|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Duch Niespokojny
Wiem, że nie można, chodzi mi o combo, jedno po drugim;p @Topic Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. Autor, swoimi wypowiedziami mnie dobija... Tak tak, oczywiście, że knight jest do niczego. Idź bez knighta na PoI:* |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Radziwa
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 29
Skille: 70/71
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A jaki shieldin ma ten knight którego leje EO?? 90??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Sir Radziwa
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 29
Skille: 70/71
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A jaki shieldin ma ten knight którego leje EO?? 90??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Deselino - 10-03-2007 o 20:17. |
||||
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Skompromitował się nie EO, tylko założyciel tego tematu. Proszę, wyjdź.
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Da Old school.
![]() |
![]() @Vionia
Ty go nie ogarniasz, przecież to jest Gugo... Stfuuu noob z Ciebie! ( ![]() ![]() ![]() @Deselino Hmm... Jak dla mnie, nie udowodniłeś, że knight to najsłabasza profesja. Możliwe, ze w pvp. Z tym mogę się zgodzić (chodź tak naparwde wiele zalezy od umiejętności), ale Knight najgorszy jako ogół? o_0 Śmiechu warte xD Hmmm... Jestem ciekaw, skąd brałbyś kasę/czas na kupowanie/zbieranie włóczni/kamczyków? [niepotrzebne skreślić] No bo wiesz, w końcu skill w distance sam się nie podniesie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Hehe to pewnie ta sama ciota co miesiąc temu zakładała tematy, żeby udowodnić jaki to knajt jest do dupy -,- Daj se spokuj czlowieku i wyjdz i przestań o tym myśleć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Deselino - 10-03-2007 o 22:49. |
|||||||
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Da Old school.
![]() |
![]() @Gremlin
Już mówiłem, chodzi mi o najlepsze i najszybsze combo sorca, nie pisałem, że robi to w 1 sek... -.-" @Deselino Właśnie się zbłaźniłeś i pokazałeś, że gówno wiesz o tej grze: Hmm... wydawało mi się, że Tibia to MMORPG, a tam nie o to chodzi, no ale dobra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Szczecin
Świat: Celesta
Poziom: 65+
Skille: 75/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() Na moje oko to tutaj bardziej od EO (nie liczę założyciela tematu bo to nie wymaga komentarza) kompromituje się CipSoft, ponieważ Eternal akurat tu najmniej zawinił, że jedo hity z broni są tak mizerne w człowieka.
Doselinio czy mógłbyś przestać porównywać 290 rycerza do innych profesji bo to troszkę nie ma sensu (nie wspominam o porównywaniu pojedynku 290ek z 90ek vs 21 pall z Dwarf Guardem). To skoro Ty porównujesz pojedynek pvp knighta to może jeszcze spróbuj porównać blokowanie Orshabaala w wykonaniu rycerz a maga... Tak nie mylisz się, żaden mag nie odważył się tego spróbować, bo jest świadomy swojej porażki... Więc przyjmij do wiadomości, że knight nie jest do końca najgorszą profesja we wszystkim, ale co do pvp to tak, ale rycerze nie są przeznaczeni do zabijania ludzi. Ale wyobraź sobie najazd Orsha/Morgrotha bez żadnych knightów online. I nie powtórz czasem, że wystarczy 10+ 200lvlowych magów ubijających go metodą up/down, bo po pierwsze: (jak powiedział Gremlin) na żadnym servi nie ma ich tylu, ani Orsha chyba nawet nie ma gdzie jechać up/down(nie jestem pewien) no i przecież on się leczy ![]()
![]() |
#74 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() 2. Gonił go przez dłuższą chwilę, bo ma/miał noobskie pvp. Wystarczyło tylko uderzyć z ue, następnie knight się uha, sorc podbiega i uderza 2raz z ue i knight nie żyje. Niby takie proste, jednak taifun nie umie grać pvp. 3. Chodzi mi o to, że Taifun zabije knighta 100lv mimo, że ten się uha co serie. Po prostu ue taifuna jest takie mocne, że knightowi z full hp zostaje 100-300hp ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Da Old school.
![]() |
![]() @up
Nie lubię Tajfuna, ale wydaje mi się, że po prostu chciał mu dać nadzieję, że niby mu ucieknie, zabawa... Koniec offtopa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() w calosci zgadzam sie z mackiem 92.. zapomniales drogi autorze tego tematu(bo za cholere nie pamietam twojego nicku.. przynajmniej bardzo sie staram go nie pamietac
![]()
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Świat: Iridia
|
![]() Tak dodales wszystkie hity Eo. Potem poedzieliles przez ich ilosc. Wyszla ci srednia arytmetyczna. Tak ale co ci to da? W porownaniu do palka. w dodatku expiacego an potworach a nie bijacego czlowieka. Wez zaatakuj kogos wykonaj tyle samo hitow co eo oblicz swoja sredia i dodaj to ze przebiajsz sie tylko przez arma a nie taarcze + arma. tyle. Pozatym wszyscy wiedza ze rycerz zadaje dupne hity w Pvp. Ameryki nie odkryles.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() "@Vionia
Ty go nie ogarniasz, przecież to jest Gugo... Stfuuu noob z Ciebie! ( ![]() ![]() ![]() No tak zapomniałem już sie nie odzywam ![]() A tak na marginesie to Deselino byłbyś łaskaw pokazać twoje "main chary" @ Btw, o akcje z Taifunem jak gonił tego knighta. Nie chciał go zabić bo chciał odzyskać swego loota chyba każdy by tak zrobił ![]() Ostatnio edytowany przez Vionia - 11-03-2007 o 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Lokacja: Wa-wa
Imię: Hestrial
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 137
Poziom mag.: 71
|
![]() Moze walac potworki typu drag knight ma taka przewage, a sproboj w behemotha albo gsa walic najtem z melee, to jest tylko puff puff puff, a bolty zawsze ignoruja 'shielding' monstera ; )
![]() |
#80 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Imię: Genek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() @Deselino
ty chyba kurwa chuja z glowa pomyliles. Jak bys nie wiedzial Knight Knihta wali chujowo dlatego ze ma good shielding i hity ktore wpadaja ze sworda sa chujowe, ale jak by tak ciulal palka lub sorc/druid to by go roz*****l po 3 sekundach.Jak bys mial taki lvl jak EO to bys kurwa mogl tylko pomarzyc ze go zajebiesz na 2 sd. nie wiezysz? zobacz ten filmik jak Taifun Devilry 280 ms ciula solo 88 ek.Gdyby sie uhal lepiej by go nie zajebal.Jeszcze jak EO uzyl by Ice rapier + exori to watpie ze taki np 100 + sorc przezyl takie combo chyba ze by mial utamo albo ssa. http://video.google.pl/videoplay?doc...Taifun+Devilry |
![]() |
![]() |