Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-03-2007, 23:19   #4241
Kolos from rodos
Użytkownik Forum

Kolos from rodos's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm

Stan: Na Emeryturze
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nirt Pokaż post
Stary po co liczysz fragi?
To jest zbędne ponieważ Vision juz odeszlo z servera i to nie jest wojna tylko pkowanie.
Mogloby byc i 100:0 dla Vision a mimo to Dusk maja wiecej pieniazkow i samych lvli wiecej niz mieli gdy byl stan 0:0....
Przynajmniej nie siedzą nocami by móc poexpić ;d Ta wojna prowadzona jest raczej dla zabawy niż walki o władzę...i o to tu chodzi, Twórcom tej gry chodziło raczej o to by każdy sie dobrze przy tej grze bawił, a nie prowadził biznes (allegro.pl) ;p, czy też by ta gra wywoływała szkodliwe emocje jak u niektórych.

Ostatnio edytowany przez Kolos from rodos - 07-03-2007 o 23:21.
Kolos from rodos jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-03-2007, 23:35   #4242
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Imię: Diabllord
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Domyślny

Nirt ma racje. Vision pewnie bedzie miec wiecej fragow ale wojny nie wygra. Ciezko zdobyc frago gdy Vision nie expi. Przynajmniej ciekawie jest na serverze ;] Nie ma to jak exivowac Zwidka na pohu
Diablord jest offline  
stary 07-03-2007, 23:41   #4243
Pall_Mall
Użytkownik Forum

Pall_Mall's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
Domyślny

@up
Stoisz w pz i go exivujesz i sprawdzasz czy nie przyjdzie??

Cytuj:
Profesor Miodek na podstawie tego tematu moglby stworzyc podrecznik "interesujace i oryginalne sposoby wyzywania sie" . Przyznam ze podziwiam wasza inwencje tworcza w wyzywaniu sie, ach te epitety, metafory...
Pall_Mall jest offline  
stary 07-03-2007, 23:46   #4244
JojkO
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pall_Mall Pokaż post
@up
Stoisz w pz i go exivujesz i sprawdzasz czy nie przyjdzie??
Hehe jak widzi ze jest far~ to mknie do pz'ta xd

stary 08-03-2007, 00:02   #4245
montura
Użytkownik Forum

montura's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok

Imię: Montura
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
Poziom: 170
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Borut Pokaż post
Wyjdz. Bo jesteś przygłupem. Płaczesz, że zabiłem ci rl frienda? ehh to twój boyfriend?
To moj szwagier ale to jest bez znaczenia. Powiedz mi po co chwaliles sie tym fragiem? Naprawde zastanawia mnie czym sie kierowales. Ja nie zamierzam obrzucac sie tekstami z piaskownicy z kims twojego poziomu wiec daruj sobie jakies glupie docinki.
Podziekujcie imargamowi i harcerzykowi to dzieki ich przekretom jestem po przeciwnej stronie barykady.

Pozdrawiam;]
montura jest offline  
stary 08-03-2007, 00:09   #4246
JojkO
Guest

Domyślny OmG..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez montura Pokaż post
To moj szwagier ale to jest bez znaczenia. Powiedz mi po co chwaliles sie tym fragiem? Naprawde zastanawia mnie czym sie kierowales. Ja nie zamierzam obrzucac sie tekstami z piaskownicy z kims twojego poziomu wiec daruj sobie jakies glupie docinki.
Podziekujcie imargamowi i harcerzykowi to dzieki ich przekretom jestem po przeciwnej stronie barykady.

Pozdrawiam;]
Przecież wymienili chyba wszystkie fragi..
Więc dlaczego mieli by nie wymieniać tego Twojego szwagra?;D
Napisali kogo zabili...

stary 08-03-2007, 00:12   #4247
Tarinek
Użytkownik Forum

Tarinek's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Domyślny

I co Montura myslisz ze pomozesz duską i bedziesz mial pozniej sielanke na serwie ?! HAHA nie rozsmieszaj mnie ziomek. Przypomne Ci ze byłes w Vision i dlatego respekcik bo pomagałes nie mało. Ale kolejna osoba odchodzi~ zdradza~ Vision myslac ze obietnice duskow sie spełnią a tak naprawde to ch prawda. Taif potrafi manipulować ludzmi i chyba tylko to potrafi. Wmawia wam ze czarne jest białe a białe czarne a wy za nim idziecie slepo, myslac ze sie wam odwdzieczy.

Pozdro, otworzcie oczy !!

Ostatnio edytowany przez Tarinek - 08-03-2007 o 00:13.
Tarinek jest offline  
stary 08-03-2007, 01:37   #4248
hapes1
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tarinek Pokaż post
Ale kolejna osoba odchodzi~ zdradza~ Vision myslac ze obietnice duskow sie spełnią a tak naprawde to ch prawda. Taif potrafi manipulować ludzmi i chyba tylko to potrafi. Wmawia wam ze czarne jest białe a białe czarne a wy za nim idziecie slepo, myslac ze sie wam odwdzieczy.

Pozdro, otworzcie oczy !!
jeśli miałeś na myśli Monture to sie pomyliłeś.....zapytaj kolegów dlaczego montek znalazł sie po przeciwnej stronie barykady.....przede wszystkim zapytaj o to harc3sh'a i imargama chodz i andrzej dozucił swoje 5 groszy
jesli juz uzywasz słowa zdrada to powinieneś go użyć W ODNIESIENIU DO TWOJEJ GILDJI a nie do Montury
Cytuj:
I co Montura myslisz ze pomozesz duską i bedziesz mial pozniej sielanke na serwie ?!
..bez przesady...znasz przecież jego zdanie na temat tego serwera
hapes1 jest offline  
stary 08-03-2007, 04:17   #4249
Tarinek
Użytkownik Forum

Tarinek's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

Czytaj ze zrozumieniem OK? To podstawowa sprawa jezeli chcesz rozmawiać na jakimkolwiek poziomie. Wyraznie jest napisane "zdradzi~ odszedł~" Wiec zachowaj te smuty dla siebie. Nie wiem co harcerz mu zrobił wiem ze sie pokłucił z Andim o głupote~ i odrazu sie sfochował jego sprawa, nikt nie trzyma w Vision. Zrobił swoje w gildi odszedł jego sprawa, tylko niech nie popełni błedu i nie da sie omamić duską.

Pozdro. Baj De Łej "Running Scared" dobry film własnie skonczyłem ogladać, dobrej nocki.
Tarinek jest offline  
stary 08-03-2007, 13:38   #4250
Sachar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2007

Imię: Hujargam
Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Czytaj ze zrozumieniem OK? To podstawowa sprawa jezeli chcesz rozmawiać na jakimkolwiek poziomie. Wyraznie jest napisane "zdradzi~ odszedł~" Wiec zachowaj te smuty dla siebie. Nie wiem co harcerz mu zrobił wiem ze sie pokłucił z Andim o głupote~ i odrazu sie sfochował jego sprawa, nikt nie trzyma w Vision. Zrobił swoje w gildi odszedł jego sprawa, tylko niech nie popełni błedu i nie da sie omamić duską.

Pozdro. Baj De Łej "Running Scared" dobry film własnie skonczyłem ogladać, dobrej nocki.
wez juz skoncz i nie kozacz na tym forum i wogole nie pisz tu juz nic bo koazkow juz jest tu za duzo....

Hail Taifun HALI KURWA HAIL!!!!!!!!!!!! jak ci sie nie podoba to mozesz mi possac (mowie to do all co chac lub probuja mnie za to pojechac co napsialem mam was w dupie i tak tu juz nie bede zagladal wiec nie piszcie nic do mnie ZA WYSOKIE PROGI NA WASZE NOGI!)

Ostatnio edytowany przez Sachar - 08-03-2007 o 14:12.
Sachar jest offline  
stary 08-03-2007, 14:46   #4251
Wigget
Użytkownik Forum

Wigget's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Usunięty
Domyślny

@up

idz lepiej na spawn trolli pro masterze i wez sie nie udzielaj

30 Aug 2006 +1,004,634 14 122

Cześć suko.
Wigget jest offline  
stary 08-03-2007, 14:51   #4252
Suppcio
Użytkownik Forum

Suppcio's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa

Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sachar Pokaż post
wez juz skoncz i nie kozacz na tym forum i wogole nie pisz tu juz nic bo koazkow juz jest tu za duzo....

Hail Taifun HALI KURWA HAIL!!!!!!!!!!!! jak ci sie nie podoba to mozesz mi possac (mowie to do all co chac lub probuja mnie za to pojechac co napsialem mam was w dupie i tak tu juz nie bede zagladal wiec nie piszcie nic do mnie ZA WYSOKIE PROGI NA WASZE NOGI!)
A mysiasz już pysie?
Suppcio jest offline  
stary 08-03-2007, 15:14   #4253
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Świat: Aurora
Domyślny

Cytuj:
I co Montura myslisz ze pomozesz duską i bedziesz mial pozniej sielanke na serwie ?!
Oj Tarrinek już ktoryś raz wspominam ze nie byles kiedys taki, ale pomysl sam kto ma gorzej?, Oni padaja to i tak to odrabiają, i nadrabiają,..

Swiezy przyklad Ymiego, czy Magramiego, oni beda sobie mogli raczej expic a to ze ktos z was wpadnie po niego, to juz nie wojna, tylko wieksza adrenalina dla ofiary, bo nawet jesli juz jest 30+:10 to i tak nic nie macie z tego =/, ale moge sie mylic,..

Sądze tez ze jesli Duskowie nie maja slabej psychiki, to i tak dadza rade nawet przy tym druzgocącym wyniku,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41
Hellraiser jest offline  
stary 08-03-2007, 15:43   #4254
Skibo
Użytkownik Forum

Skibo's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Viexorinio Pokaż post
Harcerzyk hackuje ludzi tylko dzięki ich głupocie To tylko pozory że on jest evul hacker a w rzeczywistości gówno umie.

Jak on gówno umie to zapewne jak ty byś to "gówno" umiał to też byś chciał hackować, potwierdzasz swoją zazdrość do niego : O
stary 08-03-2007, 16:02   #4255
JojkO
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sachar Pokaż post

Chłopie kulturki troche..

stary 08-03-2007, 16:06   #4256
Mazurxx
Zbanowany

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino

Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hellraiser Pokaż post
Oj Tarrinek już ktoryś raz wspominam ze nie byles kiedys taki, ale pomysl sam kto ma gorzej?, Oni padaja to i tak to odrabiają, i nadrabiają,..

Swiezy przyklad Ymiego, czy Magramiego, oni beda sobie mogli raczej expic a to ze ktos z was wpadnie po niego, to juz nie wojna, tylko wieksza adrenalina dla ofiary, bo nawet jesli juz jest 30+:10 to i tak nic nie macie z tego =/, ale moge sie mylic,..

Sądze tez ze jesli Duskowie nie maja slabej psychiki, to i tak dadza rade nawet przy tym druzgocącym wyniku,..
Wiesz w wojnie wszystkie chwyty są dozwolone , wiec według mnie nawet to ze Taifun nie expił i nie wbil jako first tego 300 lvla jest sukcesem a po za tym Duski zrozumiały że nie mogą tak kozaczyć bo w końcu ktoś ich sprowadzi na ziemię.
pzdr
Mazurxx jest offline  
stary 08-03-2007, 16:07   #4257
Viexorinio
Użytkownik Forum

Viexorinio's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Pandoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skibo Pokaż post
Jak on gówno umie to zapewne jak ty byś to "gówno" umiał to też byś chciał hackować, potwierdzasz swoją zazdrość do niego : O
Powiedział 12 sorc
Viexorinio jest offline  
stary 08-03-2007, 16:24   #4258
foxydarow
Guest

Cool :(

Neanon

Banished: until Apr 07 2007, 15:10:41 CEST because of excessive unjustified player killing

Neanon _/

stary 08-03-2007, 16:51   #4259
Sachar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2007

Imię: Hujargam
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suppcio Pokaż post
A mysiasz już pysie?
a brales do papy juz kiedys pento ?
Sachar jest offline  
stary 08-03-2007, 17:00   #4260
NarroweQ
Zbanowany

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: 71

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narrow
Gildia: Avis
Poziom: 50
Domyślny

...to forum znów robi się żałosne...
NarroweQ jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 0, gości: 4)

Zasady postowania