![]() |
#5521 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
najtowi-nie... to nie jest postac magiczna i powinna miec jak najmniej czarow... trzeba rozwiazac problem zalosnych hitow najta, ale nie w taki sposob.
|
![]() |
#5522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() nie mam na mysli fast ataku, ale moznaby najtowi zrobic cos takiego aby uderzal z melee z taka sama predkoscia jaka ms/ed moze visować. troche to by bylo jak ots ale czemu nie? chociaz przed wprowadzeniem czegos takiego trzebaby to bylo dobrze przetestowac
![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#5523 |
Użytkownik Forum
|
![]() to juz jest dosyc ciekawe rozwiazanie ^^ ale nie zmniejszyloby to zbytnio przewagi postaci magicznych
![]() ![]() ![]() c ya ;P
#5524 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Nefiu
Profesja: Elder Druid
Świat: Menera
Poziom: 141
Poziom mag.: 72
|
![]() Cytuj:
ja mialem Seher... ale hacked 23:25 Antooni [36]: 23:24 You lose 179 hitpoints due to an attack by Slavkomirados. Nowy best hit.. pewnie wyciagne wiecej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5525 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Roz*******asz mnie ziom... Po 1 Naucz sie czytac pozniej porozmawiamy, bo ile bylo przykladow jak Strycine? No chyba 1... Po 2 Czego ja mu zazdroszcze? Ze z pz locka nie moze wyjsc? Yyyyyy... to ze ktos ma wyzszy lvl odemnie nie oznacza ze musze mu zazdroscic :OOO (tak jak z wrzutami na starych, cos sie powie to zaraz ze jezdzisz po nich...) Po 3 Blon mi lize dupe tak? Tak lize mi, bo ma o 40 lvl wiecej, jest w tej samej gildi co ja, gra na tym samym serverze, jestesmy kumplami od 1,5 roku i nie pierdoli takich glupot jak ty, to zaraz mi lize dupy ;S??? "(To jest z twojego opisu na tibia.com jakby co). Lol, idź na Orsha to zobaczymy czy tylko lag cie zabije. A jakby się zdarzyło, że nie masz manasów przy sobie ani run to 60 MS RP ED z runami, manasami, by cie zabiło lekko, ale ty jesteś buidupą i grasz na non pvp, bo na pvp to, byś nie umiał grać, jakbys dostał hunta to byś nie wychodził z depot, nie umiałbyś jakoś tego załatwić," Idz na orcha? To nie ots noobie i nie ma ich respow, ojjjj za duzo otsow za duzo.... Odezwal sie mastah pvp co mysli ze jak wezmie 2 bp mf i swojego uber wanda to rozpierdoli calego serva ;SS A co ty umiesz zalatwic sobie zebys nie mial hunta? Bo raczje w to watpie ;SS Zal ziomek.... No i oczywiscie bedzie ze sie kloce i prowokuje kolejne klotnie.....ale nie moge patrzec jak Krova pierdoli glupoty @edit: Jesli chodzi o to co holu napisal sie zgodze, sorc pada latwo od zwyklego laga/kicka przyklad? Mar 05 2007, 07:28:31 CET Died at Level 67 by a vampire Mar 03 2007, 09:51:27 CET Died at Level 68 by a scorpion Moje 2 dedy z przed paru dni.. 1 kick, 2 lag na 5 sec... 3 vamp i nara... Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 08-03-2007 o 07:47. |
|
![]() |
![]() |
#5526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Hmm..
Fajnie by było gdyby dodali jakieś specjalne kamienie które można zdobyć z jakiś questów lub z jakiegoś potężnego potwora. Dzięki tym kamieniom można by ulepszać swoją broń (axe,sword,club) która po takiej przeróbce zadawałaby dodatkowe obrażenia np. od ognia trucizny energii czy czegoś innego ![]() Fajne by to było lecz magowie i druidzi by się rzucali o to ![]()
#5527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() Fajnie by było jakby zrobili coś takiego, jak w klasycznym mmorpg, czyli żeby nie trzeba by było trenować skilli tylko po prostu co lvl byś miał jakieś tam punkty i by się je dodawało na te skille które chcesz.
Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 08-03-2007 o 08:47. |
![]() |
![]() |
#5528 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
Co ja bym wtedy robił? ![]() Joke Jest to dobre ale w tibi się nie przyjmie. Tibia właśnie polega na tym aby bić skille i mlvl dzięki temu postacie się w Tibi wyróżniają a w grach np. HB jest taki system jak mówisz ale w większości przypadków postać na 50lvl nie różni się prawie niczym od 2 postaci na 50lvl EDIT@ Szybko byśmy zatęsknili za skillowaniem ![]()
![]() |
#5529 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() [IMG] ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 08-03-2007 o 09:47. |
|
![]() |
![]() |
#5530 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Ho'lu
Ja wczoraj tez lootnolem... ![]() @Profesje i ulepszanie Ee tam, i tak nie bedzie nic nowego. Wedlug mnie powinni przywrocic mozliwosc lurowania ![]() |
![]() |
![]() |
#5531 |
Guest
|
![]() Zgadzam się z Rekinem i Ho'lu (chyba go widziałem wczoraj na Fibuli)
Pomysł, że siła ataku rośnie również z levelem to dobry pomysł, tylko w jakimś przyzwoitym tempie, żeby skillować też się opłacało. Fast attack - nie wiem co o tym sądzić. Kasztaniaczek - żal mi ciebie, nie będe dyskutował z tobą bo jak to ktoś powiedział "Idiota najpierw zniża cię do swojego poziomu, a potem przebija doświadczeniem". Pewnie CipSoft zrobi odwrotnie, ale ja bym ulepszył Knighta i Palladina, a nie osłabiał Druida i Sorcerera. @szymon287 Mam regułę że nie wchodze na OTSy, ale kiedyś możemy się zmierzyć (jak przegram to i tak nie będzie źle bo w tibie gram krócej i to znacznie). A co do błędów to zdarza się wszytskim, podałeś tylko jeden co oznacza, że rzucił Ci się w oczy. 1 rzucający się w oczy bład na dosyć długi post to nie jest dużo. Patrz na swoje texty (ja doliczyłem się kilkunastu w jednym pościku [nie zadużym]). Co do tego, że liżesz komuś dupe to przepraszam, miałem to wykasować przed publikacją (poniosło mnie przez kolegę, z którym grałem w piłke przed tym jak weszłem na komputer). I jeszcze co do Orshów to chyba są na Real Tibii. Bo są w spisie potworów na www.tibia.pl i tibia.erig.net co oznacza, że można je spotkać. |
![]() |
#5532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() @Ho'lu
gz @ co do kickowi lago kick: Mar 03 2007, 11:45:25 CET Died at Level 64 by an elephant a to maly lag byl: Feb 11 2007, 12:45:04 CET Died at Level 63 by a dragon lord
#5533 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Widocznie skonczyl ci sie zasob slow.... Co do orschow to jeszcze nie bylo zadnego na Hamroni i nie bedzie w najblizszym czasie i jakby chcial to orsha by bloknol 80 lvl... istnieje cos takiego jak STONE SKIN AMULET ale czego wymagac od osoby z niskim poziomem inteligencji... Mozna je spotkac? Gdzie oswiec mnie miszczu.... Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 08-03-2007 o 17:42. |
|
![]() |
![]() |
#5534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
|
![]() co do ulepszen to chyba najlepszym rozwaizaniem bylo by to aby knightowi i palkowi poprostu te skile szybciej rosly a nie ze na skilu 75 rosnie ci 1 % w okolo 10 min co oznacza ze 100% w 1000 min co oznacza ze okolo 16,5 godziny na skil:/(oczywiscei to dotyczy knighta nie pala)
a jeszcez jedno moze wkoncu ktos odpowie : Przez jaki czas mozna nieaktywowac pacca? |
![]() |
![]() |
#5535 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
|
![]() |
![]() |
#5536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: ~80
Skille: 87/86
|
![]() @Kasztan
Hmm... Wątpie, że 80 lvl by Ci orsha blocknął... Chyba że na ots... I ssa chuja mu pomoże, jak orshabaal zrobi np: 4 demony to co sec mu ssa spada. Kiedyś orsh profyana (100ek+) na hita zajebał, jak był napad na edron. Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 08-03-2007 o 18:37. |
![]() |
![]() |
#5537 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Btw: lvl daje 2% do sily magii magic-lvl daje 3% do sily magii ![]() i co sie wtedy dzieje? MDW zamiast bic/leczyc sie tak: Light Healing leczy od 84 do 252 Ultimate Healing leczy 2115 Intense Healing leczy od 394 do 789 Czarem Fore Strike zadajesz obrażenia 203 do 406 Czarem Heavy Magic Missile zadajesz obrażenia 169 do 338 Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 1022 do 1431 Czarem Great Fire Ball zadajesz obrażenia 282 do 564 Czarem Energy Wave zadajesz obrażenia 1128 do 1579 Czarem Ultimate Explosion zadajesz obrażenia 1353 do 2707 Strzelając z Burst Arrows zadajesz obrażenia 141 do 282 Bije/leczy sie tak: Light Healing leczy od 24 do 72 Ultimate Healing leczy 620 Intense Healing leczy od 115 do 231 Czarem Heavy Magic Missile zadajesz obrażenia 49 do 99 Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 299 do 419 Czarem Great Fire Ball zadajesz obrażenia 82 do 165 Strzelając z Burst Arrows zadajesz obrażenia 41 do 82 Sprawiedliwe?
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 08-03-2007 o 19:13. |
|
![]() |
![]() |
#5538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
|
![]() @Rekin
Boze jak cie ten temat wciagnol. Wez zajmij sie graniem a nie pierdzeniem w bambosz. ![]() @Ho'Lu I jak ci sie podoba NON-PVP? |
![]() |
![]() |
#5539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
|
![]() @Krova
Nie chce sie z toba klocic ale wydaje mi sie ze EO ma ponad 4000 hp a wyliczyc to latwo: wychodzac z rooka na 8 lvlu masz 185 hp EO ma 289 lvl odlicz od 289 lvla 8 lvli zostaje 281 lvli te 281 lvli mnozysz przez 15 czyli tyle ile hp dostaje knight na lvl i dodajesz do tego 185 hp wychodezi 4400 hp a ty napisales ze ma 2900 hp jestem slaby z matmy i moge sie mylic ![]() @Rekin Popieram cie ja tez uwazam ze powinno sie ulepszyc palla i knighta, jak tego nie wiem ale powinno sie ulepszyc te dwie profesje |
![]() |
![]() |
#5540 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
SSA duzo daje, bo broni przed fizycznymi obrazeniami (demce nie bija z ue, tylko z gfb!), czyli bedzie bronil przed lapa orsha (najmocniejszy hit>.>)