|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() Przynajmniej nie siedzą nocami by móc poexpić ;d Ta wojna prowadzona jest raczej dla zabawy niż walki o władzę...i o to tu chodzi, Twórcom tej gry chodziło raczej o to by każdy sie dobrze przy tej grze bawił, a nie prowadził biznes (allegro.pl) ;p, czy też by ta gra wywoływała szkodliwe emocje jak u niektórych.
hot,ehh? Ostatnio edytowany przez Kolos from rodos - 07-03-2007 o 23:21. |
![]() |
|
![]() |
#4242 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nirt ma racje. Vision pewnie bedzie miec wiecej fragow ale wojny nie wygra. Ciezko zdobyc frago gdy Vision nie expi. Przynajmniej ciekawie jest na serverze ;] Nie ma to jak exivowac Zwidka na pohu
![]() |
![]() |
![]() |
#4243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() @up
Stoisz w pz i go exivujesz i sprawdzasz czy nie przyjdzie?? |
![]() |
![]() |
#4244 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4245 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Montura
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() Cytuj:
Podziekujcie imargamowi i harcerzykowi to dzieki ich przekretom jestem po przeciwnej stronie barykady. Pozdrawiam;] |
|
![]() |
![]() |
#4246 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Więc dlaczego mieli by nie wymieniać tego Twojego szwagra?;D Napisali kogo zabili... |
|
![]() |
#4247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() I co Montura myslisz ze pomozesz duską i bedziesz mial pozniej sielanke na serwie ?! HAHA nie rozsmieszaj mnie ziomek. Przypomne Ci ze byłes w Vision i dlatego respekcik bo pomagałes nie mało. Ale kolejna osoba odchodzi~ zdradza~ Vision myslac ze obietnice duskow sie spełnią a tak naprawde to ch prawda. Taif potrafi manipulować ludzmi i chyba tylko to potrafi. Wmawia wam ze czarne jest białe a białe czarne a wy za nim idziecie slepo, myslac ze sie wam odwdzieczy.
Pozdro, otworzcie oczy !!
WIERNOŚĆ >>>> Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie <<<< Ostatnio edytowany przez Tarinek - 08-03-2007 o 00:13. |
![]() |
![]() |
#4248 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
|
![]() Cytuj:
jesli juz uzywasz słowa zdrada to powinieneś go użyć W ODNIESIENIU DO TWOJEJ GILDJI a nie do Montury ..bez przesady...znasz przecież jego zdanie na temat tego serwera |
|
![]() |
![]() |
#4249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() Czytaj ze zrozumieniem OK? To podstawowa sprawa jezeli chcesz rozmawiać na jakimkolwiek poziomie. Wyraznie jest napisane "zdradzi~ odszedł~" Wiec zachowaj te smuty dla siebie. Nie wiem co harcerz mu zrobił wiem ze sie pokłucił z Andim o głupote~ i odrazu sie sfochował jego sprawa, nikt nie trzyma w Vision. Zrobił swoje w gildi odszedł jego sprawa, tylko niech nie popełni błedu i nie da sie omamić duską.
Pozdro. Baj De Łej "Running Scared" dobry film własnie skonczyłem ogladać, dobrej nocki.
![]() |
#4250 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hail Taifun HALI KURWA HAIL!!!!!!!!!!!! jak ci sie nie podoba to mozesz mi possac (mowie to do all co chac lub probuja mnie za to pojechac co napsialem mam was w dupie i tak tu juz nie bede zagladal wiec nie piszcie nic do mnie ZA WYSOKIE PROGI NA WASZE NOGI!) Ostatnio edytowany przez Sachar - 08-03-2007 o 14:12. |
|
![]() |
![]() |
#4251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
|
![]() @up
idz lepiej na spawn trolli pro masterze i wez sie nie udzielaj
#4252 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4253 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
Swiezy przyklad Ymiego, czy Magramiego, oni beda sobie mogli raczej expic a to ze ktos z was wpadnie po niego, to juz nie wojna, tylko wieksza adrenalina dla ofiary, bo nawet jesli juz jest 30+:10 to i tak nic nie macie z tego =/, ale moge sie mylic,.. Sądze tez ze jesli Duskowie nie maja slabej psychiki, to i tak dadza rade nawet przy tym druzgocącym wyniku,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
![]() |
![]() |
#4254 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Jak on gówno umie to zapewne jak ty byś to "gówno" umiał to też byś chciał hackować, potwierdzasz swoją zazdrość do niego : O
![]() |
#4255 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#4256 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
|
![]() Cytuj:
pzdr ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4257 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hmm Zobaczy sie ; )
Świat: Pandoria
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#4258 |
Guest
|
![]() Neanon
Banished: until Apr 07 2007, 15:10:41 CEST because of excessive unjustified player killing Neanon _/ |