko wmówić każdemu, że on jest zerem i że mu nie zazdrościsz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Imię: Druidek on Guardia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Saint
Świat: Guardia
Poziom: 126
Poziom mag.: 69
|
![]() Wiecie co? Jego i tak do j*bie co mówicie o nim ^^ Jak sami czytaliście wbija tylko na kompa żeby expić
![]() ![]()
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
|
![]() czego mu zazdroscic? tego ze na 300 lvl ma zerowe PVP i nawet nie moze byle 8 lvl zabic , a wojny u nich na servie wiesz jak wyglądają? Stoi 10 osob po prawej 10 po lewej i sie wyzywaja , bo nawet sie uderzyc nie mogą !!! dla mnie nie powinno byc takich serverów !
![]() |
#325 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Profesja: Knight
Poziom: 66
|
![]() Cytuj:
jakby mial bota to moze by fartem zabil 70lvla... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
|
![]() jasne , mam ponad 2 k HP i nie potrafie sie uhac , a on gdyby nie to ze mozna strzelac na battle to by w 50 lvl nie trafił
![]() |
#328 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Poza tym skąd wiesz że by nie trafił 50 lvla? No powiedz mi SKĄD TY TO WIESZ? Widziałeś go w akcji czy coś? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
@topic Na PvP jest łatwiej wg. mnie huncić. Na Non-PvP wbija ci się noob i bije potwory/luruje/blokuje ciebie. Gratz dla niego.
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Watpie aby na pvp było łatwiej ciągłe wojny itp. |
|
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie czy wy nie rozumiecie? Pomysl stoi Bloker a ten wchodzi i wali spam UE lub Exevo mort hur w potwory bo blokera to lotto , po drugie poslurze sie (w*****ającym) tekstem Bloodwin A Z KĄD TY TO WIESZ ZE TAIFUN SHARUJE? , a po 3 mam 141 EK , a z hp odsyłam scie do kalkulatora na głownej Stronie
![]() |
#332 |
Guest
|
![]() up
zielony debilu pochwal sie swoim zajebistym pvp i pochwal sie swoja zajebista postacia na pvp jaka masz podaj nick i server(nie sadze zeby przekraczala 25 lvl...) po pierwsze moze nie ma najlepszego pvp ale powiedzcie mi kurwa ze tez od czegos zaczynal i moze juz nie ma takiego problemu z potworami ale wczesniej na nizszych lvlach mial wiec musial sie wykazywac jakimis umijetnosciami.Aha jak sadzisz ze ma pvp na poziomie 8 lvl to by sie tak nie wybil noobie tylko by stal pod dp i robil pewnie tak jak ty czyli FRI ITANS. A nawet to slyszalem ze na Test serwie MDV cos tam wymiatal i nie wygladalo to jak na pvp 8 lvla nawet go widzialem ![]() I na koniec do wszyskich co maja cos do MDW:ladnie wam gula chodzi ze gosc ma taki lvl o ktorym mozecie tylko pomarzyc nawet ownujac jednego chara cala rodzina przez kilka lat nie wbijecie takiego lvla ale wam o sam lvl pewnie nie chodzi do tego jeszcze wchodza kasa i itemy jakie on posiada i ile to wszystko jest warte w rl kasie Wiekszosc postow pokazuje w tym temacie wypowiedzi typowego polaka (I to jest prawda bo jak polak widzi jak gosc jedzie zajebista fura to nie mysli ile musial na nia ciezko pracowac itp tylko "ale jebany musial sie nakrasc" ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie topic zamkniety , jest noobem i tyle
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up chodzi mi ogołem na servie N-pvp tak jest
![]() |
#336 |
Guest
|
![]() Witam
Generanie nie przpadam za wypowiadanie się na forach na których większość postów powinno znaleźć się w koszu, ale w tym wypadku nagiąłem swoje zasady. Przedewszystkim gratuluję Mateuszowi nie lada wyczynu. Ów gracz poświęcił wiele czasu i wysiłku na to osiągnięcie. Osoby, które mówią, że wyżej wymieniony gracz ma 0 pvp może mają rację może nie mają (nie znam tego gracza, więc nie mogę zweryfikować tej kwestii), jednakże świat na którym gra nie wymaga od niego jakichkolwiek umiejętności pvp. "Krzykacze", którzy uważają, że na no pvp jest tak łatwo zdobyć wysoki poziom nich najpierw sami spróbują to zrobić, a później niech się wypowiedzą. Moim skromnym zdaniem przemawia przez was zazdrość, bo sami chcialibyści mieć wysoki, jednak czynniki zewnętrzne nie pozwalają wam go osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Botis - 06-03-2007 o 17:33. |
![]() |
![]() |
#337 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ps: Ciekawe jakie ty masz PvP. ![]() Ostatnio edytowany przez Erhion - 06-03-2007 o 17:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin
|
![]() Cytuj:
Głupie wytłumaczenie , powiedzmy , że na świecie pvp 15 lev będzie to robił jakiemuś 50 , to chyba go nie będzie zabijał -.- ( strata fraga , nic nie zyska ) Hm , a ja już widze jak Mateuszowi na spawn wchodzi 8 lev luruje 5 demonów naraz i nie pada ; ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Gano Luke
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Amera Team
Świat: Celesta
Poziom: 45
Skille: 73
Poziom mag.: 14
|
![]() Witam.!! na początek chciałbym Pogratulować MDW za wbicie 300lvl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 33
Skille: 71
Poziom mag.: 12
|
![]() heh fajnie pvp gra dlateego ze naepwno łatwiiej mu jest bo go nikt niezabija ipewnie chiał wbic duzy lvl i jest lepiej na npvp ciekawe ile on ma kasy XD i zeby normalnie nałądowac sobie mane to musi czekeac ze 3 godziny xD gratz i ciekawe czy sheruje czy nie ja obstwaim ze tak
|
![]() |
![]() |