|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4661 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie tez boli ; ze kobieta na forum groza ; (
ty rybster gratz matury btw ; tzn tej probnej nie ; Diabel\ |
![]() |
|
![]() |
#4662 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
Thanks, Teufel, Ich liebe dich, und ich habt die haare schon, du auch,.. Niom grozic kobietom, tak nie wolno, a tym bardziej szybko ! =/
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
![]() |
![]() |
#4663 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja, ich weiss dass du soooooooo schone hare hast, aber das mussen wir nicht unbedingt hier ubersprechen ;]
Taa, i to kobieta z naszego Vent nie?;s Diabel\ |
![]() |
![]() |
#4664 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja, naturlich Herr General,.. Tja z naszego Venta =/, =/. =/
|
![]() |
![]() |
#4665 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yeah, dobra policzmy sie z gagatkami i rzezimieszkami jutro, panie rybster ;]
P.S. Lece tera w kime sie wyspac przed jutrzejszym nie pojsciem do szkoly ; ;; Pzdr Diabel |
![]() |
![]() |
#4666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() @ nooby up
wiecie ze jest cos takiego jak PRYWATNA WIADOMOSC? sasho i ekipa juz pewnie jedzie do płocka... ![]()
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 13-03-2007 o 23:53. |
![]() |
![]() |
#4667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Diabelek&Hellraiser
Jak wam się tak wspaniale rozmawia to może umówicie się na randkę?
mam flow w małym palcu we wskazującym pewność, wiesz w środkowym pancze mówiące - pierdol się Ostatnio edytowany przez Suppcio - 13-03-2007 o 23:54. |
![]() |
![]() |
#4668 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tja, Panie Teufel, rozliczymy sie z nimi, a teraz,.. "Guuute Njacht" "karaluchy pod poduchy"
![]() |
![]() |
#4669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() @cyr~~
on sie nadaje... ![]()
#4670 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Imię: Patrykol Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 112
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. Pozatym co ty masz do taktyki Vision? Ty walczysz? Czy oni? |
|
![]() |
![]() |
#4671 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mam coś ? Mam zastrzezenia do tego co napisał jeden z nich na tym forum.. czytaj dokładniej
![]() Btw. to mialo być open battle czy czegoś niedosłyszałem ?
![]() |
#4672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Drizer Mastah
Gildia: Wolny Strzelec
Świat: Furora
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() opowiem jak bylo
vision ubilo raaella i poszwedali sie duski zalogowaly ale bylo ich troszke malo dlatego poszli do pz w carlin vision kozaczylo bo widzieli na czym stoja i przyszli pod samo temple chcieli open battle i odeszli kawalek zeby ich zwabic no ale po czasie zalogowalo kilka osob z duskiness i vision cofnelo sie pod brame ab nastepnie duskiness ustawilo sie z drugiej strony bramy gdy vision poczula ze ma marne szanse cofneli sie do pz i porobili sobie teleporty w miedzy czasie vision members latal po hill's |
![]() |
![]() |
#4673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Teraz mowia ze DUsk nie przyszli na opena....
Prawda jest taka ze Duskiness wielokrotnie chcialo sie umowic na opena i pokazac kto jest lepszy ale Vision czyli sami najlepsi gracze bali sie na nie wyjsc za kazdym razem a openem nazywaja sytuacje gdzie poszli w nocy po Magika bodajze i gdzie 6 osob z Duskiness probowalo walczyc z nimi (cala guild Vision) Jesli to jest wszystko co potraficie to gl. Pozatym prawda jest taka ze ludzie dajacy zabic sie na mass loga Vision lamia bo wystarczy chwile pomyslec i Vision moze naskoczyc....
:< Ostatnio edytowany przez Nirt - 14-03-2007 o 00:20. |
![]() |
![]() |
#4674 |
Guest
|
![]() Dokładnie jak pan 2up napisał
z moich oczu wyglądało to tak... Stoją Dusk~~ lecą Exivy nagle łycha ;/ mały lvl to znikli mi z ekranu podbiegli pod bramę ab lukam na vip list a vision już daje logi ;/ proste |
![]() |
#4675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Wszyscy co maja co do Vision i ich taktyki i takie tam ze Dusk im da rade spokojnie i tam takie PORóBCIE SOBIE CHARY DOJDZIE DO DUKS~ I POKAZCIE TE SWOJE MASTA PVP I NIE PISAC MI ZE VISON SIE BOI BO WKONCU PO NABICU FRAGA TA 1 OSOBA MA 15 MIN PZ WIEC JAK DUSK TAM WYMIATA TO ZABIJECIE
CHYBA TA 1 OSOBE CO MA TEGO PZ A JAK NIE DAJCIE RADE W 15 MIN TO WASZ PROBLEM I NIE PISZCIE ZE VISION NIE WYCHODZI NA OB BO TO NUDNE PROSTA SPRAWA VISION NABIJA FRAGA A WY MASTA PVP WYłAPUJECIE ICH |
![]() |
![]() |
#4676 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
DIABEŁ + RYBSTER = omg ;;
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 14-03-2007 o 00:33. |
||
![]() |
![]() |
#4677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Co tam u ciebie khazul xd?
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#4678 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Te Weltuksjo, a mnje tjo nie spytosz?, Ja czuja żę jestem urażony,.."
![]() |
![]() |
#4679 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie wszystko po staremu, nie gram od 4 dni w tibie ( zobaczymy ile wytrzymam
![]() Chetnie bym pomogl w wojnie ale swoim zalowym druidem moge tylko possac ^^ czekam na fragi jakies ciekawe ale oprocz walenia ue pod temple/depo to nic ciekawego na furorze sie nie dzieje. babka od historii mi dzis powiedziala ze jesli jeszxcze raz sie zerwe z historii/wosu to bede nieklasyfikowany (lól) a tak pozatym wszyscy zdrowi, tylko coraz czesciej mnie kolana bolą:/
#4680 |
Użytkownik Forum
|
![]() aaaaaaaaaaaa i najwazniejsze: harcesh mial/ma mi zrobic wjazd na rl bo lizalem ci dupe i cie zdradzilem(lol, jakbysmy byli malzenstwem :|), chodzi o dolaczenie do dark signs czyli w sumie do calej wojny
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ps chello ssie bardziej niz moj druid :/