Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-03-2007, 08:39   #1861
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

Shargas biegal po sklepach na ank, na tsie powiedzielismy ze gasimy go na ue jak bedzie przebiegal ze sklepow na ta swiatynie po prawo. No i szaki tez biegl i sie przewrocil. Proste.

A co do PA, PK itp... to zawsze bylo jest i bedzie, a to ze jestes ofiara a nie lowca to juz niemoja wina. Co do Bandara to padl za to ze niby jest szpiegiem... :/ w co ja osobiescie nie wierze, ale to byla decyzja sporej czesci gildi. To samo bylo z Efaxem, i Kasia Drut ktora hacknela Apoca~

Pozdrawiam Castor.
August jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-03-2007, 09:07   #1862
Kashtan
Użytkownik Forum

Kashtan's Avatar

Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devalo...
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 76/77
Poziom mag.: 6
Kashtan ma numer GG 2991833
Domyślny

Moze mi ktos napisac jaks ie gra na tym serweir bo mam dosc wojny na Xerenie i tłuczenia polakow przez sw> Czy na Nebuli rzadza Swe czy PL
Kashtan jest offline  
stary 06-03-2007, 09:21   #1863
Lynx
Zbanowany

Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze

Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Gildia: Equimanthorn
Lynx ma numer GG 2022284
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kashtan Pokaż post
Moze mi ktos napisac jaks ie gra na tym serweir bo mam dosc wojny na Xerenie i tłuczenia polakow przez sw> Czy na Nebuli rzadza Swe czy PL
na Nebuli rzondza mx, spain i jpn!
Lynx jest offline  
stary 06-03-2007, 09:24   #1864
Kashtan
Użytkownik Forum

Kashtan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lynx Pokaż post
na Nebuli rzondza mx, spain i jpn!
mx ??
Spain czaje
jpn ??

Polacy sa tempieni czy normalnie mozna grac
Kashtan jest offline  
stary 06-03-2007, 10:29   #1865
Hori
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Swiat w 80% pl, ale polacy wybijaja sie nawzajem.
Hori jest offline  
stary 06-03-2007, 16:21   #1866
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
mx ??
jpn ??
mx-meksyk
jpn-japonia

Powiem ci w skrucie ze teraz jak nie znasz nikogo kto ma plecy albo sam nie masz plecow to nawet tu nie zaczynaj grac chyba ze jestes debilem, ale to juz inna kwestia, serwer z pozoru jak kazdy, trzeba tu dlurzej pograc by zrozumiec, ten serwer mozna porownywac do furory czy aldory? (tam jest wojna ekipa Nemtora vs. EM?) ale to nie to samo, to jest jeden jedyny taki swiat, tak jak jedna jest ziemia z jednej strony gorszego nie znajdziesz za to z 2 stony lepszego tez nie znajdziesz
Dregar jest offline  
stary 06-03-2007, 17:03   #1867
Lynx
Zbanowany

Lynx ma numer GG 2022284
Domyślny

zanim coś napiszesz użyj worda -,-
Lynx jest offline  
stary 06-03-2007, 17:04   #1868
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2005

Stan: Zbanowany
Imię: Defroy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gang-Bang
Świat: Kyra
Poziom: 91
Skille: 92/40
Poziom mag.: 19
Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

Nie idz na ten serwer z jednej strony banda nie umiejaca sie zgrac, majaca w przeszlosci duzy potencjal do przejecia serwera, ktora przegrajac wojne pekuje teraz 80 lvle, zamiast robic mass logi na ludzi z vu, a z drugiej banda ludzi az nadto zgranych, jednak ich celem jest wykonczenie wszystkich grajacych na tym serwerze czyli wychodzi na to: na nebule szkoda czasu...
wybierz sie lepiej na inny serwer bo ten jest shiet. bb
Zen jest offline  
stary 06-03-2007, 17:07   #1869
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Odnosnie JPN, to sa najsilniejsi na servie _/
stary 06-03-2007, 17:12   #1870
Agon
Użytkownik forum

Agon's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2007

Imię: Royal Ma~
Profesja: Royal Paladin
Problem do was ...

Nie pasuje wam Nebula to zapraszam na non-pvp albo inne gowno !! Co macie do Viribus ?? To ze z trudem wygralo wojne odmawiajac sobie wiele siedzac po 18h na TS ... ze wykopalo paru Swe i ich sojusznikow ? Nikt nie jest idealny ale prawda jest taka ze to Viribus wywalczylo ten serwer dzieki wygranej wojnie ...

pojedzcie po tym postcie ale ja stwierdzam fakty !! Taka jest prawda i taka jest Nebula i dlugo to sie nie zmieni !!

Nie pasuje ??

Proponuje

Nerana Unitera
Agon jest offline  
stary 06-03-2007, 17:51   #1871
Maus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez August Pokaż post
Shargas biegal po sklepach na ank, na tsie powiedzielismy ze gasimy go na ue jak bedzie przebiegal ze sklepow na ta swiatynie po prawo. No i szaki tez biegl i sie przewrocil. Proste.

A co do PA, PK itp... to zawsze bylo jest i bedzie, a to ze jestes ofiara a nie lowca to juz niemoja wina. Co do Bandara to padl za to ze niby jest szpiegiem... :/ w co ja osobiescie nie wierze, ale to byla decyzja sporej czesci gildi. To samo bylo z Efaxem, i Kasia Drut ktora hacknela Apoca~

Pozdrawiam Castor.
EE co do Efaxa , czyli mojej osoby, to nie porównuj mnie do Bandara ani Kasi Drut bo ja nikogo nie "zdradziłem" ani nie hacknołem. Fakt nie posłuchałem się Kazia i dałem pass takiemu jednemu osobnikowi, który tą postać dosłownie zniszyczył i tu jedynie jest mój błąd. Od dawna nie grałem na Efaxie bo miałem sesje, a "kolega" nie posłuchał się mnie i zaczął zachowywać się jak kretyn i stało się...
Maus jest offline  
stary 07-03-2007, 08:23   #1872
Kashtan
Użytkownik Forum

Kashtan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zen Pokaż post
Nie idz na ten serwer z jednej strony banda nie umiejaca sie zgrac, majaca w przeszlosci duzy potencjal do przejecia serwera, ktora przegrajac wojne pekuje teraz 80 lvle, zamiast robic mass logi na ludzi z vu, a z drugiej banda ludzi az nadto zgranych, jednak ich celem jest wykonczenie wszystkich grajacych na tym serwerze czyli wychodzi na to: na nebule szkoda czasu...
wybierz sie lepiej na inny serwer bo ten jest shiet. bb
Z tego co widze to mełno polakow z h lvl i jesli to prawda to naprawde zenada czy my musimy byc zawsze najgorszymi pvp ;/
Kashtan jest offline  
stary 07-03-2007, 16:37   #1873
Andzej
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 11 2006

Domyślny

@up twoje rozumienie czegokolwiek jest raczej znikome Tutaj wiekszosc h lvl to polacy, a co do całego serwera to malo mu brakuje żeby byl polski
Andzej jest offline  
stary 07-03-2007, 22:11   #1874
Kashtan
Użytkownik Forum

Kashtan's Avatar

Domyślny

Z tego co widze to poalcy bija sie miedzy soba zrobcie cos z tym albo bijecie sie meidzy soba albo zrobice swerer pl albo zastanowicie sie czy to wogole ma jakis sens ja gram na Nebuli od 3 dni i juz mam 17 lvl i pelno PK I RS najczesciej polacy zreszta polakow takich pelno na kazdym serwie Panowie z Nebuli zgrajcie sie jakos

w ciagu 2 dni zrobilem 18lvl i poznałem Hidetoshi Nakamura [81]EK spoko ziomek Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Kashtan - 07-03-2007 o 23:02.
Kashtan jest offline  
stary 08-03-2007, 00:39   #1875
Lynx
Zbanowany

Lynx ma numer GG 2022284
Domyślny

Cytuj:
Z tego co widze to poalcy bija sie miedzy soba zrobcie cos z tym albo bijecie sie meidzy soba albo zrobice swerer pl albo zastanowicie sie czy to wogole ma jakis sens ja gram na Nebuli od 3 dni i juz mam 17 lvl i pelno PK I RS najczesciej polacy zreszta polakow takich pelno na kazdym serwie Panowie z Nebuli zgrajcie sie jakos

w ciagu 2 dni zrobilem 18lvl i poznałem Hidetoshi Nakamura [81]EK spoko ziomek Pozdrawiam
wow! ale pegie!! na czym ty expiles zeby wbic ten 18 lvl!!!!
Lynx jest offline  
stary 08-03-2007, 01:00   #1876
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agon Pokaż post
Nie pasuje wam Nebula to zapraszam na non-pvp albo inne gowno !! Co macie do Viribus ?? To ze z trudem wygralo wojne odmawiajac sobie wiele siedzac po 18h na TS ...
Hmmmm, trudne wojny to sa na Novie czy Aurei - tam wojny tocza sie dlugimi miesiacami, w ostrzejszych momentach, open battle co pare dni lub nawet codziennie (patrz poczatek wrzesnia '06 na novej). Nie zmienia to jednak faktu, ze wygranie wojny bylo sukcesem.

Cytuj:
Nikt nie jest idealny ale prawda jest taka ze to Viribus wywalczylo ten serwer dzieki wygranej wojnie ...
Jesli chodzi o moje zdanie to wydaje mi sie po wygranej Ordo sytuacja z PA byłaby taka sama. Zresztą na Nebuli nie było władzy dbającej o ten serwer (no moze z wyjatkiem poczatkow powojennego Rebirth).

Odnosnie zaczynania na Nebuli - gdybym mial cofnac czas do kwietnia ubieglego roku, dwa razy bym sie zastanowil zanim znow bym nacisnal haczyk przy Nebuli. Teraz, gdy wbilem lv i poznalem ciekawych ludzi to 'ot tak' servera nie zmieniam Mimo wszystko, zapraszam do gry tutaj.

/Lovah
stary 08-03-2007, 08:08   #1877
Kashtan
Użytkownik Forum

Kashtan's Avatar

Domyślny Zmiana Serwera

Grałem na Xerena szczerze mówiac jestem hhmm. Troszku inaczej wychowany wojny PL-Swe Polak Pomagał Polakowi pkował i bił tylko swe. Niestety kilku polakow musi zmienic serwer na inny Swe nie daja sie nikomu wbyic z lvl bija za nic zawsze znajda jakis powod do ataku. Pierwsza wojne wygralsimy SWE sie wycofali powiedzili ze nie chca sie bic a po jakims miesiacu jak zrobili lvl powstała wojna i przegralismy i od tej pory swerwer swe ;/ i tak samo jak tu pełno polakow na Xerenie nie potrafiacych sie zgrac i zaczac znow wojne. No a tutaj jest odwrotnie polacy sie bija miedzy soba kazdy chce ponowac na serwie i to mnie zdziwiło no ale idze sie przyzwyczaic oczywiscie ciezki poczatek na niskim lvl ale daje rade
Kashtan jest offline  
stary 08-03-2007, 08:55   #1878
dimi
Użytkownik Forum

dimi's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2006

Profesja: Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Grałem na Xerena szczerze mówiac jestem hhmm. Troszku inaczej wychowany wojny PL-Swe Polak Pomagał Polakowi pkował i bił tylko swe. Niestety kilku polakow musi zmienic serwer na inny Swe nie daja sie nikomu wbyic z lvl bija za nic zawsze znajda jakis powod do ataku. Pierwsza wojne wygralsimy SWE sie wycofali powiedzili ze nie chca sie bic a po jakims miesiacu jak zrobili lvl powstała wojna i przegralismy i od tej pory swerwer swe ;/ i tak samo jak tu pełno polakow na Xerenie nie potrafiacych sie zgrac i zaczac znow wojne. No a tutaj jest odwrotnie polacy sie bija miedzy soba kazdy chce ponowac na serwie i to mnie zdziwiło no ale idze sie przyzwyczaic oczywiscie ciezki poczatek na niskim lvl ale daje rade
czyli jak przykladowo Ordo bylo by swe to bylo by dobrze...
Jak dlamnie niema znaczenie czy Pol czy Swe czy ktos inny niektozy poprostu niemoga sie dogadac lub nawet sie nienawidza z jakis tam powodow ...
to co maja sie znosic nawzajem bo obydwoje sa z Polski nieda sie tak ty napewno z Rl tez kogos nielubisz biles sie z kims etc ;D to niepowinienes tego robic bo to tez Polak ...;D

a do pana 2xUP
z toba sie zgodze przydala by sie gildia ktora konkretnie zadbala by o ten serwer... bo badz co badz ale NEbula to dobry serwer i idzie sobie poradzic
bez "Plecow" co prawda juz od pol orku ponad niegram w tibie ale jak zaczynalem na Nebuli to tylko z jednym ziomem z rl i jakos dalismy sobie rade ...
dimi jest offline  
stary 09-03-2007, 23:23   #1879
Grabadia
Zbanowany

Grabadia's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope

Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
Grabadia ma numer GG 7297024
Domyślny

Cytuj:
bija za nic zawsze znajda jakis powod do ataku.
Biją za nic = nie ma powodu,
Zawsze znajdą jakiś powód = jest powód, jakoś się to nie klei ziom

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agon Pokaż post

Nie pasuje ??

Proponuje

Nerana Unitera
Osobiście bardziej polecam Neranę XD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arte Pokaż post

Vu niszczy ten server, i moge powiedziec tylko że jako następna (i pewnie nie ostatnia) osoba, opuszczam go.

nie piszcie tylko "Ok nara" XDDDDDDD
No nie jesteś ostanią bo ja też opuściłem =)
Grabadia jest offline  
stary 10-03-2007, 00:01   #1880
Kashtan
Użytkownik Forum

Kashtan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grabadia Pokaż post
Biją za nic = nie ma powodu,
Zawsze znajdą jakiś powód = jest powód, jakoś się to nie klei ziom
Bije cie za nic poprostu dizesz sobie on atakuje a wymysla ze stałes w tym miejscu gdzie on chcial lub zagrodziles mu miejsce wiec zawsze znajdzie sie jakis powod wiec sie teraz chyba klei
Kashtan jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania