|  | #1721 | |
| Zbanowany | Cytuj: 
  kolesi bylo 4 i mieli po 70lvl+ ;] Aola nie mialem bo wlasnie po niego szedlem (czytanie ze zrozumieniem sie kłania ;]) | |
|  |   | 
|  | 
|  | #1722 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 27 05 2006 Lokacja: Kalisz Wiek: 39 Posty: 546 Stan: Aktywny Gracz Imię: Setzer Gambler Profesja: Master Sorcerer Świat: Julera | Ja stracilem bp ,a w nim byly itemy etc. o wartosci 15k ok....ale <tu naradza sie moje zdziwienie> ,dostalem msg od pl'a ,ze ma moj bp ,i zebym lecial szybko na nargor   wiec odzyskalem..jak zwykle ;] | 
|  |   | 
|  | #1723 | 
| Użytkownik Forum | Na poczatek mojej gry , gdy ceny eq byly duze padlem od pk polecialy Bs (25k wtedy ) K armor ( 7k) K legs ( 30k) dalem tydzien spokoju i odborilem all   Tera ten pk sie boi bo mam 10 lvli wiecej  
				__________________ Born To Fight, Trained To Kill, and Being Destined For the Agony. You it is the illness and I am the cure. What we make in life, echoes for all eternity!!!      | 
|  |   | 
|  | #1724 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 12 2006 Lokacja: Snk Posty: 161 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight | Jaki  nic masz na iridii?????;] | 
|  |   | 
|  | #1725 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 09 2005 Lokacja: Las Vegas, Podlaskie. Wiek: 31 Wpisy bloga: 4 Posty: 810 Stan: Na Emeryturze Imię: pani destrukcji Profesja: Knight Świat: kraina czarów | Mhm, podczas jednej śmierci tydzień temu straciłam na raz, plecak pełen loota, ~10k, Crown Armor oraz Vampire Shield. Czy to trochę nie za dużo rzeczy na raz jak na jedną śmierć? Los się na mnie uwziął. ;< 
				__________________     | 
|  |   | 
|  | #1726 | 
| Użytkownik Forum | Coś mnie chwycilo zeby se pojsc na demonka bloknac poszedlem z ziomkiem 123 elderem. Bylem w k seciku , royal helmeciku , fire axie , demonce i w platinum amulecie. dostalem dosc spore combo od 2 demonkow 1100+ i ziomek przez przypadek dupnol sd we mnie ;p taki pech ale wszystko odzyskalem. Mianowicie to polecialo kolo 40 bp uh i 15 bp explo no i z 17k i 2 f axy 
				__________________ Best solo  ragon Lord: Best team  ragon Lord: Zaniedlugo bede mial pacca :smile: Ostatnio edytowany przez Tengo - 05-03-2007 o 18:33. | 
|  |   | 
|  | #1727 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 06 2005 Lokacja: Ostrzeszów Wiek: 35 Posty: 1,239 Stan: Niegrający Skille: 13/37   | Gitara   srararararararra 
				__________________ http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=91 Człowiek napotkawszy przeszkodę, której nie może zniszczyć - zaczyna niszczyć samego siebie. Lastfm | 
|  |   | 
|  | #1728 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 26 08 2006 Lokacja: Port Hope Posty: 208 Stan: Zbanowany Imię: Zrywna Szkapa Profesja: Master Sorcerer Gildia: Almost Świat: Nerana Poziom: 36 Skille: Wypas;p Poziom mag.: 40   | Ze mnie tam poleciało raz bohy, k legi, jakies 30bp uh i 2bp mf oraz jakieś ringi ;S | 
|  |   | 
|  | #1729 | 
| Użytkownik Forum | Wasze straty to nic w porównaniu do moich. Stracilam Magic Plate Armor, Demon Legs, Pirate Boots, Ceremonial Mask, Amazon Shield na hydrach i to całe moje eq za jednym razem! nie mówię o jakichś bzdetach p-setach które mam teraz... A w bp miałam 3k, 60 platynek i 36gp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   | 
|  |   | 
|  | #1730 | 
| Guest Posty: n/a | No pewnie crystal mi kiedyś MAgic Sword Poleciał ale niechcialem mówić | 
|   | 
|  | #1731 | 
| Guest Posty: n/a | Ja kiedyś blue robe, bp uh bo mialem dlugiego laga na dsie jeszcze kiedys golden armor bo 94lvl mnie ujebał i dość niedawno k legs i vampire shield jeszcze bp i jakie runki zabil mnie 42lvl ja mialem 30                   | 
|   | 
|  | #1732 | 
| Użytkownik Forum | Mi wyleciał Fire Sword na Unitera na samym początku istnienia serwera kiedy to kosztował 40k   | 
|  |   | 
|  | #1733 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 08 2006 Posty: 86 Stan: Na Emeryturze Profesja: Sorcerer Gildia: Tibia sux Świat: Tibia sux Poziom: 41 | Ostatni ded to daawno byl, i WOCE polecialo :s Jak ja kocham kicki (Na DS'ie ded jak cos) 
				__________________ Hail Anty-PG! Dołącz się do akcji przeciwko PG! Graj w Tibie max. 1h dziennie jak ja! Rób co tydzień 2-3 dniowe przerwy! Nie exp na siłę! Graj, jeśli sprawia ci to przyjemnośc! Nie wydawaj ostatnich pieniędzy na Pacc'a! Hail \o/ | 
|  |   | 
|  | #1734 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 06 2006 Lokacja: Elk Posty: 190 Stan: Na Emeryturze | mi raz 3gp wypadlo i juz chcialem sie wieszac...sznur byl przygotowany..no ale po niecalym roku odrobilem | 
|  |   | 
|  | #1735 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 12 2006 Wiek: 34 Posty: 712 Stan: Na Emeryturze | Ja straciłem steel bootsy podczas blokowania bk zlapal mnie lag.... | 
|  |   | 
|  | #1736 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 08 2006 Lokacja: W skorupce Posty: 27 Stan: Aktywny Gracz Imię: Creazy Devil Świat: Lunara Skille: xx/xx   | Ja wam powiem ze stracilem knight arm.....      
				__________________ Kto ty jesteś? Jajaczko! Jaki znak twuj? Żółteczko! Gdzie ty mieszkasz? W Skorupce! W jaki kraju? W Kużej dupce!       | 
|  |   | 
|  | #1737 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 01 2007 Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry Posty: 342 Stan: Aktywny Gracz Imię: Sister Of Kolczu Profesja: Knight Świat: Celesta Skille: rosną | ja straciłem noble arm, crown helm, serpent sword i 3k     | 
|  |   | 
|  | #1738 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 13 10 2006 Posty: 8 Stan: Aktywny Gracz Imię: Zern Elamiwyn Profesja: Knight Gildia: ---------- Świat: Secura Poziom: 24 Skille: 61/60 Poziom mag.: 4 | Mi tam raz wypadł GS i raz FS ale odrobiłem te straty w 2 tygodnie | 
|  |   | 
|  | #1739 | 
| Guest Posty: n/a | Mi polecial crusader helmet   | 
|   | 
|  | #1740 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 12 03 2007 Posty: 12 | mnie wypadl Cruz helmet+Sniper gloves (swiezo zhuncone z huntera)+light shovel   , ale jakos je odzyskalem (troche kasy i Uhow poszlo aby odkupic)   ale 2 dni pozniej z deda wyciagnalem b robe, tempest roda i vamp shielda  | 
|  |   |