![]() |
#1921 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Chełm
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fire Smerfek
Profesja: Rookstayer
Świat: Kyra
Poziom: 13
Skille: 17/20
![]() |
![]() Cytuj:
Hehe, ale ja nie przepadam za alkoholem i papierosami ![]()
![]() |
|
![]() |
#1922 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
Zbanowany
|
![]() AshashAshAShAShASh XDDDD
Wiesz co to jest lufka i do czego służy? xD ![]() ![]() Pozdro Loop, Muti i cała gildia ;* Nie ma to jak nie grac xD nie stoi starsza nad łbem itp. Oraz ssek popis grafy Loopa ;* ![]() xD xD xD xDDDDDD Polecam ^^ Ostatnio edytowany przez Even - 12-03-2007 o 08:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1924 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ja jakos gram i mam na wszystko czas...na dworek, na dziewczynki, na szkole tez mam ale uczyc to mi sie nigdy nie chcialo... ^^ btw. 09:09 You advanced from Level 112 to Level 113. Pozdro ;** |
|
![]() |
![]() |
#1925 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Lokacja: West Kraśnik Massive
Stan: Niegrający
|
![]() * Ju~ (niewiem jak Ci tam)
Lufka jest do przpalania, ale zioła ![]() @Muti Nie Kozakuj mi to brotha xD ;* @even hehe stare dobre czasy, teraz są inne zainteresowania ![]() Pozdrawiam Allllll ;*************** A jeśli by ktoś chciał próbe moich sił, proszę bardzo 3 pierwsze piosenki nagrywane w domu xD http://www.speedyshare.com/799515243.html Dco - Przeżyj Życie http://www.speedyshare.com/555556226.html Dco - Swój Świat http://www.speedyshare.com/309612122.html Dco - Miasto Ostatnio edytowany przez Loopsaney - 12-03-2007 o 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1927 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Teraz widze ze jest jakaś.... spokojniejsza? XD W*****ała sie na mnie za Tibie a ja i tak grałem..dobra nie bede sie użalał tu xP 3maj sie i powodzenia ;* Gogo 200 xDDDDDDDDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]()
![]() |
#1930 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Początkujący
Imię: Janek'bydzia & Artu'ro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: G Unit
Świat: Luminiera
Poziom: 67
Skille: 83/59
Poziom mag.: 56
![]() |
![]() powiem wam ze mam na pravde dobre postacie, dobre itemy, sporo kolegow w tibia ale z dnia na dzien sie zastanawiam co ja robie przed kompem w tibia? ! ? ! kurcze patrzac na to logicznie .. tak jak kolega jakis tam powiedzial ze sie niszczy od tego wzrok to jest mega pravda nastepnie zamiast wydawac na smieszne "3 pacce" moge sobie kupic dres akademiksa : d , a na dodatek na mojej drodze stanela niesamowita dziewczyna no doslownie jak ja widze to mi sie jezyk placze : * i tak sie zastanawiam co dalej robic. Jakis chlopak z posta powiedzial ze ma czas na to wszystko (palenie , dziewczynki ^^ tibie.. i tak sobie mysle "on gra z 12h dziennie + 8 h spania <moje wlasne obliczenia> + 2h dla siebie" poczym stawiam sobie pytania jakie dlugie sa jego konakty dzienne z dziewczynami, jak szybko pali xd bo dlamnie 2h to by bylo za malo ... czyli z uwagi na powyzsze musze konczyc z tibia w trybie natychmiastowym , sprzedac postac, skasowac ja lub wydac jakiemus 8 latkowi zeby sie nacieszyl : ) oraz powiedziec wam <to nie jest kazanie : d > "wyciagajcie ze swojego zycia wnioski ! " jesli chodzi o mnie to tibia mi troche namieszala w zyciu ale z 2 strony bym nie przezyl tego co dotychczas ; ))
Jesli ktos nie potrafi albo nie zrozumie tego tekstu prosze go nie komentowac ani nie cytowac!! pozdraviam z goracego krzesla Arturo : )
![]() |
#1931 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z poważaniem Loop / Saney. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1932 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 250
|
![]() Cytuj:
BEEEEEZEEEEEDURA!! Jakos ja i kruczyy no i inne osoby co tez graja w tibie mamy czas na wszystko na balety w piatki, soboty na miasto, zeby grac w pilke, zeby wyjsc z dziewczynami, zeby sie napic, i isc do szkoly, tyle ze uczyc to i tak sie nie chcialo nigdy. I jakos na brak czasu nie nazekamy. No i to wszystko to jedna wielka BEEeEEzEEEEDura ;P bo jak dobrze myslisz to i bedziesz mial czas na tibie i na siebie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Imię: Pan Iron
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 90
Skille: 80/77
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1934 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Świat: Furora
|
![]() Co do tego up nie wyzywajcie go bo jest poczatkujacy na forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Kamilooos - 13-03-2007 o 10:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Guest
|
![]() Iron pozdro CYa On the Shq
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2006
|
![]() dobra to ja tak szybko pozdro dla draka , dyba , kruka , evena , magila , snaka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1939 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Skoro masz all good itemy i myslisz ze w tej grze doszles do wszystkiego to moze traktowac ta gra jak inne gry a nie jak drugie zycie -.^ ? Ja w tej grze narazie mam wszystko i nic mi nie brakuje (chyba ze zrobia new quest ![]() Gram bo mi sie nudzi i teraz traktuje ta gre jak inne gry (niemowie ze tak zawsze bylo , bo nie bylo xD )
"Real power can't be given it must be taken" Ostatnio edytowany przez Evil Maul - 13-03-2007 o 16:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() O qrwa...normalnie samo życie
![]() Nieważne, co bym napisał, to i tak będzie to prawdą...dlatego nie napiszę nic ![]() Nie no tak na serio, to i Loopsaney, akdmks26 a nawet Stefan Wichura mają rację ![]() Tibia zżera czas jak nie wiem co, ale można ten czas jakoś sobie ułożyć i nie będzie z nim już aż takiego problemu ![]() Kruko, może u Was w Płocku doba ma ponad 25 h ? o.0 ; ) Pozdro dla wszystkich, co jeszcze o mnie pamiętają ;pp