![]() |
#3581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
|
![]() Jak to mówią... do 3... yyy tzn 4 razy sztuka xD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety nie załapało mi jak biorę kusze ale mam to :> ![]() Pozdr dla Mysta przypała ![]() ![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() sorki arrow ze ci sie na ss wjebalem
![]() hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Piła
Imię: Master'Perez
Poziom: 60+
|
![]() Bo Draggy musi być wszedzie <lol>
![]() ![]() Possdro Hail MoD! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Imię: Kredziopal / Tesino
Gildia: Hellpike
Świat: Refugia /Nerana
|
![]() tak z ostatniej chwili :
to w dzień ![]() a to wieczorkiem ![]() Pozdrawiam kredek |
![]() |
![]() |
![]() |
#3586 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoko Draggy, ładnie wyszedłeś i dzięki mnie będziesz sławny !
![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3587 |
Guest
|
![]() Gz nice ss'y dajecie. Tak trzymać
![]() |
![]() |
![]() |
#3588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: W skorupce
Imię: Creazy Devil
Świat: Lunara
Skille: xx/xx
![]() |
![]()
![]() |
#3589 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Fire
to ja przy okazji chcialem pozdrowic mame tate i babcie ![]() a tu takie cos ![]() Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 06-03-2007 o 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
|
![]() pamietacie Victorjusa ?
![]() teraz to Zipixii ['] ['] Banished: until Mar 12 2007, 17:15:21 CET because of offensive statement a wszystko przezto Knight Wowa is a bitch and thief, Fuck GMs ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore
Imię: Ethanamoz Lothardan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ~Hail Naction~
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
|
![]() No przykro mi :/
Niepotrzebnie obrazal GM'ow. Ostatnio edytowany przez Knight Wowa - 06-03-2007 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gratz Viciu :/ Widze ze zmiana postaci nie idzie w parze z inteligencja i "zmienieniem sie"
Teraz juz wiesz dlaczego nie pozwolilsimy Ci wrocic. Sluchaj dalej Nevolixa to daleko zajdziesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: W skorupce
Imię: Creazy Devil
Świat: Lunara
Skille: xx/xx
![]() |
![]() No to jeszce jeden
http://foteka.pl/pokaz.php?id=6324 ![]() ![]() ![]() ![]() Musze zrobic ss ze Sorca bo ten knight to jajko ![]()
![]() |
#3594 |
Guest
|
![]() Wiesz co randal a ty sie zamknij i koniec. Dla niego kolega z rl jest wazniejszy niz jakies zasrane pixele, rozumiem twoje zachowanie nie wiesz co to jest kolega w rl ja wszystko rozumiem ze tibia dla ciebie najwazniejsza itp itd ale to ze dla ciebie tak jest nie znaczy ze dla kazdego...
Pozdro dla najzajebistrzej gildi refugi NACTION a teraz ogarnij sie razem z wowa.. 15:48 Nevolix [129]: tak Randalku polowa serva przez twojego wowe stracila dobre zdanie o naction uwierz mi na slowo a jak chodzi o Vica to padl i chcial bana a ze okazja sie trafila napisac o wowie prawde to napisal...wowa juz ma koniec skillowania na tym servie wiec expic moze co najwyzej.. tak ciezko ci zrozumiec ze taki lvl umie krasc? aaa zapomnialem przecie nie wywalisz z gildi takiego lvla o takich skillach hauehauheuahe jeszcze pamietam jak tydzien sie prosiles pare meichow temu zebym do was przyszedl jak mnie w moon nie bylo wiec brak mi slow na ciebie (...) ~Misi3Q ;> Ostatnio edytowany przez Misi3Q - 06-03-2007 o 17:16. |
![]() |
![]() |
#3595 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i po co znów te kłótnie ? I tak zaraz zostaną skasowane. Zróbcie sobie jakieś forum do besztów, bo tutaj nie da rady normalnie się pokłucić.
@Draggy Mama, tata i babcia dziękują za pozdrowienia ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3596 |
Guest
|
![]() >>> Fredo a tak btw to co ci do mojego bana?Bo niebardzo rozumiem,chciałem dostać to dostałem
>>>Wowa przykro ci?A to dlaczego? Tyle kapuchy nachapałeś po POI i ci przykro ? ![]() ![]() >>>>Randall Randallq drogi,twoja gildia juz dawno straciła dobre imię i napewno nie mam ochoty w niej być.Inteligencja nie idzie w parze? bhuHAUHAahuhsIsIahauUAuaAU dobrze ze tyś po huju inteligentny ![]() zawsze bede stał po stronie nevolixa bo on dla mnie jak brat,tak jak wyzej powiedział,dedłem chciałem bana więc sobie go zrobilem,proste,mam dosc odrabiania wiecznie lvli,więc postanowiłem skończyć to. |
![]() |
![]() |
#3597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore
Imię: Ethanamoz Lothardan
Gildia: ~Hail Naction~
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Trzciana/Mielec
Imię: Vatars
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Poziom: 231
Skille: 110/82
Poziom mag.: 25
|
![]() mlvl
![]() lvl ![]() hail bambocha ;] a i podziekowania dla Master Rahzel za zaj***nie mi loota -.- dzieki noobie Ostatnio edytowany przez Surone - 06-03-2007 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Piła
Imię: Master'Perez
Poziom: 60+
|
![]() Draggy...szalejesz :zonk: BoSS
![]() lecisz z levelkiem ![]() a tu coś odemnie: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3600 |
Użytkownik Forum
|
![]() w dniu dzisiejszym na zasluzyony 30 dniowy urlop odszedl pewien tutor z refugii
![]() ![]() tak to jest jak sie mi expa zabiera ![]() o kurde wysyp gmow dzis 21:07 Lord Dragon Slayer [104]: GM Exilya on Refugia is very far to the north. Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 06-03-2007 o 22:10. |
![]() |
![]() |