--> |
|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Gram sorcem, goni mnie powiedzmy ...Ds (na fibuli). Uciekam, uciekam a tu jak Filip z Konopii : "Mateusz, podaj mi coś*"
*Coś znajduje się ok. 5 cm od dłoni proszącego :| Zresztą i tak nie gram w Tibie ![]()
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Moj ojciec i matka nic nie robia z ojcem razem pykamy w tibie razem pegujemy
![]()
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Ja na poczatku nie chcialem grac ale po rooku mnie to zbyt uzaleznilo (na szczescie sa wakacje - ale sie koncza
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() u mnie jest praktycznie to samo jak u kazdego z was, skoncze roboty na chacie (np:skoszenie trawnika [omg[)i wbijam na kompa. Noi sie zaczyna starsza mowi po co włączasz tąglupia tibie , wzrok se zepsujesz, apotem leci text bo wyłacze korki albo cos w tym stylu, naszczescie mam zajefajnego starego ktory zawsze powie graj se graj ale pamietaj zawsze szkola [omg co a rodzinka]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() U mnie spoko rodzice sie nic nie czepijaja tibi,ale jak se chcialem kupic pacca to mowili cytuje "poco ci to marnotrwctwo pieniecy" itp.
Ale tak to jest spoko. ![]() __________________________________________________ __________ Chwilowo ni mam polskich znakow wiec sory,a jak sa jakies bledy to tez przepraszam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
|
![]() jak ja gralem w tibie zawsze jak moj ojciec wchodzil to mowil tak
tata: ty tylko tabia tabia tabia i jakies smieszne wykrzywione ludziki biegaja hehehe ale ja mialem polewke z tego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chociaz ciesze sie ze juz nie gram pozbylem sie tego chole... stresu i moge sie wyluzowac (i pozalowac te cenne godziny) gram teraz w www.runescape.com (jak 1 zl bedzie graniczyl z euro czy dolarem kupie pacca za 5 do 15 monet na miech(tanio nie?)) jak gram w runescape juz sie nieczepiaja Ostatnio edytowany przez niewidomy - 25-08-2005 o 05:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() U mnie troche rodzinka pomarudzi.. w roku szkolnym abym lekcje mial odrobione... W wakacje mam luzik...Poki nie zaczne wydawac rl kasy bede mial spokoj.
![]() |
#209 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: Świnoujćcie-A'b
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gisteraf Faraon
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Celesta
Poziom: 16
Skille: 51/42
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Toruń ^^
![]() |
![]() Ja w Tibie nie gram 24h/na dobe ale okolo 6k do 8h dziennie ;p No i juz przy tej 6/8godzinie starzy zaczynaja narzekac ;p
Przychodzi Dziadek to mowia " Ulepil sobie taka babke, i caly czas nia biega, i ucieka bo ktos go goni xD" No i jeszcze nie mowia na Tibie Tiba tylko Tiga xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: o.Olsztyn
|
![]() Omg jak czytam ten temat to myślę ,że normalnie połowa z was ma przerąbane.
Zresztą tak jak i ja! xD No ale ja się chwalić nie będe ;p Szkoda gadać po prostu żal.pl <---(myśle ,że to wszystko wyjaśnia) ![]() Ostatnio edytowany przez Ksuri - 09-03-2007 o 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Imię: znam się na tym?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a ja wiem ?
Świat: Valoria
Poziom: 140
Skille: 90/60
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Tibia to jedno wielkie gówno.Pan wyżej mnie poparł.Mnie gnębiono w szkole i mojego kolege ze klasy za to że grałem w tibie(Wkładali nam głowy do klozeta i spuszczali wode ![]()
Wiecznie bez kasy to my polacy Wiecznie bez materacy to my polacy \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmić | | TROLLI! | `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo ![]() ![]() AJM De best.AJ KAAL JU ON KALMERA!OKEJ?xD Ostatnio edytowany przez Hypex - 09-03-2007 o 20:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() To się nazywa wodnik :*
@ontop wg moich rodziców: Tibia = shit ~Ghand EDIT: TEMAT ODŚWIEŻONY!! Skasujcie ;/ Błąd, że komentowałem, ale co mi tam Xd @Druidka U mnie prawie tak samo Xd Ostatnio edytowany przez Ghand - 09-03-2007 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() Oczywiscie moi rodzice rowniez czepiaja sie tibii. Nie winia jej coprawda za uszkodzenia kompa, ale oskarzaja o spowodowanie wszystkich zmian w moim zachowaniu. Tradycyjnie nie podoba im sie, ze za duzo gram (ok 1,5h dziennie), a najlepsze to ze nie odrozniaja gry od czytania forum, robienia fakestory i ogladania filmow na tibicam. Wrzucaja to do jednego worka, wiec wychodzi im z 5h/dzien.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() U mnie sie jakos nie czepiaja ze gralem w Tibie, ale powiem wam tak:
Pacc na 3 miesiace: 90zl~ Diablo II(dla przykladu): 60(platynowa kolekcja)zł Pacc: po trzech miechach musisz kupic znowu. Diablo: wydsz 6 dych a masz gre do konca jej dni( ja juz mam od poczotku jak wyszla) wiec, zastanowcie sie czy warto, bo Diablo albo inne gry np. pasjans sa 100x lepsze niz Tibia |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
No, ale kiedy ja nie lubię Diablo ani pasjansa. ; -( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Sir Krzysztof
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
|
![]() A u mnie tak "Wylonczej to !!! Ktora Godzina..."
A jak chcialem na pacc to "Kup se Ciuchy a nie PACC" Ale pacc mam, a z kad kasa na pacca? Po prostu idzie sie z kolegami na interes np. "Te mom fajne miejsce normalnie z 15 kontownikow po 15 kg" "Jutro idziemy na Węgiel i sie 2 miechy wezmie i na basen po 30 zl za 1" I kasa jest i pacc jest xD ![]() A Pozniej to np. sie wchodzi na zlom z 100kg zlomu a wychodzi z 90zl na pacc ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
>Ksuri Kolejny dzisiaj temat odświeżasz. Zastopuj bo ban będzie od razu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Guest
|
![]() @Sir-Krzysztof
Omg... kurde szacun bo ja bym się raczej bał zabrudzić paznokci niż podnieść to zelastwo ^^ @Topic A ja nie mam ani tibi a ni pacca, i juz mi to wystarczy ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() A ja ze starymi sharuje chara i mamy zamiar wbic evul 400 lvl!
|
![]() |
![]() |