![]() |
#3382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() ja ci powiem ,oczywiscie 90% nie jest pewne ,ale mowie co slyszalem i widzialem ,a mianowicie :
ktos haknal jakiegos knighta(?) z et ,a dzieci z et (tak kiroy ich nazwal) oskarzyly o to kiroya ,ktory jest niewinny i kickneli go z gildii (nie wiadomo kto ,bo nikt sie nie przyznal).I Tak kiroy zalozyl swoja gildie jak cos zle mowie to mnie poprawcie |
![]() |
![]() |
#3383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Azared ostatnio mówil mi ze nie ma juz zbyt wiele kasy wystarczy na 1-2 dedy zeby blesy odkupic oczywiscie ma kasy w temach tyle ze sie w glowie nie miescie ale co po mu tym kto mu teraz kupi te mpa czy g legi? tak samo jest z dorpazem ;P
|
![]() |
![]() |
#3384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() konzbi
a zrobic normalnie to juz nie laska ?
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3385 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
|
![]() @Luppy
Demona - używam tam tylko bolty, a bloker sov i explo jak zniknie wrl (nie wruciłem z tamtąd ani razu mniej niż +20k), gs island - 0 mf same bolt loot raz na 5 dni~ 2-3 bp plate armorów, 2 bp steel helmet~, spider silki i itemy oraz 10 fish fin~(rekord 11 fish fin w 4 godzinki), dragi oczywiście, ale to wiadomo, culty liberty - only bolts, culty goroma - na patencie ze stealth ringami, hero z throwing starami i calassa (quary pod wodą) - fish finy zawsze, a jak sie pofarci blue robe,crown armor lub warior helmet. Reszty Ci nie podam bo łatwo moge być tam ztrapowany ![]() Ostatnio edytowany przez Xuso - 06-03-2007 o 09:26. |
![]() |
![]() |
#3386 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Xuso ogolem pall to maszynka do zarabiania wiem bo mialem 2 kk na kiroyu ... ale czy sorce sa biedne ?? nie wiem mam inne zdanie
![]() ![]() a gdzie expsiz to wiadomo zreszta i Ng wie gdzie pephy expi bo to nie sztuka kogos zexivovac ![]() tak to prawda o rozpadzie gildii i tyle .... |
![]() |
![]() |
#3388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() MTD 300 lvl... Respect
#3389 |
Użytkownik Forum
|
![]() respect dla niego umie wciskac h keye na non pvp. r35p3ct!
just cause I'm white n nerdy xd
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3390 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#3391 |
Użytkownik forum
|
![]() @Kiroy
No słyszałem o czymś takim jak exiva <lol>, ale niech bedzie zdradze Ci jedna miejscówke ornament shield quest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() podloga sie nie resetuje na ornamencie po ss ale to taki maly szczegol
|
![]() |
![]() |
#3393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3394 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie, szczegół to jest Zielaq ,że mówisz bzdury, o ale to nic nowego. Podłoga na ornamencie się resetuje.
|
![]() |
![]() |
#3395 |
Użytkownik Forum
|
![]() napewno sa to wydarzenia z obsidii i wszystkich to jak cholera obchodzi, czy tam sie resetuje czy nie
![]()
![]() |
![]() |
#3396 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie viale zbieraja ; ) raz mi sie wbili i chodzili zbierajac viale <bez_polskich_znakow> iMac rox
#3397 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() I co koniec war.?
|
![]() |
![]() |
#3398 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Guildford/England
Imię: Eli~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60+
|
![]() Podloga na Guardach sie resetuje.Jak mi znikl loot ktorego zostawilem na 20 min bo nie nosilem ze soba to sie dowiedzialem ze sie resetuje podoga.Rzeczy znikaly przy mnie jak expilem czyli wnoiskuje ze nie tylko po ss.Myslalem ze ktos mi zaje*al biegne do wyjscia na gorne pietra a tam taki resp ze wyjsc nie moglem.Od tamtej pory loot nosilem ze soba.Ale na ostatnim pietrze guardow takiego czegos nie zauwazylem.
A propo death list Xuso to bez kitu jak bym widzial Kuropatve z Valorii ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#3399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3400 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Guildford/England
Imię: Eli~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60+
|
![]() A ja tam wole sam zrobic albo wogole niz komus placic.Np Deep Fibula powinienem juz dawnoz robic ale czekam az bedzie Team zeby byla frajda,jakies sski a pozniej wspominac "a tu kurna prawie padlem"
![]() Pozdro |
![]() |