|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2007
|
![]() wchodziłem na wasze forum i dostalem takie coś jak na ss:
http://img405.imageshack.us/img405/600/uo0003jk7.jpg bylo jeszcze, że szczegoły na stronie itd. ale mialem z zaladowaniem problemy na imageshack.us, a widok forum nie jest wazne itp. teraz przyznaje, że po raz pierwszy nie mogłem szukać, bo wolałby, żebyscie powiedzieli o co chodzi i czy tam wchodzić. @edit wypelniając formularz, na koncu pisze: "Oświadczam, że pokryję koszt przygotowania, wydruku, przesłania materiałów i emisji bonu pieniężnego, którym jest czek hotelowy Eurorest, łącznie w kwocie: 77,90 zł 48,90 zł (zgodnie z informacją na stronie głównej)" , nie wiem czy to każdy dostaje czy nie, ale myślałem, że jak już to za free. Admini i inni uzytkownicy odpiszcie co to jest, bo pierwszy raz cos takiego widze. @down ok, nie wysylam ;p. Do konca nie jest za free, bo prawie 50 zl. trzeba zaplacic za wydrukowanie chyba;/ Ostatnio edytowany przez Adam_999 - 06-03-2007 o 21:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 72
Skille: 83/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() W ten sposób jestem posiadaczem 47 samochodów wysokiej klasy, szamponu, który się nie zużywa, nieśmiertelnego kota, domku na Haiti i paru miliardów funtów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2007
|
![]() nie wiem co to było, z resztą jak napisałem, wcześniej za chyba wydrukowanie tego trzeba płacic 70zł+, teraz znizyli cenę do prawie 50zł :| . Nie wysylalem jak cos nic ;]
Cieszylbym się, gdyby mnie wylosowali gdy Cipsoft pacc rozdawał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Takie reklamy sa bez sensu
![]() Wiadomo, ze w zyciu nie ma nic za darmo (oprocz linuxa ubuntu) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja takie gówna z miejsca zamykam.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() Nie ma nic za darmo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
|
![]() z tymi noclegami to do mnie przychodzi na wszystkie konta o2: zostałeś wybrany z iluś tam blabla bla ogólnie odrazu wyłączam i kasuje takie pierdoły.
|
![]() |
![]() |