![]() |
#2021 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Jeśli Eve jest "Pionkiem" to chyba nikt nie będzie miał na tyle słów żeby Ciebie skomentować. Dacie rade... ale nadal popieram obecność takich osób jak Bez, Dwadwa, Kash ... ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
|
![]() |
#2022 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem co dokladnie napisaliscie bo nie mam czasu tego wszystkiego czytac
ale na moje to wy (w sensie niektórzy z was) wiecie co bedzie, wiecie jak tam jest, wiecie ile tam jest, wiecie jak wszystko sie potoczy, wiecie wszystko o wszystkich blebleble gówno wiecie i piszecie eve nawet sie nie wysilaj im tego tlumaczyc bo to jak grochem o sciane
#2023 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale jeśli naprawdę tak uważasz to "pi.... się w łeb i przeczytaj parę książek" ![]()
![]() |
#2024 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
![]() |
![]() Nie bede sie rozpisywał o was na forum bo tu szkoda next 10 stron bluzgów
Ale napisze do was na tibi... Mam pare Pytan do was ktorych jak juz wspomnialem nie bede pisal tu bo szkoda tarcic next 10 stron na to... Fakt moze troche przesadzilem z tym co napisalem na eve ale Massior rozwalilo mnie to - Cytuj:
![]() |
#2025 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Skille: 70
|
![]() Oke nie będe Cie juz rozwalał
![]() ![]() MDW 300 ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#2027 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tak bym nie poszedl z ta ekipa na POI jak bym mial taka mozliwosc,jak im sie uda to nie ma problemu zrobic swojej ekipy,lmao,co SD combo nie bedziemy mieli?albo blokerow dobrych ?do 3-4 miechow nie bedzie problemu z blokerami...
![]() Ostatnio edytowany przez Bez~ - 06-03-2007 o 16:39. |
![]() |
![]() |
#2029 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2030 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2031 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2032 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
<lol> jak coś powiesz to nie ma ch.. we wsi! aj luv ju ![]()
![]() |
#2034 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
powiedział Pan: "Miłujcie swoich braci" ![]() ![]() Gej - osoba, która ma pociąg seksualny do chłopaków. Na szczęście ja nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
GeT iT FaStEr Ostatnio edytowany przez Rastafarians - 06-03-2007 o 19:59. |
|
![]() |
![]() |
#2035 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2036 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() czy moglby mi ktos strescic o czym mianowicie mowicie?.... xD.. moze tez bym wtracil swoje 2grosze xDDD...
![]() btw. ten char na moim Profilu to nie jest mainchar ![]() <<<<<<<<<<<<<<< |
![]() |
![]() |
#2038 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() No pewnie, sluchaj kumplu. Ci goscie co sie tu wypowiadaja ida niedlugo na super odlotowego kłesta. Tylko, ze brakuje im rycerza ktory by to wszystko zblokowal, wiec musisz wziac sprawy w swoje rece, zalozyc pierscien do aksa i smigasz z nimi.
#2040 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6