|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#121 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Cytuj:
ja tez kcem byc w twoim fejku. Jakis outfit w szajzie. nick : wojcio14
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Ponawiam swój komentarz, fake denny.
A co do tekstu o zapodaniu linka do mojego fakea to mogę powiedzieć jedno. Ten tekst jest najbardziej gówniarskim argumentem urzytym w stosunku do mnie jaki kiedykolwiek widziałem. Uwierz mi sam nie robie fake'ów ale czy to znaczy że nie nadaje się na krytyka? Widziałem już sporo dobrych fake'ów i właśnie opierając się na wrażeniach z tych naprawde dobrych fake'ów oceniam słabsze fake'i nowych fake'owców. I sam potrafię też ocenić czy fake jest(według mnie bo każdy ma prawo mieć inne zdanie) dobry czy jest jako zupełne dno i 10 metrów mułu czy coś pośredniego. Nowi fake'owcy z dobrym pomysłem i całkiem ładnym sklejaniem mają przyszłość. A u Ciebie nie widzę nic takiego tak więc jeszcze musisz popracować nad starannością oraz wymyśleć jakąś fabułę(fabuła służy za punkt odniesienia i nie znajduje się w fake'ach paskowych których jest już praktycznie zero na forum[zero mam na myśli co do nowych fake'ów paskowych]). Rada jaką mogę wydać z mojej strony to poczytaj jakieś poradniki na forum i porozmawiaj z bardziej doświadczonymi fake'owcami. To jest jedyny sposób żebyś się poprawił. No i pogadaj z kimś co do fabuły i dialogów dla postaci, nie żeby ktoś Ci robił je całkowicie ale żeby ktoś Ci pomagał choć troche. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz (do wszystkich)jeśli nie podoba ci sie moj fejk to go po prostu nie ogladaj
proste, prawda?
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Huh, ogladalnosc bylaby wtedy zerowa.
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Zduńska Wola
Imię: Morun Kous
Świat: Harmonia
|
![]() wojcio14 to pro veul sjuper fejk !!!111 stary wymiatasz rob tego wiecej nprdarwe to jest za*abiste chce tego wiecje !!!!! A ty Drackon to siem naprawde neiznasz to jest fajny fejk i kolo sie naprawde stara te teksty sa narpawde fajne !!1111
To była ironia oczywiście... . wojcio14 większego shitu to juz nie widziałem przy twoim fake'u to i najwiekszy dysortograf 2006 (nicku niepamietam) wymięka... .
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Wojcio14 ja oglądam tego fake'a (o ile to można tak nazwać) żeby zobaczyć czy Ty się nauczyłeś czegoś od poprzedniej próby zrobienia fake story. I muszę to smutnie stwierdzić że Twoje fake'i nie poprawiają się. Wręcz przeciwnie(zwłaszcza teksty bo one zaniżają jak na mój gust poziom fake'a) ciągle idzie w dół. Jak był na początku na dnie tak każdy następny odcinek dodaje 1 metr mułu(jeden odcinek podniósł go do góry o 1 m[ten odcinek z beho i GMem]) tak więc wylicz to sobie ile metrów mułu masz nad sobą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: nie wysilaj się, gość taki jak wojcio14 i tak tego nie zrozumie.
rup dalei feici plix!!11 ja chcem byci w ńm plixxxx!!!11 i chce mieci dwa orce na rozkazyyy1111!!1 plix dai mneji bo ded!!11 z gury thenx.
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Może i masz racje Misza. Ale trzeba wiedzieć jak do takiej osoby dotrzeć
![]() ![]() ~noob mode on~ Fojcjio14 tfoj fakeie jest do bfani. Jefeli fabronif mi ogfladac tfoj fakeie tfo hunted na main!!11oneoneone ~noob mode off~ Błędy ortografziczne i w pisowni specjalnie popełnione ![]() Mówiłem że nie chciałem tego robić ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() ej nie robcie z niego czlowieka ala Lech Roch Pawlak "najlepszy polski raper"... to ze jest tepy i ze mozna mu wcisnac kazdy kit nie znaczy ze powinnismy... zeby to chociaz bylo smieszne... ale to juz naprawe podchodzi juz pod zal.ru albo i czajna -_-
chlopcze odpusc sobie fake'i... szanuj sie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Koffam cię misiu =*
Cytuj:
A fake? Przepiękny more blz!111 cookie blz!1111 Będziesz elitą jak oldstars Avager, Baradax, Norah, Danuenko, Demongo, Crowal i wielu innych. @down Nie rozumiesz tej głębi, tej fabuły.
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 11-03-2007 o 21:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Ludzie co wy? Z pięć czy sześć odcinków które nadają sie najwyżej do śmieci, a wy dajecie komentarzy na 14 stron.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]() eee no... co to niby jest :O :O ? żal...
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Az zal mi dupe sciska jak widze twoje posty w kazdym,"kazdym" temacie sprzed kilku miesiecy..Zal tez mi twojego ava (less plx ;<) i sygny...Zal mi tez tego ze musze mieszkac w tym samym miescie co ty
![]()
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Dream.
Profesja: Druid
![]() |
![]() Koper czy to coś złego że ViRuSsa lubi Hilary Duff i jej piosenki ?
![]() Według ciebie jest odrazu less? ...Nie kapie ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]() ALE MASZ NASRANE....
UKRYTY TEKST : "WIESZ" "ze jestes nOObem" |
![]() |