![]() |
#3441 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imhreey keep this good work up! : P Jakie to jest wnerwiające jak na labelu jesteś ty a potem jest wpisanych 10 osób po tobie i zawsze się znajdzie jakiś beton i pyta "How long?" Takich odrazu zabijać.
|
![]() |
|
![]() |
#3442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() @up
takich to powinni przy porodzie zabijac.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() lol ,nawet nie bylo labela ,to myslalem ,ze jest wolne i wszedlem na gore...
|
![]() |
![]() |
#3444 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Guildford/England
Imię: Eli~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60+
|
![]() @Veeray Hahahaha.Ale mnie rozsmieszyles betonie
![]() Pamietam jak bylem na ankh na smokach i przylazilo pelno ludzi i sie pytali kiedy koncze.A wsrod tych ludzi byles TY ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#3445 |
Użytkownik Forum
|
![]() on pewnie tego nie wie, mogl to byc przeciez kazdy z 12 ownerow.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Beton rox _/
Każdy, jeździ po każdym jak po kobyle ;/
![]() |
#3447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3448 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() mam pytanko macie moze linka jak byla wojna BOOM vs NG ? jak padlo wtedy 150 osob.Filmik byl pod tibie 7.5
Ostatnio edytowany przez General_Caster - 11-03-2007 o 00:44. Powód: . |
![]() |
![]() |
#3449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Poziom: 50
Poziom mag.: 45
|
![]() @up
Wydaj mi sie ze to o ten filmik Ci chodzi. http://rapidshare.com/files/20409716/NGvsBOOM.rec.html PS. Filmik jest pod tibie 7.55
#3450 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepszy to jest Suv co myśli że haknołem poł Obsidi z nim i Vixim włącznie i cały czas próboje mi dogryzać swoimi czerstwymi textami. : ) Pozatym nigdy nie odwiedziałem dragów w ank bo uważam ten spawn za bezsensowny i nie nadający się do niczego więc przykro mi ale na pewno nie pytałem o to.
Najlepsze było jak zobaczył demon helmet w moim domku i "I bet its vixi or mine" rofl. Jeszcze lepsze jest to że gada do innych charów normalnie nawet nie wiedząc że na nich gram i jaki on miły wtedy ; ) Ostatnio edytowany przez Veer~ - 11-03-2007 o 00:45. Powód: Drunked |
![]() |
![]() |
#3451 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Imię: Genek
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3453 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Guildford/England
Imię: Eli~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60+
|
![]() @Pyro~
mialem to samo na mysli. @Veeray Moge 100-wke postawic ze byles na smokach resp x7 a to byla godzina 16 i pytales o to.Moze i bym filmik znalazl. Pora skonczyc ten temat.Ale zanim cos napiszesz zastanow sie pare razy albo popytaj. Chcialbym dodac ze mam wielki respect dla czlonkow Rambo bo naprawde graja tam porzadni gracze,ktorzy nie musza psuc zabawy innym.Dla Ciebie tez Veeray ![]() A co do hackow to jeszcze nigdy nie mialem i jak narazie sie ciesze ale boje sie ze wejde albo sciagne cos i strace moj poswiecony czas.Mam takie pytanie do Was.Czy uzywacie programow anty-keyloger`om, czy sa takie i czy pomagaja.Moja wiedza konczy sie na tym aby nie wchodzic na linki do nieznanych stron.Nie odbierac podejrzanych mail`i, nie sharowac ![]() Ostatnio edytowany przez Elitarny - 11-03-2007 o 04:16. |
![]() |
![]() |
#3454 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja wiem, ze veeray bywa na ank dragach. czy emil to nie wiem
![]() wogole nie chce mi sie z toba gadac, twoje podejscie do tej gry i sposob myslenia sa gorsze niz Acr Chemicsa. mantel, mentel, czy cos tam jezu zamknij sie ![]() ide spac bb aa yaroshy, jak z tymi priv acc ? ![]()
![]() |
![]() |
#3455 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
|
![]() Mi się tam podobają dragi ankh, a dle zwłaszcza
![]() Ps. wishing them gl |
![]() |
![]() |
#3456 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co masz do Acr Chemicsa? Jak dla mnie dość ciekawa osobowość.
I możecie się zakładać czy byłem na dragach ank czy nie bo JA nie byłem. Może raz wpadłem ale na pewno bym nie pytał how long żeby raz na 15 minut ubić 7 dragów. Ostatnio edytowany przez Veer~ - 11-03-2007 o 10:58. Powód: . |
![]() |
![]() |
#3458 |
Użytkownik Forum
|
![]() mowie, emila nie bylo, veeray byl.
http://img341.imageshack.us/img341/2608/rocksxc9.jpg Acr wg mnie troche przegina, a ty w druga strone.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 11-03-2007 o 16:11. |
![]() |
![]() |
#3459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() @SUV
mantel, mentel, czy cos tam jezu zamknij sie ![]() ide spac bb ;>Sorcia u are number ![]() Ostatnio edytowany przez Mantel - 11-03-2007 o 17:55. |
![]() |
![]() |
#3460 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Dani Chemics
Profesja: Knight
Gildia: Escadrone Of Death
![]() |
![]() Suv :
To źle że Acr podchodzi do tibi od strony RPG ? .... przestań sie tego wreszcie czepiać bo to robi sie już nużące ![]() ![]() |
![]() |