|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rubeus Venon
Profesja: Druid
Świat: Luminera
Poziom: 32
![]() |
![]() Myśleliście kiedyś, że podczas gry, a zwłaszcza podczas robienia run jest nudno i ponuro? Chętnie powiem wam jak w zabawny sposób można sobie umilić czas, a przy okazji rozweselić innych graczy. Otóż takim sposobem są przyśpiewki [przyśpiwki] ludowe! Stojąc pod depo i robiąc runy czy inne fascynujące (
![]() ![]() Oj dana, oj dana, Tibio uhochana! Ja dla ciebie wstaje bardzo wcześnie z rana! Druid runy robi, knight musi skiliować, bo w każdej profesji trzeba popracować! Walił pal w Dragony, walił bardzo żywo! A gdy słońce zaszło poszedł se na piwo! Knight na Slime skillował, lecz mu noob go zabił. Oj mój głupi noobku, toś sobie nagrabił! Dawajcie też swoje kompozycje! Mam nadzieje, że powstanie tu niezła lista przebojów. To nic trudnego Wystarczy troche pomyśleć! ![]()
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Omg... wy życia nie macie? Tibijska lista "pżebojuw" już jest, wystarczy wpisać "Vision" do wyszukiwarki na forum.... x.X
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tutaj mają być tylko i wyłącznie przyśpiewki. Nie wiem jak Wam, ale mi sie to wydaje fajne i śmieszne
![]()
Max 20kB Ostatnio edytowany przez Rubeus_Venon - 10-03-2007 o 20:33. Powód: zabrakło "k" |
![]() |
![]() |
![]() |
Jackal |
Ta wiadomość została usunięta przez emilok.
|
![]() |
#4 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
|
![]() Poranek, dziewiąta rano, wbijam na to forum,
Pobawić się ironią, ponabijać z idiotów Jak otwieram każdy temat, ciekawość mnie zżera, Jednak gdy oglądam zawartość, nóż się w kieszeni otwiera Polscy allegrowicze, forumowa elita, Zwykły chłopak z Gdańska Was wita, Zerowy poziom, metr mułu, Co Ty na to, mój królu? Na koniec sobie pozdrowienie jebnę, Aż Ci ta mina zrzednie. Chcę za to GMa! Mam talent do rymów, jak Wy do tworzenia sensownych tematów. Ostatnio edytowany przez Foto_scr - 10-03-2007 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jaką funkcję? co ty piepszysz?
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idze BRy z BRudnym mieczem
Idze GM z Banem w dłoni Idze PL a za nim 3 noobów Skasujcie ten temat szybko plx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Świat: new serv plz!!
|
![]() Szedł paladyn do młyna!!!! swędziaaaałaaa go cytryna!!!!
Dziękuje tatusiowi za przyśpiwkę :* ps: dalej mi nie chce zaśpiewać bo za paladynem idzie zboczony sorc i cos innego go swędzi. ps2: ruszczka oczywiście;p
Masz w domu obiad prawda? Pomyśl, że są dzieci, które nie mają.... Proszę pomóż im --> www.pajacyk.pl www.thewitcher.com www.witcher.phx.pl Ostatnio edytowany przez Elwer Balus - 10-03-2007 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie piszcie takich bezsensownych i nierymujących sie nibywierszy! To mają być takie, jak ja napisałem! Jeżeli nie masz zamiaru napisać nic mądrego, to nie pisz!
![]()
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
![]() |
![]() Cytuj:
I coś odemnie ![]() Patrze se na forum, mam akurat wolne Piosenki o Tibi... Chyba tu pierdolne.
=[ Ostatnio edytowany przez -Maciek Mur- - 12-03-2007 o 14:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dale loga a tu Bag MPA
Ide do depo a tu PK Niestety Mialem kicka i pdałem tralalala Idze rat z serem w dloni Idze bug z wisneinkami A za nimi Bear z foodem tralalala Na trade pisze GM to chuj Wnet sypia sie bany Debata na temat banow na forum tralalala |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
|
![]() Siedzi sobie noob na forum
Przy monitorze białego koloru Myśli, ze myśli, lecz w głowie nic nie ma Przychodzi mu - myśl? - na nowy temat! Będzie się rozwijać w Tibii kultura! Będę najkulturalniejszy! Nareszcie! Hura! Pieśni będziemy śpiewali ludowe W depo, jakie to jest czadowe! Lecz najpierw wymyśleć muszę wiersz sam Drapie się głowie - o już coś mam! Oto mój wiersz, dam-dam-dam komuś się nie podoba? To noob i cham! Chociaż w sumie nie wiem czy taka osoba zasługuje na miano nooba. Temat mało trafiony, ale rymowanie wierszy też nie jest łatwe. Ludowych przyśpiewek raczej w Tibii nie będzie, ale przecież w tym wierszu nie była ukryta stronka hackerska, nie stanął za nami i nie powiedział "ctrl + l". To, ze komuś (w tym mnie też) nie spodobał się czyiś pomysł, to nie znaczy, ze ktoś jest noobem.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Profesja: Knight
|
![]() Czasem trzeba się powstrzymać, za nim założy się temat.
Ps. usuńcie ten topic!