Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Handel

Notki

Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj.

Opcje tematu
stary 09-03-2007, 09:09   #1
Qu'Qu
Użytkownik Forum

Qu'Qu's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2007
Lokacja: Łódź

Imię: Sir Wrath
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Pergamin WoRlDTrAdE-> [SELENA]->[GUARDIA]

Witam. Chciałbym dokonać uczciwego WoRldTrade z servera Selena(pvp) na server Guardia(non-pvp). Mój nick na selenie to [CHAR]Titva[/CHAR], na guardii [CHAR]Qu'qu[/CHAR].
Posiadam w gotówce 240k. Zamienię się za taką samą kwotę, ale WT musi przebiegać po 10k tzn ja daje na Selenie 10k, Ty mi na Guardii 10k, i tak aż nam się nie skończy kasa(dlaczego tak? Otóż już straciłem bagatela 60k na lamusach i thiefach). Możliwość dokonania WorldTrade przez Allegro(tzn ja wystawiam aukcję z WT, Ty kupujesz, i się wymieniamy). Mój numer na GG: 1236714. Pisać gdy niedostępny(często niewidoczny)

Jeszcze chciałbym dodać, że osoba która zechce zrobić ze mną WT musi mieć założone konto na tibia.pl przed 30.01.07. Chcę się uchronić przed ludźmi którzy robią konta tylko po to żeby mnie okraść. Tak samo z kontami na allegro, osoby które mają poniżej czerwonej gwiazdki(5 komentarzy pozytywnych), będą sprawdzane.

Ostatnio edytowany przez Qu'Qu - 09-03-2007 o 09:27.
Qu'Qu jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania