![]() |
#5461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
|
![]() @Malakas
Mar 09 2007, 03:11:21 CET Killed at Level 113 by Lovize @Ozwald Biznesmen Wielki Mar 09 2007, 03:35:48 CET Killed at Level 82 by Boltina and by Xairax Zachecam mniejsze levele do dolaczenia guildii Templars of Shadow. Taka guildia wiele nam da w dalszym funkcjonowaniu. Z gory dziekuje. Milego dnia ![]()
Power of my Bolts ![]() Ostatnio edytowany przez Boltina89 - 09-03-2007 o 23:52. |
![]() |
|
![]() |
#5462 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Bdg
Imię: Nastir
Profesja: Knight
Gildia: Confederation
Poziom: 41
|
![]() oświadczenie
W imieniu swoim i nie grajacych juz dawnych i jedynych oryginalnych członkow Templars of Shadows, a tym samym jedynych prawowitych spadkobiercow owej nazwy wyrazam niezadowolenie z faktu wykorzystania nazwy-symbolu dawnych dobrych czasow w odniesieniu do gildii postaci nisko-lvlowych o watpliwych zdolnosciach player vs player a takze czesto intelektualnych. Nie uwazam iz plamienie honoru dawnego ToS jest teraz na miejscu. ToS od zawsze kierowal sie zasadami, nigdy nie prowadzil mass invitów, istniala ciezka selekcja, tym bardziej oibecny ToS 'opluwa' zasady u zarania gildii. Tym samym wnosze o jak najszybszą zmiane obecnie istniejacej i nazywajacej sie gildii ToS. Uwazam iz nie ma sensu mieszanie starych tradycji w nowe wojny. signed Nastir. Ostatnio edytowany przez Nastir - 09-03-2007 o 11:55. |
![]() |
![]() |
#5463 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie
Imię: Raziel kosiaz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Szukam pożadnej
Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
A tak wogule gz fraga. (Co mi się wydaje): HWL wkoncu sie rozpadnie na 100% bo takie osoby jak : Knight of Zeuz Grimheim Vaero Byli z nimi a teraz ich tepmia ( co do vaero nie jestem w 100% pewien ale on odszedl od HWL) I catrishia : ja bym zmienił gildie puki masz czas bop w hwl nie szanuja siebie.
![]() |
#5464 |
Guest
|
![]() Co do pekowania my mamy team 10-15 osoby z rl coprawda tharrin-godyl-ja etc nie mozemy nigdy sie zebrac w kupe zawsze komus cos wypada w planach mam 2 postacie 25lvl-37mg lvl 30+-40+mg lvl kazda postac jest na strate patrzac naprzyklad na film jak pada 2x 140 ms przez bande noobow jesli ktos z was ogladal film jesli ktos chce moge podac link.
Pekowaniem galany nie uratujecie noob charami jedynie co mozna im troche expienie zwolinic nom i moze kogos uda sie zabic a tak pozatym to nic Polak zawsze Boji sie pasc-stracic lvl zal mu isc na wojne a na forum wygrac slowami nie wygracie a co do seleny ja tam nie nazekam ![]() Catrishia nie ma nic do stracenia bo kupil postac wiec wath ever moze powiesz ze to ty caly czas buahaha Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Dzumior - 09-03-2007 o 13:59. |
![]() |
#5465 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() a co do tego zebym zmienil gildie lol smieszne mielismy powody zeby zabic te osoby byly nie loyalne plus przeginaly za duzo razy my tez mamy zasady w gildi :>
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 09-03-2007 o 14:28. |
|
![]() |
![]() |
#5466 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Niegrający
Imię: Kiedys...Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Edit: Vaero i Grim~ poprsotu nie abli sie mowic to co mysla ;] Ostatnio edytowany przez Toca - 09-03-2007 o 14:55. |
|
![]() |
![]() |
#5467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
|
![]() No fakt Nastir ok nazwa zostanie zmieniona faktycznie ToS byla to gildia z zasadami z grajacych zostal tylko ja xax i pros jak tylko bd mial kontakt z aragornem zostanie all zmienione
![]() ![]() Ok teraz zaczynamy wojne? xD Btw. Aragorn prosze o pilny kontakt EDIT: Dziumor wiec dolacz do gildi tamtymi charami... bedziesz mial z kim lazic
Wings on my back I got horns on my head My fangs are sharp And my eyes are red Not quite an angel The one that fell Now choose to join us or go straight to Hell Ostatnio edytowany przez libner - 09-03-2007 o 15:26. |
![]() |
![]() |
#5468 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Siemka , wiem że za ten post moge dostać bana bo nie można na tibia.pl gadać o OTS'ach :
Ale dla wszystkich osób ktoży są juz zmeczeni galaną , robie otsa Galana War. A dokładnie HWL & Elakigarna vs LS . Wsyzstkie osoby tam bede ots bedzie bardzo ciekawy wszystkich chetnych prosze pisać pod gg : 2285691
#5469 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
|
![]() Raziel... Skoro popierasz moj pomysl moze dolaczysz do wojny?
#5471 |
Guest
|
![]() 2 pytanka ;p
1.Co ma na celu rozdzielenie LS 2.Za co padl Ozwald |
![]() |
#5472 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5473 |
Guest
|
![]() Jeżeli on jest noobem to kim Ty jestes?;>
Przynajmniej ma niezle PG Dzumior skontaktuj sie ze mna jak najszybciej |
![]() |
#5474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Imię: Xairax
Gildia: Teh Shizzle
Poziom: 83
Poziom mag.: 62
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5475 |
Guest
|
![]() Grudgiie tez zrobil nastepna gildie. Ciekawe po co 3 gildie...
|
![]() |
#5476 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() A TEN BIZNESMEN: 1. boter 2. kumpel zazka wiec nie mówcie że ma dobre PG
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ THE END \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ Picture of the Day 17/03/2007 http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918 My Proposals "About faster Selling loot" http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999 http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/ Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 09-03-2007 o 18:13. |
|
![]() |
![]() |
#5477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Poziom: 1+
|
![]() Szwedzki OTS Galana War LS vs. HWL tibia 7.92
ip : -->galana.sytes.net<-- rzadko co jest wlaczany , najczesciej wlaczaja go w nocy okolo 22+ i tak na okolo 2 h albo mniej ![]() Ale pograc sobie mozna ![]() Ostatnio edytowany przez dressu - 09-03-2007 o 18:21. |
![]() |
![]() |
#5478 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Biznesmen padł bo ma zjechany nick
![]() A wedługo mnie się przechwalał. Co do przystapienia do wojny przyznam sie że "boje dupe o mojego chara" I wogule nie miałbym jak walczyc bo miałem hacka i nie mam nic opruz plate seta.
#5479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Ma może ktoś film jak padł malakas???
#5480 |
Guest
|
![]() 17:18 You see Kamilex Hunter (Level 40). He is a paladin. He is Rehearses Angel of the Angel of Dark (Pro by Nuskei). Na pierwszy ogien?:>
|