Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-03-2007, 11:19   #1
Deselino
Guest

Domyślny Kompromitacja Eternal Obliviona

http://tibicams.tibianetwork.net/de/movies/show/6867

Eternal Oblivion (albo raczej jego profesja) skompromitował się na tym filmie. Przez 10 minut męczy się z jakimś 60 lvl noobem i nie może go zabić. (dopiero po 10 minutach tamten koleś pada) Hity z melee wchodzą słabiutkie, ja swoim noob charem (tym z profilu) mam wyższą średnią na guardach na 21 lvlu. Nie wybierajcie profesji knighta bo po tym, co tu widać, po prostu nie ma sensu.
Cytuj:
Tibia 7.6, lol
Regulamin tego nie zabrania, a film jest naprawde ciekawy. (moze nie dla knightów bo czeka ich podobna przyszłość, ale cóż - kiedys sie w koncu trzeba dowiedziec o slabosci profesji knighta zamiast żyć w nieświadomości)
Cytuj:
1. (Level 91). He is an elite knight.
2. Jakby byl noobem to by stal w miejscu i nic nie robil
3. Predzej by Ci sie sd skonczyly sorkiem niz jemu uhy
4. Nie wierze, ze masz wyzsza srednia... moze czasem Ci wejdzie za 100 hit i myslisz, ze to wysoki... Pamietaj, ze obrazenia w ludzi sa o polowe mniejsze
1. No dobra, niewielka pomyłka.
2. Miałem tutaj na myśli jego poziom w porównaniu z EO. (nie czepiajcie sie ze "noob" nie odnosi sie do poziomu)
3. Mając taki lvl jak EO wziąłbym go na jednego sdeka.
4. Ja w dwarfa guarda wale średnio po 35-40 hp (zdarzaja się hity po 80-90) z łuku na skillu 52 dista. EO na filmie wali średnio po 25 w tego knighta. (wliczając oczywiscie wszystkie chmurki i gwiazdki bo na tym polega liczenie sredniej, że uwzględnia się wszystkie hity a nie tylko te trafione!)
Cytuj:
o.O Naprawdę masz większe hity?! To może nakręcisz filmik jak bijesz sobie takiego 60 knighta swoim super noob charem... A jak już zobacze jak swoim palkiem bijesz lepiej niż EO to przyznam Ci rację. Jak narazie to palek jest najgorszą i nikomu nie potrzebną profesją. Mam nadzieje że update to zmieni.
Nieprawda, bo obecnie najgorszą profesją w Tibii jest knight. Ja palkiem w dwarfy guardy walę średnio po 35-40 hp na skillu 52 dista z łuku. Nie wierzysz, chcesz dowód? Poczekaj, właśnie kupuje strzały i idę na hunt. Film będzie gdzieś za godzinę.
Cytuj:
Wyjdź zgin przepadnij i nigdy nie wracaj
Piszesz tak, a pewnie nawet nie obejrzałeś filmu -.-
Cytuj:
A biedny EO na skilu 110+ wali po 20-25hp abuahauha
Obejrzyj film, a dopiero potem sie wypowiadaj. Wlasnie tak wali EO, obejrzyj film i policz sobie średnią zamiast maxhitów.
Cytuj:
a czemu ty porównujesz swoje hity w guarda do hitów EO w 91 ek ?? hah jakie porównanie no zal...
No niby tak, ale zobacz jaki lvl ma EO, a jaki ja mam. Czy nie uwazasz ze jego hity powinny byc wyzsze od moich?
Cytuj:
"3. Mając taki lvl jak EO wziąłbym go na jednego sdeka."

Nawinoles ze majac taki lvl to bys go na sd'ka zabil, a przeciez knight nie moze z sd walic idioto ;o. Po zatym knightem nie jest latwo zabic knighta z teg oco wiemi z wlasnego doświadczenia
OMG, ja napisalem ze bym go sorcem zabil 1 strzalem z SD gdybym mial sorcem taki lvl jak EO ma knightem. Wiem ze knight nie moze uzywac SD -.-
Cytuj:
Btwn. Hit 279 z explo knightem PvP to mało ??
Jak na taki lvl jak on ma to bardzo mało.
Cytuj:
On mowil o tym, ze jakby mial taki lvl eternalem. Taki EK ma ponad 1300 hp, MDW wali z sd po 1400 w potwory. Zonk?
No to jak nie na jeden to na 2 sdeki by go sorc wziął. Nikt nie uha się na greenie więc zabiłby tego knighta z łatwością w 4 sekundy, a nie w 10 minut tak jak EO ze swoimi noobskimi hitami.
Cytuj:
Nie, nie zabiłbyś.
Jednym SD moze i nie, ale dwoma na 100% bym zabił.

Ostatnio edytowany przez Deselino - 10-03-2007 o 13:08.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-03-2007, 11:21   #2
Dratris
Zbanowany

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Tibia 7.6, lol
Dratris jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 11:38   #3
Rebeh
Użytkownik Forum

Rebeh's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Zabrze

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Honera
Poziom: 180
Skille: 97/86
Poziom mag.: 8
Rebeh ma numer GG 1586499
Domyślny

1. (Level 91). He is an elite knight.
2. Jakby byl noobem to by stal w miejscu i nic nie robil
3. Predzej by Ci sie sd skonczyly sorkiem niz jemu uhy
4. Nie wierze, ze masz wyzsza srednia... moze czasem Ci wejdzie za 100 hit i myslisz, ze to wysoki... Pamietaj, ze obrazenia w ludzi sa o polowe mniejsze
Rebeh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 11:43   #4
Armix
Użytkownik Forum

Armix's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
Send a message via Skype™ to Armix
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deselino Pokaż post

Hity z melee wchodzą słabiutkie, ja swoim noob charem (tym z profilu) mam wyższą średnią na guardach na 21 lvlu. Nie wybierajcie profesji knighta bo po tym, co tu widać, po prostu nie ma sensu.
o.O Naprawdę masz większe hity?! To może nakręcisz filmik jak bijesz sobie takiego 60 knighta swoim super noob charem... A jak już zobacze jak swoim palkiem bijesz lepiej niż EO to przyznam Ci rację. Jak narazie to palek jest najgorszą i nikomu nie potrzebną profesją. Mam nadzieje że update to zmieni.

When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
Armix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 11:58   #5
Krikos
Użytkownik Forum

Krikos's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
Domyślny

Wyjdź zgin przepadnij i nigdy nie wracaj

Cytuj:
Piszesz tak, a pewnie nawet nie obejrzałeś filmu -.-
A żebyś wiedział, że ten film widziałem już dawno temu. Dziecko masz jakiś kompleks niższosci?
Weź odwal sie od knightów wyjdź na dwór, pograj w piłke. Tibia nie jest grą dla Ciebie.
I prosze nie rób kolejnych tematów na forum o wyższosci 21 palka facc nad 290Ek.
Bye

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur199 Pokaż post
Wyjdzie na dwór i zyska wiecej niz ty łupiąc trole i rabbity.Kompleks nizszosci to masz Ty bo będziesz bronił tej gry do ostatniej kropli krwi.
nie zrozumiałeś tego co napisałem

Ostatnio edytowany przez Krikos - 10-03-2007 o 15:32.
Krikos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 12:00   #6
Myszoon
Zbanowany

Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Olsztyn

Imię: Myszoon
Świat: Candia
Domyślny

Rox skap...

Cytuj:
Nieprawda, bo obecnie najgorszą profesją w Tibii jest knight. Ja palkiem w dwarfy guardy walę średnio po 35-40 hp na skillu 52 dista z łuku. Nie wierzysz, chcesz dowód? Poczekaj, właśnie kupuje strzały i idę na hunt. Film będzie gdzieś za godzinę.
A biedny EO na skilu 110+ wali po 20-25hp abuahauha

Ostatnio edytowany przez Myszoon - 10-03-2007 o 12:02.
Myszoon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 12:13   #7
UrbanQ
Użytkownik Forum

UrbanQ's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2006

Stan: Początkujący
Świat: Guardia
Poziom: 8
Skille: 18/16
Poziom mag.: 1
UrbanQ ma numer GG 7277182
Domyślny

a czemu ty porównujesz swoje hity w guarda do hitów EO w 91 ek ?? hah jakie porównanie no zal...
stary 10-03-2007, 12:21   #8
Ancient-Necro
Użytkownik Forum

Ancient-Necro's Avatar

Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Lublin

Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 150
Domyślny

Widać tu ubolewanie rycerza, ale nie to mnie bawi, tylko żałosne porównania innych graczy. xD
Jakiś 21 palek porównuje hity w guardy z hitami Eternala w 91ek hah. xD
Popiszcie się swoimi evul postaciami, dalej. ;]
A tak wogule filmik był, pamiętam go, więc się nie popisałeś żałosny autorze.

Może i ma wyższy lvl Eternal niż ty, ale porównanie zawsze powinno być na tym samym potworze, postaci, idź przetestuj swoje hity ze strzał z 54 distem na 91 ek hah... xD

Ostatnio edytowany przez Ancient-Necro - 10-03-2007 o 12:26.
Ancient-Necro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 12:50   #9
Vionia
Użytkownik Forum

Vionia's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Częstochowa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ema
Gildia: Arpens
Świat: Morgana
Vionia ma numer GG 8421102
Domyślny

Nawinoles ze majac taki lvl to bys go na sd'ka zabil, a przeciez knight nie moze z sd walic idioto ;o. Po zatym knightem nie jest latwo zabic knighta z teg oco wiemi z wlasnego doświadczenia
Btwn. Hit 279 z explo knightem PvP to mało ??

@Topic

Stary filmik widziałem go nieraz

Ostatnio edytowany przez Vionia - 10-03-2007 o 12:51.
Vionia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 12:57   #10
Frapper
Użytkownik Forum

Frapper's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Funreal World
Wpisy bloga: 1

Frapper ma numer GG 1002880
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vionia Pokaż post

Nawinoles ze majac taki lvl to bys go na sd'ka zabil, a przeciez knight nie moze z sd walic idioto ;o.
On mowil o tym, ze jakby mial taki lvl eternalem. Taki EK ma ponad 1300 hp, MDW wali z sd po 1400 w potwory. Zonk?

http://mroziak.blogspot.com/
Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty.

<Tompior> ale najlepsze z kont evana
<Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw
Frapper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 13:07   #11
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Domyślny

Cytuj:
OMG, ja napisalem ze bym go sorcem zabil 1 strzalem z SD gdybym mial sorcem taki lvl jak EO ma knightem. Wiem ze knight nie moze uzywac SD -.
Nie, nie zabiłbyś.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 13:16   #12
FoNgO
Użytkownik Forum

FoNgO's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódź

FoNgO ma numer GG 6631896
Domyślny

Hahahah, rzadko piszę na forum, ale teraz muszę...

Do autora tematu:

Nie wiem czy nigdy nie grałeś knightem, ale tak mi się wydaję.

Zauważ że oni biją knighta, który miał wtedy ponad 80 shielda, a w niego już nie jest tak łatwo trafić szczególnie jeśli ma dobre eq.

Co do twoich hitów w guardy... Widziałeś jak EO bije dragi? Właśnie...

I nie pisz że knight to taka słaba profa bo jak knight dobiegnie do palka(który ma kusze) to wtedy można hity zobaczyć.

Pozatym Explo Eo jest dobre, bo przecież to knight, on niema 70+ mlvl

A no i apropo twojego zabijania na 1 hit z sd, skoro MDW wali po 1.4k w potwora (CZYLI PO 700~ w playera) a 90 kina ma ponad 1k hp?

Więc chyba coś ci nie wyjdzie, oczywiście zabijesz go na 2sd, ale tylko dzięki cip botowi, za czasów tibi 7.6 byś go nawet nie trafił...

POZDRO
FoNgO jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 13:22   #13
Deselino
Guest

Domyślny

Cytuj:
Co do twoich hitów w guardy... Widziałeś jak EO bije dragi? Właśnie...
Widzialem bo ogladalem 1 film. EO bije w dragi srednio po 100 hp, czyli tylko 2,5 raza wiecej niz ja w guardy na 21 lvlu.
Cytuj:
I nie pisz że knight to taka słaba profa bo jak knight dobiegnie do palka(który ma kusze) to wtedy można hity zobaczyć.
Średnia w przypadku EO bedzie 70-80 hp, czyli tylko 2 razy wiecej niz ja na guardach na 21 lvlu.
Cytuj:
Guard ma obrone porównywalną do slima, wiec nie pierdol bzdur.
Lol? Guard ma z 5 razy lepszą obronę niż slime. Knight taki jak EO 90% slimów zabija jednym hitem, a na guardach wali średnio po 70-80 hp, więc to ty pieprzysz głupoty.
Cytuj:
On jakby poszedł na guardy to by trzaskał w nie po 200 a nie tak jak ty po 20.
Srednia mialby tylko 2 razy wyzsza bo sporo by tez nie trafial.
Cytuj:
A jakby ten 91 knight mial rare seta, to tez bys go ubil swoim 21 palkiem? Nie kompromituj sie stary o.O
Nigdzie nie napisalem ze bym go ubił.
Cytuj:
EO srednio bije dragi hmm po 100-200 i dochodzi do 350~
EO bije dragi srednio po 100-120 hp, a nie 200.
Cytuj:
Ty swoim palkiem nigdy w zyciu nie osiagniesz takich hitow (nawet jak lv Twojego palka wynosil by 280
Jakbym mial palka ze skillem 100 to moja srednia w dragi wynosilaby 130-140 hp, a srednia EO wynosi 100-120. Jakies pytania?
Cytuj:
Czy aby napewno ? Wejdź sobie choć raz na www.erig.net i zobacz sobie ile jest +200 pallów, a ile knightów to pogadamy.. Knight porzebny jest do bloczenia, sorc do strzelania, a druid się też zawsze przyda do leczenia i strzelania tak samo.
Palków na 200+ lvlu jest mniej bo mniej ludzi gra tą profesją, wiec nie oznacza to ze jest slabszy od knighta. Np. drut jest duzo lepszy od knighta (tego akurat zaprzeczyć już nie możecie bo roznica w hitach pomiedzy drutem a knightem jest bardzo wyraźna) a mniej drutów ma 200 lvl niż knightów. Dlaczego? Bo po prostu mniej ludzi gra tą profesją.
Cytuj:
Nie zawsze wejdą Ci maxymalne hity, więc co się podniecasz, że ty walisz więcej w guarda? o.O Jak ktoś już tam napisał: podziel swój hit na 2 i wtedy zobaczysz po ile byś atakował tego knighta.
Ja wale w guarda ŚREDNIO (a nie max) po 35-40 hp, czyli więcej niż EO w 91 lvl elite knighta.
Cytuj:
Nawed nie obejrzałem filmiku, same wasze wypowiedzi mnie dobijają...
Myślałem że wszystkie postacie mają wszystko liczone tak samo, a może to eo jest debilem i przez to jego postać wali mniej!;o No albo autor ma super mega chara który potrafi zadać ciosy równe tym co mają 290 lvle! Następnym razem daj film EO jak bije dragi i drugi film jak ty bijesz dragi to pogadamy, racja EO nie walnie zbyt dużo więcej od ciebie w guarda bo już guard za dużo więcej HP niema...
Przypominam że nie należy się chwalić wiedzą jeżeli jest ona brana z otsów bo wychodzi tylko z tego burdel taki jaki jest właśnie teraz.
EO w guarda walnie za 240 hp raz na 100 hitów, a ja wale średnio po 35-40 hp. Jego średnia na guardach wynosi coś koło 70-80 hp czyli tylko 2 razy więcej niż moja. Jak na roznice w poziomach pomiedzy mną i EO, jest to bardzo niewiele.
Cytuj:
pallem walisz w te guardy po dajmy anwet te 70.. kiedy EO z SoV'a Ma guarda na 2 hity
EO ma guarda średnio na 3-4 hity, a nie 2. Ja walę średnio po 35-40 hp, a on po 70-80 hp. Roznica zaprawde powalajaca biorac pod uwage jego poziom i moj poziom.
Cytuj:
Mowiles ze w dragi bije po 120 srednia hita.. jak mu dobrze wejdzie do walnie 250~
Czasami wejdzie hit za 250, ale czesto hit nie wchodzi wcale. Srednia ze WSZYSTKICH uderzen EO w dragi wynosi 100-120 hp. Ja wale w guardy tylko 3 razy slabiej. Roznica "ogromna" biorac pod uwage ze ja mam noobski 21 poziom a on ponad 10 razy wiecej.

Ostatnio edytowany przez Deselino - 10-03-2007 o 14:09.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 13:29   #14
Avedi Bezel
Użytkownik Forum

Avedi Bezel's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Płock

Stan: Aktywny gracz
Poziom: 81
Skille: 82/79
Poziom mag.: 6
Domyślny

Kolego czy Tobie sie cos nie pomylilo....;>? Jak w ogole mozesz swojego 20 cos palka porownywac do EO? Najpierw nabij cos w tej grze,pokaz ze potrafisz w to grac, a pozniej krytykuj innych.... a co sie dziwisz ze takie hity??? Jak 91 elite full def + dobre eq to nei bedzie obrywal z miecza hitow po 150...-.- Pozatym porownywac pala na gurdach do knight vs knight to po prostu zenada.... Takze wez wyjdz troche na dwor, dotlen sie bo chbya piksele zle dzialaja na Twoje mozgowie.

Pozdrawiam.
Avedi Bezel
01:00 You see yourself. You are an elite knight. You are Angel ofFight of the Riders Of Apokalypsa (Football).
Avedi Bezel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 13:30   #15
PanKracy
Użytkownik Forum

PanKracy's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów

Domyślny

Guard ma obrone porównywalną do slima, wiec nie pierdol bzdur. On jakby poszedł na guardy to by trzaskał w nie po 200 a nie tak jak ty po 20. A jakby ten 91 knight mial rare seta, to tez bys go ubil swoim 21 palkiem? Nie kompromituj sie stary o.O Nie zmienia to faktu, ze knight nadal zostaje daleko w tyle za innymi profesjami.
PanKracy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 13:31   #16
Vasth
Użytkownik Forum

Vasth's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków

Imię: Ruzam
Świat: Morgana
Poziom: 142
Vasth ma numer GG 1862917
Domyślny

Jesus! Kompromitacja? Wiesz wtedy nie bylo aimbota na hoty i nie sadze zebys trafil z sd w 91 ek. EO srednio bije dragi hmm po 100-200 i dochodzi do 350~ Ty swoim palkiem nigdy w zyciu nie osiagniesz takich hitow (nawet jak lv Twojego palka wynosil by 280)
Vasth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 13:42   #17
d4rqu
Zbanowany

Data dołączenia: 28 11 2006

Domyślny

Sorc na 290lv by ubił takiego knighta na 2ue. Czas ubicia 2 sekundy. Koszty ubicia 1,3k.

Taka ciekawostka:

- Exori 290lv knighta bierze 1160many, zadanie w ludzi średnie obrażenia trochę ponad 400hp i ma bardzo mały zasięg działania (1 kratka dookoła postaci).

- Ue 290lv sorca bierze 1200many, zadaje w ludzi średnie obrażenia za ponad 1000hp i ma bardzo duży zasięg działania.

Jak widać te czary biorą praktycznie tyle samo many, a są bardzo różne. Nie wspomnę o tym, że knight na 290lv może uderzyć tylko raz z exori bez manasowania się, natomiast 290 sorc może uderzyć 7 razy z ue.

Ostatnio edytowany przez d4rqu - 10-03-2007 o 13:51.
d4rqu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 13:50   #18
Armix
Użytkownik Forum

Armix's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
Send a message via Skype™ to Armix
Domyślny

Cytuj:

Eternal Oblivion (albo raczej jego profesja) skompromitował się na tym filmie.
Jak narazie to tylko ty się tu skompromitowałeś...

Cytuj:
Nieprawda, bo obecnie najgorszą profesją w Tibii jest knight.
Czy aby napewno ? Wejdź sobie choć raz na www.erig.net i zobacz sobie ile jest +200 pallów, a ile knightów to pogadamy.. Knight porzebny jest do bloczenia, sorc do strzelania, a druid się też zawsze przyda do leczenia i strzelania tak samo.

Cytuj:
No niby tak, ale zobacz jaki lvl ma EO, a jaki ja mam. Czy nie uwazasz ze jego hity powinny byc wyzsze od moich?
Nie zawsze wejdą Ci maxymalne hity, więc co się podniecasz, że ty walisz więcej w guarda? o.O Jak ktoś już tam napisał: podziel swój hit na 2 i wtedy zobaczysz po ile byś atakował tego knighta.

Cytuj:
Jak na taki lvl jak on ma to bardzo mało.
Zrób przynajmiej połowę tego co on ma plx ?

Ogólnie o ja nie wiem o czym my tutaj dyskutujemy, osoba która założyła ten filmik się skompromitowała, a nie EO...

When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
Armix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 13:54   #19
Miłosz
Exotyczny

Miłosz's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2005

Imię: Exorim
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
Domyślny

Nawed nie obejrzałem filmiku, same wasze wypowiedzi mnie dobijają...
Myślałem że wszystkie postacie mają wszystko liczone tak samo, a może to eo jest debilem i przez to jego postać wali mniej!;o No albo autor ma super mega chara który potrafi zadać ciosy równe tym co mają 290 lvle! Następnym razem daj film EO jak bije dragi i drugi film jak ty bijesz dragi to pogadamy, racja EO nie walnie zbyt dużo więcej od ciebie w guarda bo już guard za dużo więcej HP niema...
Przypominam że nie należy się chwalić wiedzą jeżeli jest ona brana z otsów bo wychodzi tylko z tego burdel taki jaki jest właśnie teraz.
stary 10-03-2007, 14:05   #20
Mazur199
Użytkownik Forum

Mazur199's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: krk

Stan: Zbanowany
Adres Jabbera do Mazur199
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krikos Pokaż post

A żebyś wiedział, że ten film widziałem już dawno temu. Dziecko masz jakiś kompleks niższosci?
Weź odwal sie od knightów wyjdź na dwór, pograj w piłke. Tibia nie jest grą dla Ciebie.
Bye
Wyjdzie na dwór i zyska wiecej niz ty łupiąc trole i rabbity.Kompleks nizszosci to masz Ty bo będziesz bronił tej gry do ostatniej kropli krwi.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania