|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||||||||||
Guest
|
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/de/movies/show/6867
Eternal Oblivion (albo raczej jego profesja) skompromitował się na tym filmie. Przez 10 minut męczy się z jakimś 60 lvl noobem i nie może go zabić. (dopiero po 10 minutach tamten koleś pada) Hity z melee wchodzą słabiutkie, ja swoim noob charem (tym z profilu) mam wyższą średnią na guardach na 21 lvlu. Nie wybierajcie profesji knighta bo po tym, co tu widać, po prostu nie ma sensu. Cytuj:
Cytuj:
2. Miałem tutaj na myśli jego poziom w porównaniu z EO. (nie czepiajcie sie ze "noob" nie odnosi sie do poziomu) 3. Mając taki lvl jak EO wziąłbym go na jednego sdeka. 4. Ja w dwarfa guarda wale średnio po 35-40 hp (zdarzaja się hity po 80-90) z łuku na skillu 52 dista. EO na filmie wali średnio po 25 w tego knighta. (wliczając oczywiscie wszystkie chmurki i gwiazdki bo na tym polega liczenie sredniej, że uwzględnia się wszystkie hity a nie tylko te trafione!) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Deselino - 10-03-2007 o 13:08. |
||||||||||
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Tibia 7.6, lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rebeh Dizek
Gildia: Round Table of Honera
Świat: Honera
Poziom: 180
Skille: 97/86
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() 1. (Level 91). He is an elite knight.
2. Jakby byl noobem to by stal w miejscu i nic nie robil 3. Predzej by Ci sie sd skonczyly sorkiem niz jemu uhy ![]() 4. Nie wierze, ze masz wyzsza srednia... moze czasem Ci wejdzie za 100 hit i myslisz, ze to wysoki... Pamietaj, ze obrazenia w ludzi sa o polowe mniejsze |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
|
![]() o.O Naprawdę masz większe hity?! To może nakręcisz filmik jak bijesz sobie takiego 60 knighta swoim super noob charem... A jak już zobacze jak swoim palkiem bijesz lepiej niż EO to przyznam Ci rację. Jak narazie to palek jest najgorszą i nikomu nie potrzebną profesją. Mam nadzieje że update to zmieni.
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyjdź zgin przepadnij i nigdy nie wracaj
A żebyś wiedział, że ten film widziałem już dawno temu. Dziecko masz jakiś kompleks niższosci? Weź odwal sie od knightów wyjdź na dwór, pograj w piłke. Tibia nie jest grą dla Ciebie. I prosze nie rób kolejnych tematów na forum o wyższosci 21 palka facc nad 290Ek. Bye nie zrozumiałeś tego co napisałem Ostatnio edytowany przez Krikos - 10-03-2007 o 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Myszoon
Świat: Candia
|
![]() Rox skap...
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Myszoon - 10-03-2007 o 12:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Styles'Of Beyond
Świat: Guardia
Poziom: 8
Skille: 18/16
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() a czemu ty porównujesz swoje hity w guarda do hitów EO w 91 ek ?? hah jakie porównanie no zal...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Archer of Hell'gate
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 150
|
![]() Widać tu ubolewanie rycerza, ale nie to mnie bawi, tylko żałosne porównania innych graczy. xD
Jakiś 21 palek porównuje hity w guardy z hitami Eternala w 91ek hah. xD Popiszcie się swoimi evul postaciami, dalej. ;] A tak wogule filmik był, pamiętam go, więc się nie popisałeś żałosny autorze. ![]() Może i ma wyższy lvl Eternal niż ty, ale porównanie zawsze powinno być na tym samym potworze, postaci, idź przetestuj swoje hity ze strzał z 54 distem na 91 ek hah... xD
![]() Ostatnio edytowany przez Ancient-Necro - 10-03-2007 o 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() "3. Mając taki lvl jak EO wziąłbym go na jednego sdeka."
Nawinoles ze majac taki lvl to bys go na sd'ka zabil, a przeciez knight nie moze z sd walic idioto ;o. Po zatym knightem nie jest latwo zabic knighta z teg oco wiemi z wlasnego doświadczenia Btwn. Hit 279 z explo knightem PvP to mało ?? ![]() @Topic Stary filmik widziałem go nieraz ![]() Ostatnio edytowany przez Vionia - 10-03-2007 o 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() On mowil o tym, ze jakby mial taki lvl eternalem. Taki EK ma ponad 1300 hp, MDW wali z sd po 1400 w potwory. Zonk?
![]() |
#11 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Hahahah, rzadko piszę na forum, ale teraz muszę...
Do autora tematu: Nie wiem czy nigdy nie grałeś knightem, ale tak mi się wydaję. Zauważ że oni biją knighta, który miał wtedy ponad 80 shielda, a w niego już nie jest tak łatwo trafić szczególnie jeśli ma dobre eq. Co do twoich hitów w guardy... Widziałeś jak EO bije dragi? Właśnie... I nie pisz że knight to taka słaba profa bo jak knight dobiegnie do palka(który ma kusze) to wtedy można hity zobaczyć. Pozatym Explo Eo jest dobre, bo przecież to knight, on niema 70+ mlvl A no i apropo twojego zabijania na 1 hit z sd, skoro MDW wali po 1.4k w potwora (CZYLI PO 700~ w playera) a 90 kina ma ponad 1k hp? Więc chyba coś ci nie wyjdzie, oczywiście zabijesz go na 2sd, ale tylko dzięki cip botowi, za czasów tibi 7.6 byś go nawet nie trafił... POZDRO |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Deselino - 10-03-2007 o 14:09. |
||||||||||||
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avedi Bezel
Poziom: 81
Skille: 82/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Kolego czy Tobie sie cos nie pomylilo....;>? Jak w ogole mozesz swojego 20 cos palka porownywac do EO? Najpierw nabij cos w tej grze,pokaz ze potrafisz w to grac, a pozniej krytykuj innych.... a co sie dziwisz ze takie hity??? Jak 91 elite full def + dobre eq to nei bedzie obrywal z miecza hitow po 150...-.- Pozatym porownywac pala na gurdach do knight vs knight to po prostu zenada.... Takze wez wyjdz troche na dwor, dotlen sie bo chbya piksele zle dzialaja na Twoje mozgowie.
Pozdrawiam. Avedi Bezel
01:00 You see yourself. You are an elite knight. You are Angel ofFight of the Riders Of Apokalypsa (Football). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Guard ma obrone porównywalną do slima, wiec nie pierdol bzdur. On jakby poszedł na guardy to by trzaskał w nie po 200 a nie tak jak ty po 20. A jakby ten 91 knight mial rare seta, to tez bys go ubil swoim 21 palkiem? Nie kompromituj sie stary o.O Nie zmienia to faktu, ze knight nadal zostaje daleko w tyle za innymi profesjami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Jesus! Kompromitacja? Wiesz wtedy nie bylo aimbota na hoty i nie sadze zebys trafil z sd w 91 ek. EO srednio bije dragi hmm po 100-200 i dochodzi do 350~ Ty swoim palkiem nigdy w zyciu nie osiagniesz takich hitow (nawet jak lv Twojego palka wynosil by 280)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Sorc na 290lv by ubił takiego knighta na 2ue. Czas ubicia 2 sekundy. Koszty ubicia 1,3k.
Taka ciekawostka: - Exori 290lv knighta bierze 1160many, zadanie w ludzi średnie obrażenia trochę ponad 400hp i ma bardzo mały zasięg działania (1 kratka dookoła postaci). - Ue 290lv sorca bierze 1200many, zadaje w ludzi średnie obrażenia za ponad 1000hp i ma bardzo duży zasięg działania. Jak widać te czary biorą praktycznie tyle samo many, a są bardzo różne. Nie wspomnę o tym, że knight na 290lv może uderzyć tylko raz z exori bez manasowania się, natomiast 290 sorc może uderzyć 7 razy z ue. Ostatnio edytowany przez d4rqu - 10-03-2007 o 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zrób przynajmiej połowę tego co on ma plx ? Ogólnie o ja nie wiem o czym my tutaj dyskutujemy, osoba która założyła ten filmik się skompromitowała, a nie EO...
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Imię: Exorim
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() Nawed nie obejrzałem filmiku, same wasze wypowiedzi mnie dobijają...
Myślałem że wszystkie postacie mają wszystko liczone tak samo, a może to eo jest debilem i przez to jego postać wali mniej!;o No albo autor ma super mega chara który potrafi zadać ciosy równe tym co mają 290 lvle! Następnym razem daj film EO jak bije dragi i drugi film jak ty bijesz dragi to pogadamy, racja EO nie walnie zbyt dużo więcej od ciebie w guarda bo już guard za dużo więcej HP niema... Przypominam że nie należy się chwalić wiedzą jeżeli jest ona brana z otsów bo wychodzi tylko z tego burdel taki jaki jest właśnie teraz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyjdzie na dwór i zyska wiecej niz ty łupiąc trole i rabbity.Kompleks nizszosci to masz Ty bo będziesz bronił tej gry do ostatniej kropli krwi.