Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-03-2007, 16:59   #21
Kuldan Azielmak
Użytkownik Forum

Kuldan Azielmak's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Otwock

Stan: Niegrający
Imię: Bal Rutek
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Knight Wowa
PostWysłany: Czw Lut 22, 2007 11:38 am
tak organizujemy poi ...
i wszystkie poprzednie posty sa juz nieaktualne bo z tego co wiem to wszyscy idziecie?
To cytat z forum naction.... i przykład że każdy kto ma 80 lvl może iść na quest Wowik zaprasza nie lepiej było zrobić przykładem innych gildi i zrobić quest z ludzmi którzy naprawde mogą coś zrobić a nie przeszkadzać ??? Wszyscy jechali po tym 1 teamie co zróbił poi ze nikomu nie powiedzieli.... mieli racje....

Zanera - 31 ED [Kuldan Azielmak]
Zanera - 47 MS [Sconio]
Refugia - 69 RP [Baal Rutek]
Mythera - 60 EK [Konio of Otwock]

Limit
Kuldan Azielmak jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-03-2007, 17:06   #22
Mac-Graw
Użytkownik Forum

Mac-Graw's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 7
Domyślny

@folmir:
Name: Darvin Mac'Hash

Sex:male
Profession:Sorcerer
Level:30
World:Refugia
Residence:Kazordoon

A to, że mam tylko 30 lvl nie świadczy o tym, że jestem noobem albo lizodupcem- poprostu jestem osobą postronną śmiejącą się z tego wszystkiego ^^

@up:
A czy jest tam napisane: ZAPRASZM NA POI? Bo ja tego nie widze -.-

---------------------------------------------------
~*>†††<*~
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
~*>†††<*~

Ostatnio edytowany przez Mac-Graw - 11-03-2007 o 17:08.
Mac-Graw jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-03-2007, 17:48   #23
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Wowa Pokaż post
p.s. Drom plz nie kasuj tego tak jak poprzednich moich postow... niech sie ludzie prawdy dowiedza (chociaz wiem ze wolalbys zeby jej nie znali bo im bardziej Naction traci w oczach ludzi to Ty jestes z tego coraz bardziej dumny).
Tylko jedno swoje zdanie tutaj wrzuce:
Jeb... mnie naction
Mam tam paru znajomych, ktorych ciagle cenie i tyle.
A posty byly kasowane bo nie byly zgodne z regulaminem, tu sobie mozecie gadac do woli o ile tylko nie wyzywacie sie i ciagle tego regulaminu przestrzegacie. Dlatego naprawde - zapoznaj sie z regulminem, ktory defakto przy rejestracji akceptowales, a potem marudz.
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-03-2007, 17:50   #24
Folmir
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 02 2006

Imię: Folmir
Gildia: Moonblades
Poziom: 105
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inz Pokaż post
@up
A ty co? Tez nie masz postaci wpisanej, wiec te slowa tez tycza sie ciebie...Ok, spoko Drom nie skasowal postow tylko kto? Nie udawaj kozaka jakiegos...
Jest - nazwa uzytkownika - a ty raczej nie jestes "Inz" :Inferna , Sweden.
Popatrz kto prosil o kulturalna dyskusje , przemysl , nie komentuj.
Kozaka?!

@topic: cos od Nevolixa:
16:16 Nevolix [129]:
http://img402.imageshack.us/my.php?image=1190242nx3.jpg
http://img130.imageshack.us/my.php?image=1190241wf3.jpg
Folmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-03-2007, 18:50   #25
Knight Wowa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuldan Azielmak Pokaż post
To cytat z forum naction.... i przykład że każdy kto ma 80 lvl może iść na quest Wowik zaprasza ...
to co tu zrobiles to jest tak dziecinny chwyt ze powiniennes sie tego wstydzic - najzwyczajniej w swiecie wyrwales moja wypowiedz z kontekstu, jak juz cos chcesz dac to daj wszystko slowa "wszyscy idziecie" odnosza sie do ~4 osob z Naction ktore byly na quescie i pisaly post w owym topicu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader Pokaż post
A posty byly kasowane bo nie byly zgodne z regulaminem
Niezgodne z regulaminem? Tak to sie zgadza moj blad, dalem najpierw post z 2 zdjeciami a potem zamiast edytowac go to nizej napisalem kolejny post (przez co byl to post nie zwiazany z tematem) ale powiedz mi dlaczego nie dales mi chociaz skopoiwac tresci przez sama dlugosc owego posta: przez szacunek na czas ktory posiwecilem zeby to napisac, dlaczego uprzedziles Randalla ze zaraz usuniesz moj post i niedajac nikomu szansy na skopiowanie tego USUNALES. A to ze Ciebie jeb.... Naction to ja wiem, tylko nie rozumiem dlaczego, bo ja nigdy nie bylem zle nastawiony do Moonow nie czuje zebym komus szczegolnie podpadl lub zawinil.

Pozdrawiam Drom :*
Knight Wowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-03-2007, 23:12   #26
Folmir
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 02 2006

Imię: Folmir
Gildia: Moonblades
Poziom: 105
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer Pokaż post
@wow
wiadomo ze na tym forum sa rowni i rowniejsi
i to nie ma co polemizowac wogole
jak to napisal drom w poscie ze zdjeciami z orshem
"najlepsza gildia na refugii"
dobre sobie

Która jest lepsza? Hellpike czy moze Naction ?!
Folmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-03-2007, 23:33   #27
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2006

Domyślny

@up
nie mieszaj w to hellpike bo ja sie wypowiadam tu w swoim imieniu a nie w imieniu gildii

nie uwazam zeby jakakolwiek gildia byla lepsza od 2giej
zawsze szanowalem phoenix legion i szwedzkich graczy chociaz wy do nich szacunku nie macie
a jesli wg ciebie jestescie naj bo zabiliscie orsha (a raczej wg. droma) to gratuluje inteligencji
Draggy_Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-03-2007, 23:50   #28
Mac-Graw
Użytkownik Forum

Mac-Graw's Avatar

Domyślny

Cytuj:
wiadomo ze na tym forum sa rowni i rowniejsi(...)
Browara dla tego pana

Cytuj:
"najlepsza gildia na refugii"
Haha... Nie ma lepszych i gorszych

@down:
Sprawdź depo
edit: Staram się ;]

~*>†††<*~
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
~*>†††<*~

Ostatnio edytowany przez Mac-Graw - 12-03-2007 o 08:35.
stary 11-03-2007, 23:54   #29
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Domyślny

@up
mozesz parcelem do veno mi wyslac ale wole wino
haha jak mowi tak robi
padlem jak to w dp zobacyzlem

Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 12-03-2007 o 01:15.
stary 12-03-2007, 02:12   #30
Sebcio :)
Użytkownik Forum

Sebcio :)'s Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6

Gildia: Naction
Domyślny

I tak mamy duza wolnosc slowa, jescze nie kazali nam krzyczec Moonblades rox :S A bijecie se orsha inna sprawa ze dzitzy go Po prostu ukradl szwedom bo oni pierwsi zaczeli go bic a w z kaninen robicie czarnego bohatera -.-

Moonblades najlepsze thiefy Orshow na Refugii. Chcesz miec wlasnego Orsha ? Msg Moonblades !

Klik!

Demon Helmet Quest by Naction

Klik!
Sebcio :) jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-03-2007, 15:50   #31
Szoszon
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 03 2007

Domyślny

Misi3q < Commander'sky > co Ty mozesz mowić o tym że ktos kogos owalił?
i mieć pretensje do kogoś. Jak owaliłes Gronera na mpa + domek który potem sprzedałeś za 500k bodajże to jakoś sie tym nie zmartwiłes wiec po co piszesz że Wowa to thief < niewiem czy okradł kogos czy nie > skoro sam tak robiłeś i sie tym nieprzejmowałeś a co do Nevolixa i moonow to Nevo tez owalił gościa po tym jak sellną chara na allegro i go hakną , świety nie jest a w Moonach po tym był wiec ta glidia niejest taka boska jak by niektórzy chcieli o tym usłyszeć
Drom niekasuj tego niech ludzie wiedzą co to za glidia te Moonblades
i jeszcze co do wybryków Nevo to czasem takich ludzi jest mi po prostu szkoda nie chce pisać jego znanych cytatów ale sie powstrzymać niemoge cytuje " Gdzie jest napisane na tibia.com ze kto pierwszy ten expi? "
Jeden z kolegów mi to kiedys napisał

Ostatnio edytowany przez Szoszon - 12-03-2007 o 15:53.
Szoszon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-03-2007, 17:49   #32
Nevo
Użytkownik forum

Domyślny

Randalku problem w tym ze to tobie udalo sie stworzyc best gildie thiefow Refugii czyt.Naction byle kto napisze do ciebie 100 lvl to bierzesz odrazu az sie trzesiesz przypomnij sobie jak sie prosiles chyba ze 2 tyg zebym do ciebie przyszedl a ja pizgalem z ciebie razem z kumplami, nie istniejesz dla mnei ty i twoja gildia (bez Sandiego) co do tego postu nizej...hmm zeby takie oszczerstwa pisac musisz miec nasrane ostro w banii twoja sytuacja w rl moze na to wskazuje nie wiem nie wnikam jeszcze ci dodam ze nie sellalem nigdy chara baranie to byl moj char od 1 do 130 lvla i sram na to czy taki gnojek jak ty wierzy czy nie bo nie licze sie z twoim zdaniem a co do Comma to tez ci dodam ze bardziej uczciwszej osoby od niego i Droma to chyba nie znam zrobilem to konto tylko na ten jeden post wlasciwie nie wiem po co bo zal mi czytac teksty takich ludzi ktos kiedys madry powiedzial i to sie tyczy pana szoszona "Nie prowadz dyskusji z idiota, znizy Cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem"
jeszcze jedno zdanie Drom nie kasuj tego niech ludzie wiedza co to za gildia Moonblades? leze, drom w tej gildi jest poltora roku i watpie zebys mogl z nim podyskutowac cos o gildii Mb o ludziach srednio 20 letnich ktorzy maja gleboko w powazaniu zdanie lepkow, ktorzy nie maja pojecia o gildii i mieszaja fakty, nicki i ogolnie wszystko. Naprawde szczerze mamy to gdzies co tu wypisujecie. A co do kasowania postow - to drom nawet tu nie wchodzi bo szkoda mu czasu na kretynow. Wasze posty sponsoruja literki: Z.A.W.I.S.C.
A to co sadze o szanownym knighcie wowa to juz kazdy dobrze wie nie bede nic wypisywal.
Nevo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-03-2007, 19:01   #33
Mac-Graw
Użytkownik Forum

Mac-Graw's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nevo
(...)zeby takie oszczerstwa pisac musisz miec nasrane ostro w banii twoja sytuacja w rl moze na to wskazuje nie wiem nie wnikam (...)sram na to czy taki gnojek jak ty wierzy czy nie bo nie licze sie z twoim zdaniem (...) ktos kiedys madry powiedzial i to sie tyczy pana szoszona "Nie prowadz dyskusji z idiota, znizy Cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem"
Na jakieś kurde podstawie określasz kolesia?? Po tym co widzisz w monitorku?? żal.pl ;] Najpierw trzeba kogoś poznać, a dopiero później oceniać.
Cytuj:
jeszcze jedno zdanie Drom nie kasuj tego niech ludzie wiedza co to za gildia Moonblades? leze, drom w tej gildi jest poltora roku i watpie zebys mogl z nim podyskutowac cos o gildii Mb o ludziach srednio 20 letnich ktorzy maja gleboko w powazaniu zdanie lepkow, ktorzy nie maja pojecia o gildii i mieszaja fakty, nicki i ogolnie wszystko.
A jednak są tacy, którzy puszą się z powodu przynależności do Moon~. Nie będę ich tu wymieniał, bo to nie moja sprawa...
Cytuj:
Naprawde szczerze mamy to gdzies co tu wypisujecie.
A jednak na posty odpowiadasz...

A swoje zdanie o Wowie zachowaj w swoim zasmarkanym interesie...
A co do usuwania postów przez Droma:

Cytuj:
Draggy_Slayer
Cytuj:
Ta wiadomość została usunięta przez Ashlon.
A to za co?? Za stwierdzenie, że na forum są równi i równiejsi?? Takie działanie tylko to potwierdza....
A swoim poście nie wspomnę -/-

@Draggy:
Mój poleciał za wpis o nadużywaniu możliwości na forum xD Więc spodziewać się można wszystkiego Im bardziej państwo się starają, tym bardziej udowadniają, że mamy racje

~*>†††<*~
~*>†††<*~

Ostatnio edytowany przez Mac-Graw - 12-03-2007 o 19:42.
stary 12-03-2007, 19:38   #34
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Domyślny

@Ashlon
moge wiedziec ktory pkt regulaminu zlamal moj post o tresci
"nie od dzis wiadomo ze na forum sa rowni i rowniejsi"
czyzby drom cie poprosil o wykasowanie bo glupio mu kasowac tutaj posty?
stary 12-03-2007, 20:39   #35
Krosi234
Guest

Domyślny

Pamiętam gildie Moonblades jak była zajebista ale jak ty do niej przyszedłeś zjebałeś im reputacje, nie oszukujmy sie -.^..w moim oczach jestes zwykłym chujem, krętaczem, oszustem =s ty draniu jeden =P

HAIL MOON(b)NOOBS
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 13:50   #36
Szoszon
Użytkownik forum

Domyślny

haha Nevo usmiać sie mozna Ty niby chara niesellowales lol xD
na refugia thread czy jak to sie pisze byly jeszcze posty < nie wiem czy nie zostaly pousuwane > ze sellnoles chara jakiemus dzieciakowi na allegro po czym go haknoles i goscio mial cash w plecy Drom sam sie tam tlumaczyl -.-
a Comm to noob jakich malo tamto mpa bylo z 6 na refugi i niemial gp dla Gronera wiec go owalil proste tak samo jak Xatronal ktory umial tylko na ng grac Comm zreszta tez bo inaczej to juz sie nieda oczywiscie pamietam jak mi COmm pisal ejszcze ze zrobi tak jak Krieghawk nastawi bota na scaraby i sie niebedzie pocił

Moony były legada przyznam ale za czasow gdy byli tam Quinlan Neji i inni

sorry za błedy ale tak juz pisze
Szoszon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 15:24   #37
Sebcio :)
Użytkownik Forum

Sebcio :)'s Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6

Gildia: Naction
Domyślny

Jedyna gidlia ktora bierze kazdy 100 lvl to children of chaos i zbiera po nas wszystie sieci ktore kickniemy Czytaj zipixii (ktoremu arhorn powiedzial ze jak wbije 100 to wejdzie - zalosne), czy pucii ktora dostala kicka za swoje zachwoanie. A ty mi wmawiaj ze drom jest w porzadku, usuwa posty wowy zabija mu slimy bo go nevo wyplixuje i to jest zachwoanie godne moderatora ? pff.. drom schodzi na psy a ta strona razem z nim to co robi jest smieszne a to jak ty bronisz moonów jest dziecine i zalosne. GILDIA THIEFOW, ile razy tlumaczylem z naction to nie error ? naction powstalo po to zeby odciec sie od paczki voodoma ale widac ze masz za maly możdzek zeby to pojac, no coz :/ sa i tacy, ktos musi rowy kopac pozatym moony tez nie sa takie swiete. Jedyny powod dla ktorych nigdy nie chcialem dojsc do moon tylko zalozyc wlasna gildie jest taki ze na poczatkach servera "legendarni" czlonkowie trapneli kolesia na scrabach i wypadly mu k legi warte wtedy grubo powyzej 50k.

Broncie sie dalej, bo ja juz atakowac nie mam zamiaru. Mam to gdzies to wasza gildia i wasz syf, ja przynajmniej trzymam porzadek i wiem kto mowi prawde a kto opiera swoje argumenty na pogloskach od kolezanki kolegi ziomala kumpla przyjaciela -.-

Btw. Jesli uwazasz ze ktore kolwiek z kont ktore z toba tu dyskutuje jest moje, to nie martw sie. Potrafie napisac ze swojego konta to co mam do powiedzenia. Zreszta dromik juz pewnie dawno IP posprawdzal bo jakbym pisal to ja to bylo by nielada smiechu, nie ?

Cytuj:
Moony były legada przyznam ale za czasow gdy byli tam Quinlan Neji i inni
ta to przynajmniej byli ludzie na poziomie nie wyzywajacy innych za inne poglady. Prawda Drom?

Klik!

Demon Helmet Quest by Naction

Klik!

Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 13-03-2007 o 15:25.
Sebcio :) jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 17:38   #38
Kanarek
Guest

Domyślny Zachowanie 5 latka

16:00 Nevolix [129]: Pochodzi z zydowskiej rasy ? o0o0 o*******a ludzi z kasy o0o0? o*******a starej rowa?o0o0o0o0o O kim mowa? to Knight Wowa

Sprawa podobno sie wyjaśniła ale jest gracz który do dziś wyzywa Knight Wowa na czat Trade.Uważam że powinno sie ukarać Nevolix
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 17:54   #39
Nevo
Użytkownik forum

Domyślny

powtorze po raz kolejny tobie jelopie ze pomyliles nicki osoba o ktora ci chodzi tez jest z Moon i tez ma poczatek nicku na N.. wiec jak cos piszesz to dowiedz sie wpierw co i jak.
A dodam ci jeszcze dla twojej informacji ze ten ktos od chara oddal pieniadze temu dzieciakowi ,zal ci d... sciska ze w tibi nie mozesz nic osiagnac i w rl i tak siedzisz od rana do wieczora na forum i szukasz zaczepki zajmij sie swoim zyciem ale stad poprostu wy.....gdzie rodza sie tacy idioci juz od chyba 9 osoby slysze o tym co piszesz, ze mylisz nicki durny czlowieczku...

Comm: Powiem tak.. co do comma to lootnal mpa z gronerem.. ale to mpa zostalo rozliczone.. jak nalezy sie podzielili sie.. gron dostal dsm + 250k comm - mpa.. fakt nie postapil uczciwie z nim ale to chodzi o domek.. gdyz mial haka i musial go oddac za dlugi.. a gronowi wisial wtedy 100k za niego.. wiec nie mial jak oddac.. i tylko to..
a teraz przyznaj sie kim jestes.. ; > bo widze ze kims ze starego choch..

Ostatnio edytowany przez Nevo - 13-03-2007 o 18:07.
Nevo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2007, 17:55   #40
Mac-Graw
Użytkownik Forum

Mac-Graw's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kanarek Pokaż post
16:00 Nevolix [129]: Pochodzi z zydowskiej rasy ? o0o0 o*******a ludzi z kasy o0o0? o*******a starej rowa?o0o0o0o0o O kim mowa? to Knight Wowa
Co poradzisz- na głupotę nie ma lekarstwa

~*>†††<*~
~*>†††<*~

Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania