Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-03-2007, 19:47   #61
Vionia
Użytkownik Forum

Vionia's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Częstochowa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ema
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arpens
Świat: Morgana
Vionia ma numer GG 8421102
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rufus0991 Pokaż post
tu sie z toba w zupelnosci nie zgodze bo jednak mimo wszystko knightci sa najgorsi ALE TYLKO NA PVP
taki maly przyklad:
znam dwoch braci obydwaj grali na aurerze byli po stronie fagu (dla niewtajemniczonych jest tam wojna fag vs. alliance)
jeden z nich mial 85 ek drugi 70 ms
obydwaj znaja dobrze 150 ek z fagu z rl ( tak samo jak ja ;p )
alliance wygrywa i nie ma co sie spierac ;/
sek w tym ze ten 85 ek nie mial hunta bo alliance stwierdzil ze i tak on im nic nie moze na jakiejs wojnie zrobic
70 ms jak tylko wyszedl przed domek/dp ktos szedl w jego strone...
taka jest roznica miedzy sorciem i knightem i mysle ze knight mimo wszystko jest najgorsza postacia w tibii mimo ze wielu osoba wydaje sie ze jest nia palek
pozdro dla sorcow i drutow ;]
Nie wiem dokładnie co powiedziałeś ale luz

Vionia jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-03-2007, 19:49   #62
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

@Duch Niespokojny

Wiem, że nie można, chodzi mi o combo, jedno po drugim;p

@Topic
Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. Autor, swoimi wypowiedziami mnie dobija... Tak tak, oczywiście, że knight jest do niczego. Idź bez knighta na PoI:*
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 19:53   #63
Radziwa
Użytkownik Forum

Radziwa's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Białystok

Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 29
Skille: 70/71
Poziom mag.: 4
Radziwa ma numer GG 5726660
Domyślny

A jaki shieldin ma ten knight którego leje EO?? 90??
Radziwa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 19:54   #64
Radziwa
Użytkownik Forum

Radziwa's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Białystok

Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 29
Skille: 70/71
Poziom mag.: 4
Radziwa ma numer GG 5726660
Domyślny ??

A jaki shieldin ma ten knight którego leje EO?? 90??
Radziwa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 20:05   #65
Deselino
Guest

Domyślny

Cytuj:
Deselino, nie próbuj byc jakis odważny luz coś ponieważ nawet nie wiesz z kim rozmawiasz na tym forum i na pvp nawet bys nie ruszył palcem i juz byś gryzł ziemie. I masz moje błogosławieństwo do koszenia guardow na 7 hitow tak jak
to nawinąłeś kilka postów wstecz, więc chyba nie opłacało sie przerabiać wszystkich "podręczników" o tibii zanim zacząłeś grać . I wspomniałeś też coś o tym że byś miał kasy jak lodu jakbyś miał 90 palka i byś bił z infernal boltów, jak nawet nie wiesz gdzie je dostać i ile kosztują.
Nawet nie wiesz jakie mam inne chary i na jakich światach wiec lepiej siedz cicho.
Cytuj:
Deselino, straciłeś tylko czas i porysales troche linie papilarne pisząc te rozprawki
a nic nie udowodniłeś.
Udowodnilem ze knight jest najslabsza profesja. "Tylko" tyle.
Cytuj:
Skompromitował się nie EO, tylko założyciel tego tematu. Proszę, wyjdź.
Hahahahahahahahahahaha.
Cytuj:
Jestem ciekaw, skąd brałbyś kasę/czas na kupowanie/zbieranie włóczni/kamczyków? [niepotrzebne skreślić] No bo wiesz, w końcu skill w distance sam się nie podniesie!
Lol. Ja tym charem co mam w podpisie trenowalem spearami na trollach tylko do 30 dista a potem expilem i sie zwracalo. Nawet bez lootbaga. Wiec stfu newbie jak nie umiecie grac to nic dziwnego ze nie macie kasy -.-

Ostatnio edytowany przez Deselino - 10-03-2007 o 20:17.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 20:05   #66
Raditz Saiya-jin
Użytkownik Forum

Raditz Saiya-jin's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2006

Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
Domyślny

Skompromitował się nie EO, tylko założyciel tego tematu. Proszę, wyjdź.
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot?
16:55 Devseth [82]: no

• Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia,
powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.•
Raditz Saiya-jin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 20:11   #67
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deselino Pokaż post
Udowodnilem ze knight jest najslabsza profesja. "Tylko" tyle.
Udowodniłeś tylko, że knight jest najsłabszy do zabijania innych graczy, a to nie to samo.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 20:13   #68
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

@Vionia

Ty go nie ogarniasz, przecież to jest Gugo... Stfuuu noob z Ciebie! ( )

@Deselino

Hmm... Jak dla mnie, nie udowodniłeś, że knight to najsłabasza profesja. Możliwe, ze w pvp. Z tym mogę się zgodzić (chodź tak naparwde wiele zalezy od umiejętności), ale Knight najgorszy jako ogół? o_0 Śmiechu warte xD Hmmm... Jestem ciekaw, skąd brałbyś kasę/czas na kupowanie/zbieranie włóczni/kamczyków? [niepotrzebne skreślić] No bo wiesz, w końcu skill w distance sam się nie podniesie!
stary 10-03-2007, 21:11   #69
Conrado_161190
Zbanowany

Conrado_161190's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006

Domyślny

Hehe to pewnie ta sama ciota co miesiąc temu zakładała tematy, żeby udowodnić jaki to knajt jest do dupy -,- Daj se spokuj czlowieku i wyjdz i przestań o tym myśleć
Conrado_161190 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 21:15   #70
Deselino
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Conrado_161190 Pokaż post
Hehe to pewnie ta sama ciota co miesiąc temu zakładała tematy, żeby udowodnić jaki to knajt jest do dupy -,- Daj se spokuj czlowieku i wyjdz i przestań o tym myśleć
A co, moze dobry jest knight w dobie darmowego visa po 300 hp?
Cytuj:
Pisales tez ze EO bil po 25 srednia (ciekawe jak wyliczyles, skoro na filmie bije praktycznie tylko z explo i bije kolesia jeszcze drugi rycerz) i ze bijesz guardy dwa razy mocniej.
Jesli on bil tylko z explo to proponuje udac sie do najblizszego okulisty ;o Hity melee szly caly czas ale ze knight to dupna profesja wiec polowa byla pudeł, ot co. Ja bije guardy srednio po 35-40, on bije 91 ek srednio po 25. Czyli ja bije mocniej w potwory niz EO w dobrze opancerzonych ludzi, mimo ze on ma 15 razy wyzszy poziom. Wniosek - knight ssie pałke.
Cytuj:
Pisales tez ze EO bil po 25 srednia (ciekawe jak wyliczyles, skoro na filmie bije praktycznie tylko z explo i bije kolesia jeszcze drugi rycerz) i ze bijesz guardy dwa razy mocniej.
Statystyki mówią ze pali jest najmniej i dlatego sa daleko na koncu. Zreszta srednia ilosc expa wbijanego przez pali jest wieksza niz przez knightow. (mowie o tych czolowych graczach)
Cytuj:
Rycerz ze 100 skilla za to trafia za 200+ duzo czesciej niz paladyn z 100 skilla, a za 300+ to juz wogole nie ma porownania (chodzby dlatego ze zaden paladyn za tyle z kuszy nigdy nie udezyl).
No i co z tego ze raz na 20 hitow walniesz za 200 skoro srednia pala wynosi 120 a srednia knighta 100 -.-
Cytuj:
Tym to mnie rozwaliłeś i tylko potwierdziłeś to co napisałem Śmieszne jest to co ty wyczyniasz tutaj, a nie te obliczenia xD Widać, że ci się nudzi, kłócisz się cały czas i tyle xP Udowadniasz wszystkim za pomocą obliczania średnich hitów, że knight zabije każda profesję wolniej niż by to robił pallek/drut/sorc... O CZYM WIADOMO OD DAWNA!!! Knight w pvp robi za ścianę... pooglądaj filmy z wojen lepiej a nie pojedynek 2 knightów.
Tibia polega glownie na zabijaniu a knight jest w tym najslabszy. Czy naprawde zaden wniosek ci sie nie nasuwa z tego powodu?
Cytuj:
@Deselino

Właśnie się zbłaźniłeś i pokazałeś, że gówno wiesz o tej grze:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deselino
Tibia polega glownie na zabijaniu a knight jest w tym najslabszy. Czy naprawde zaden wniosek ci sie nie nasuwa z tego powodu?

Hmm... wydawało mi się, że Tibia to MMORPG, a tam nie o to chodzi, no ale dobra...
Hahahahaha, to ciekawe jak wbijesz lvl skoro nie bedziesz zabijał? Wszystko opiera sie na zabijaniu: exp, hunty, questy, pvp itd itp więc nie gadaj ze tak nie jest -.-
Cytuj:
Na moje oko to tutaj bardziej od EO (nie liczę założyciela tematu bo to nie wymaga komentarza) kompromituje się CipSoft, ponieważ Eternal akurat tu najmniej zawinił, że jedo hity z broni są tak mizerne w człowieka.
Doselinio czy mógłbyś przestać porównywać 290 rycerza do innych profesji bo to troszkę nie ma sensu (nie wspominam o porównywaniu pojedynku 290ek z 90ek vs 21 pall z Dwarf Guardem). To skoro Ty porównujesz pojedynek pvp knighta to może jeszcze spróbuj porównać blokowanie Orshabaala w wykonaniu rycerz a maga...
Tak nie mylisz się, żaden mag nie odważył się tego spróbować, bo jest świadomy swojej porażki...
Więc przyjmij do wiadomości, że knight nie jest do końca najgorszą profesja we wszystkim, ale co do pvp to tak, ale rycerze nie są przeznaczeni do zabijania ludzi. Ale wyobraź sobie najazd Orsha/Morgrotha bez żadnych knightów online. I nie powtórz czasem, że wystarczy 10+ 200lvlowych magów ubijających go metodą up/down, bo po pierwsze: (jak powiedział Gremlin) na żadnym servi nie ma ich tylu, ani Orsha chyba nawet nie ma gdzie jechać up/down(nie jestem pewien) no i przecież on się leczy
W sumie to gadasz z sensem ale nie zgadzam sie z tym ze obrona jest tak samo wazna jak atak. (ty tak sugerujesz w swoim poscie) bo 90% czasu sie potwory zabija a nie blokuje wiec atak jest wazniejszy a knight atakuje najslabiej.

Ostatnio edytowany przez Deselino - 10-03-2007 o 22:49.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 21:57   #71
Saviour
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju

Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Smieszny to jestes ty, bo z matmy nawet sredniej hitow liczyc nie umiesz. Ty masz chyba w szkole pałę z matmy -.-
Tym to mnie rozwaliłeś i tylko potwierdziłeś to co napisałem Śmieszne jest to co ty wyczyniasz tutaj, a nie te obliczenia xD Widać, że ci się nudzi, kłócisz się cały czas i tyle xP Udowadniasz wszystkim za pomocą obliczania średnich hitów, że knight zabije każda profesję wolniej niż by to robił pallek/drut/sorc... O CZYM WIADOMO OD DAWNA!!! Knight w pvp robi za ścianę... pooglądaj filmy z wojen lepiej a nie pojedynek 2 knightów...
stary 10-03-2007, 22:41   #72
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

@Gremlin

Już mówiłem, chodzi mi o najlepsze i najszybsze combo sorca, nie pisałem, że robi to w 1 sek... -.-"

@Deselino

Właśnie się zbłaźniłeś i pokazałeś, że gówno wiesz o tej grze:

Cytuj:
Hmm... wydawało mi się, że Tibia to MMORPG, a tam nie o to chodzi, no ale dobra...
stary 10-03-2007, 22:46   #73
maciek_92
Użytkownik Forum

maciek_92's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Szczecin

Świat: Celesta
Poziom: 65+
Skille: 75/70+
Poziom mag.: 6
Domyślny

Na moje oko to tutaj bardziej od EO (nie liczę założyciela tematu bo to nie wymaga komentarza) kompromituje się CipSoft, ponieważ Eternal akurat tu najmniej zawinił, że jedo hity z broni są tak mizerne w człowieka.
Doselinio czy mógłbyś przestać porównywać 290 rycerza do innych profesji bo to troszkę nie ma sensu (nie wspominam o porównywaniu pojedynku 290ek z 90ek vs 21 pall z Dwarf Guardem). To skoro Ty porównujesz pojedynek pvp knighta to może jeszcze spróbuj porównać blokowanie Orshabaala w wykonaniu rycerz a maga...
Tak nie mylisz się, żaden mag nie odważył się tego spróbować, bo jest świadomy swojej porażki...
Więc przyjmij do wiadomości, że knight nie jest do końca najgorszą profesja we wszystkim, ale co do pvp to tak, ale rycerze nie są przeznaczeni do zabijania ludzi. Ale wyobraź sobie najazd Orsha/Morgrotha bez żadnych knightów online. I nie powtórz czasem, że wystarczy 10+ 200lvlowych magów ubijających go metodą up/down, bo po pierwsze: (jak powiedział Gremlin) na żadnym servi nie ma ich tylu, ani Orsha chyba nawet nie ma gdzie jechać up/down(nie jestem pewien) no i przecież on się leczy
stary 10-03-2007, 23:05   #74
d4rqu
Zbanowany

Data dołączenia: 28 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
1. Mozliwe, sam filmu nie ogladalem
2. Ale go nie wzial na 2 UE tylko gonil przez dluzsza chwile.
3. Wiesz "bardzo" blisko smierci to ja jestem 2 na 3 razy jak jestem na smokach.
To taka drobnostka, ale jednak napisze

2. Gonił go przez dłuższą chwilę, bo ma/miał noobskie pvp. Wystarczyło tylko uderzyć z ue, następnie knight się uha, sorc podbiega i uderza 2raz z ue i knight nie żyje. Niby takie proste, jednak taifun nie umie grać pvp.
3. Chodzi mi o to, że Taifun zabije knighta 100lv mimo, że ten się uha co serie. Po prostu ue taifuna jest takie mocne, że knightowi z full hp zostaje 100-300hp
d4rqu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2007, 23:19   #75
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

@up

Nie lubię Tajfuna, ale wydaje mi się, że po prostu chciał mu dać nadzieję, że niby mu ucieknie, zabawa... Koniec offtopa.
stary 10-03-2007, 23:35   #76
Tristo
Użytkownik Forum

Tristo's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Katowice

Imię: Klevis
Gildia: Wings
Świat: Furora
Tristo ma numer GG 1310050
Domyślny

w calosci zgadzam sie z mackiem 92.. zapomniales drogi autorze tego tematu(bo za cholere nie pamietam twojego nicku.. przynajmniej bardzo sie staram go nie pamietac)ze kazda profesja jest dobra do pewnych misji.. dzieki temu gra jest bardziej urozmaicona.. mag duzo uderza czarami i runami jednak pamietajmy ze ten ktory jedzie na offensywie ma czesto problem z hp(tak jest i w tym przypadku)i na odwrot.. nie ma leprzych lub gorszych profesji.. sa tylko popularne lub mniej popularne.. granie postacia magiczna stalo sie bardzo rozchwytywane poniewaz jej zalety przypadly do gustu wiekrzej ilosci odbiorcow i tyle!

Snowboard is my whole world!
Tristo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-03-2007, 00:10   #77
Alora
Użytkownik Forum

Alora's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko

Świat: Iridia
Domyślny Deselino

Tak dodales wszystkie hity Eo. Potem poedzieliles przez ich ilosc. Wyszla ci srednia arytmetyczna. Tak ale co ci to da? W porownaniu do palka. w dodatku expiacego an potworach a nie bijacego czlowieka. Wez zaatakuj kogos wykonaj tyle samo hitow co eo oblicz swoja sredia i dodaj to ze przebiajsz sie tylko przez arma a nie taarcze + arma. tyle. Pozatym wszyscy wiedza ze rycerz zadaje dupne hity w Pvp. Ameryki nie odkryles.

Pomóż głodnym dzieciom!
Alora jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-03-2007, 11:13   #78
Vionia
Użytkownik Forum

Vionia's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Częstochowa

Imię: Ema
Gildia: Arpens
Świat: Morgana
Vionia ma numer GG 8421102
Domyślny

"@Vionia

Ty go nie ogarniasz, przecież to jest Gugo... Stfuuu noob z Ciebie! ( )"

No tak zapomniałem już sie nie odzywam

A tak na marginesie to Deselino byłbyś łaskaw pokazać twoje "main chary"

@ Btw, o akcje z Taifunem jak gonił tego knighta. Nie chciał go zabić bo chciał odzyskać swego loota chyba każdy by tak zrobił

Ostatnio edytowany przez Vionia - 11-03-2007 o 11:20.
Vionia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-03-2007, 12:41   #79
Hestrial
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 03 2006
Lokacja: Wa-wa

Imię: Hestrial
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 137
Poziom mag.: 71
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Rycerz ze 100 skilla za to trafia za 200+ duzo czesciej niz paladyn z 100 skilla, a za 300+ to juz wogole nie ma porownania (chodzby dlatego ze zaden paladyn za tyle z kuszy nigdy nie udezyl).
Moze walac potworki typu drag knight ma taka przewage, a sproboj w behemotha albo gsa walic najtem z melee, to jest tylko puff puff puff, a bolty zawsze ignoruja 'shielding' monstera ; )
stary 11-03-2007, 16:41   #80
General_Caster
Zbanowany

Data dołączenia: 20 02 2007

Imię: Genek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 101
Domyślny

@Deselino

ty chyba kurwa chuja z glowa pomyliles.
Jak bys nie wiedzial Knight Knihta wali chujowo dlatego ze ma good shielding i hity ktore wpadaja ze sworda sa chujowe, ale jak by tak ciulal palka lub sorc/druid to by go roz*****l po 3 sekundach.Jak bys mial taki lvl jak EO to bys kurwa mogl tylko pomarzyc ze go zajebiesz na 2 sd. nie wiezysz? zobacz ten filmik jak Taifun Devilry 280 ms ciula solo 88 ek.Gdyby sie uhal lepiej by go nie zajebal.Jeszcze jak EO uzyl by Ice rapier + exori to watpie ze taki np 100 + sorc przezyl takie combo chyba ze by mial utamo albo ssa.

http://video.google.pl/videoplay?doc...Taifun+Devilry
General_Caster jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania