|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=120728
Spotkanie 23 (bo tylu nas bylo) c w e l i jak ktos juz kiedys powiedzial ;d (Wciaz sie uploaduja) Edit : o widze, ze juz ktos mnie wyprzedzil ;p |
![]() |
|
![]() |
#4482 |
Guest
|
![]() Fenix'Gru(Olek) na każdym zjeździe ta sama bluza... Everlast... Gdańsk, 13**** meeting, ten meeting w bb.. tak samo ubrany
![]() |
![]() |
#4483 |
Użytkownik Forum
|
![]() to juz taki jego styl ;]
ale czy to wazne kto w co sie ubierze ? ![]() |
![]() |
![]() |
#4485 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha, to samo mowil moj kumpel : "ty a co to za rumuny siedza ?XD"
Geje, pedaly, gwalciciele itp, wszyscy tam byli xd |
![]() |
![]() |
#4486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @FENIX:z tego samego z kumplami wlasnie sie zlewalismy uauhahuauhuha to jakby dla niego jakis uroczysty stroj bluza everlasta
![]()
#4487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() @MarS
pokaż swoje zdjęcie też się pośmiejemy |
![]() |
![]() |
#4488 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
pompa : ![]() desperados ew. 'jestem wesoly romek, mam na przedmiesciu domek' Ostatnio edytowany przez eloelo520 - 12-03-2007 o 00:27. |
|
![]() |
![]() |
#4489 |
Użytkownik Forum
|
![]() MarS, daj swoje foto jak jestes na bani to sie posmiejemy (jesli w ogole kiedys byles spruty).
19:40 Blokers Ivan [106]: w kanadzie fajne dziury sa?;p 19:41 Spaaw [190]: same ciemne arabki/spanisze/nigery 19:41 Ghostfacce [59]: ja to chuj kazda na kija bym bral |
![]() |
![]() |
#4490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: UK
Imię: Unnamed
Świat: Aldora/Kyra
Poziom: 129
Skille: 21
Poziom mag.: 70
|
![]() Mam takie pytanie odnośnie tych zdjęć, ta blond Pani to kto to jest?;> Bo na co drugim zdjęciu obściskuje/liże się z kimś innym :-D.
|
![]() |
![]() |
#4491 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Profesja: Elite Knight
Poziom: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4492 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4493 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() Jakby ktoś mógł niech opisze kto jest kim na tych zdjęciach bo np chcialbym wiedzieć który z tych na zdjęciu to Taifun, Czipsu itd ;]
Tak po minach nie których to nie wiem czy udała sie Wam ta " impreza " |
![]() |
![]() |
#4495 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() http://s4.photobucket.com/albums/y10...t=Obraz150.jpg Fajnie się bawiali chłopcy ;0 szczególnie na tej fotce
WIESZ CO SIE LICZY ? SZACUNEK LUDZI ULICY ! Ostatnio edytowany przez Zwidek - 12-03-2007 o 00:37. |
|
![]() |
![]() |
#4496 |
Użytkownik Forum
|
![]() Btw, jak "ktos" to dobrze podkresil :
"Oni nie maja meetingow ;/" "Za to rozne bluzy XDDDDDDD" XD Haha, Zwidek, czekaj na filmiki XD Btw, jak z nami byles (za czasow jak ja jeszcze gralem) to nie miales takiej niewyparzonej geby ![]() To byl moj 1szy i ostatni comment odnosnie twojej osoby, dalszych rozczen nie bedzie ![]() Ostatnio edytowany przez Puc - 12-03-2007 o 00:36. |
![]() |
![]() |
#4499 |
Użytkownik Forum
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 31 (zarejestrowanych: 18, gości: 13)
skad takie zainteresowanie? ![]()
#4500 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pare osob musi sie troche wyzyc, po dedach czasem skacze cisnienie ;p Ale tak na prawde ciekawi mnie jedno. Otoz, wiem, ze setki osob beda jechac po nas ile sie da (przeciwnicy taifuna, duskow itp, ale szczegolnie mi tu chodzi o vision [osobiscie wyjebane mam na tibie - nie gram bo tibia sux]) ale interesuje mnie jedno. Co kazdy z was wolalby robic : Bawic sie na imprezie, pic, cpac etc, tak jak my, czy siedziec w domq i probowac nadgonic troche expa, poki nikogo nie ma z gildii z ktora sie jest w wojnie ? Kazdy kto by wolal zostac w domu powinien sie troche nad soba zastanowic. Ale coz, jak spora czesc Tibijczykow nie ma jeszcze nawet 18 lat ;/ Pozdro |
|
![]() |