|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
![]() |
![]() Właśnie oglądnąłem ten filmik i jestem pod wrażeniem i sam ostatnio mam iść na Non-PvP a więc jak się uda to takie coś wykorzystam. Gość sprzedawał itemki i wiedząc, że jest to Non-PvP to nie wysłał tego Parcelem do miasta do którego idzie tylko to sobie zabrał no ale wszedł w to coś i się nie wydostał...Ale taki loot to jest cudo(Dla przeciętnego, 39 Sorcerera) a więc Gratz za ten pomysł.
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: LB
Stan: Niegrający
Imię: Beliar The Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 36
|
![]() Ehh to smierdzi na odleglosc.... 50 druid bez run uhow i manasow z TAKIM EQ (na dodatek wiekszosc w bp)...a ten koles nie wygladal nawet na zaskoczonego...Na 100% to bylo ukartowane.
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() uhy mial ale nie korzystal o.0
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Napisz mu to ktoś bo będzie aby te posty nabijał i tak offtopował.
@Topic: Może i miał UHy i ich nie używał ale miał ich mało z tego co pamiętam to nawet nie cały Backpack bo je dopiero robił no i coś dziwnego, że tak dał się na to nabrać i, że tak stał i nic nie robił. Ale chociaż było to ukartowane to pewnie jakimś mniejszym lvlem by to zrobili a przecież trochę, żal by tak zginąć 50 lvlem no nie? No bo przecież jak by było to ukartowane to jakimś małym lvlem i by się dziwili, że taki loot z niego i w ogóle strata tego lvla na 50 lvlu to już jakiś krok. Jest to dziwne ale wydaje mi się, że prawdziwe. No po prostu szczęście.
![]() |
#105 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Mego miasta sie nie wstydze
Świat: Została pustka
Poziom: Czy
Skille: ToWazne
Poziom mag.: ??
|
![]() jak debil z ciebie szedl sprzedac itemy i mial w bp ... a eq mial cale na sobie ... myslisz ze dla jaj włożył sobie eq do bp i szedl ? Pro sami ... do szkoly !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobre, dobre, złodzieji trzeba tępić!
![]() Na 50lvl uganiają się za lootbagami... żal. Osobiście jeden jedyny raz do lootbaga podszedłem moją praktycznie pierwszą postacią na mainie... cóż... musiałem zapłacić two-handed swordem... a to było przydatna broń dla maga na ok. 12 lvlu. ![]() Teraz ignoruję lootbagi... aż miło patrzeć jak takie nooby umierają w ten sposób. ;] @edit Co ciekawe "prank" to coś w stylu "żart", "dowcip". W znaczeniu "zrobić komuś dowcip"... pasuje do tego gościa. ![]()
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 10-03-2007 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Widać, że tak jak ich nazwałeś "Debile" piszą posty a nie czytają innych bo już o tym wcześniej napisałem...
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2006
|
![]() ooo kur**, obejrzalem filmik i jestem zaskoczony, na h** on wlozyl swoje eq do bp ?? nawet uhów nie uzyl. Zenada 50+ level taki noob... w końcu non-pvp
mi to wyglada na rezyserke... 17:53 Granakru Iron [51]: plx 17:53 Granakru Iron [51]: mu yitems 17:53 Granakru Iron [51]: pxl |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP:Czy wy ludzie na prawdę tylko piszecie posty a posty kogoś innego nie czytacie!
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() I dlatego zawsze mam przy sobie 3 runy GFB i dużo UH na Knighcie lub 5bp manasów na Druidzie
![]() Gratz loota... poza tym, nie sądzę żeby to było podstawione, mi by było szkoda tych kilku lvl i mlvl
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Darashia
Imię: Dovaka
Profesja: Elite Knight
Gildia: White Eagle
Świat: Nova _/
Poziom: 100
Skille: 88/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Trzeba sobie radzic na NON-PVP co by nie
![]() Filmik 10/10 Pomysl trapa ciekawy ![]() Najlepsze to że sobie poszedl itemy do dp odnieść. Ja jestem przyzwyczaony do parcelki po podobnych akcjach ![]() Jedna hail pvp _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Exiva me :S
Imię: Mboc
Profesja: Knight
Świat: Azura
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() Ehh... ten Druid chyba Utamo Viat wlonczyl i exita dal bo jak sie daje exiita i nawet jak sie pz ma da sie loga
![]() @Loot Zajebisty!! i kazdy sie pyta czemu takei itemki w backpacku.Bo jak szedl ten druid to mowil Sell cos tam cos tam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ReAd ThIs iN 45 SeCoUnDs ![]() ![]() ![]() äüö HaHa po niemieczku xD nie pszeczytasz!! 16:24 Szaman Med'Kaze [11]: zapisz mie na chwile na pacc Noob plz |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() No dobra gratuluje loota na 3** k ^^ , ale czy to nie przesada? Część ludzi grających w tibie (przynajmniej te "nupki" czy nooby jak kto woli) okazuje sie złodziejami bez honoru. Dla nich gra to robienie komuś innemu na złość i przeszkadzaniu innym w grze.
Nienawidzę takich ludzi jak nagrywający film. Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik forum
|
![]() Bardzo fajny filmik a loot jak sami wiecie ^^
Tylko dręczy mnie myśl, czy jak się bedzie lurować tego mino (on jest z wedding ring quest chyba 0.o) to czy nie zadziała anty-luring system, albo czy mino nie lurnie się na droge. Bo dość trudno go w to miejsce ustawić ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
|
![]() nikt mu nie kazal rzucac d hama na bp a pozniej biec za tym bpkiekm i go brac ^,-
![]() |
#117 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: przed kompem
Świat: Secura
Poziom: 45
Poziom mag.: 5
|
![]() dziwne, po oglądnięciu tego filmiku dziś widziałem tego trapa, a mój kolega prawie w niego wszedł ale go ostrzegłem
![]() a co do filmu to trochę wygląda na ukartowany ![]() ![]() złapałem zonka ![]() Ostatnio edytowany przez endykoł - 10-03-2007 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |