|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4681 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() @Hellraiser
Z toba to sie tak dobrze nie znam ale co tam u ciebie ? ![]() Cytuj:
No jak juz nie grasz 4 dni to tera pojdzie z gorki ... co do wojny to sie nawet nie loguj bo znowu zaczniesz grac. Co do nauki to sie trzeba za nia wkoncu brac zeby zdac XDDDDD dlatego do maja mnie tu nie zobaczycie xd. A na kolana moze jakas masc ??? Bo jak to stawy to oj w takim wieku ..:SS
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
|
![]() |
|
![]() |
#4682 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dlaczego wszyscy sa tacy agresywni i chca robic wjazdy na rl ??? Dark signs to taka smieszna gildia ariusa ale oni chyba nie sa w wojnie ?? A chello faktycznie ssie.... ![]() Pozdro ziomki jedziecie po Vision na calego !! Btw montura ponoc wpadasz za jakis hack na danubi , mozesz na pm wyjasnic kogo ci shaczyli tam ?
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
|
![]() |
![]() |
#4683 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie zaczne grac bo mam ping 100-1000 caly czas? huh? chello suxando? a ponoc mam osteoporoze lol czy chuj wie jak to sie nazywa, masci i leki przeciwbólowe chuja daja.. tak to jest jak sie siedzi przed kompem 25/7 ( jak to powiedzial moj kumpel ![]()
![]() |
#4684 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz nigdy nie jest za pozno na zmiane wiec tera moze byc tylko lepiej ! Trzymam kciuki ze cie tam wylecza ;S
|
![]() |
![]() |
#4685 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
Och, och, znam gorycz i zawody, wiem co furora i troska, Bo mnie BOLI!, co to za troska, gdy miód pszczeli fioletowy sie robi? Och, och, nie znam Chello, i nie wiem co to za porażka, Gdy twój drut i internet po tym samym jadą torze,.. Dobra, dobra trzeba jakoś zaczać naprawiać ten serwer lecz kolorem żółtym i niebieskim ![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
![]() |
![]() |
#4686 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tylko nie zoltym i niebieskim bo to sa barwy Arki Gdynia :SSSS Wiecie Zolto niebieskie to barwy czysto ku****** xDDDDDD
|
|
![]() |
![]() |
#4687 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
oooooo ping 50 mam :O ps. po ile choddza itemy z PoI na furorze? @Feltaksjo arka gdynia -> kur...de zapomnialem dalej
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 14-03-2007 o 01:01. |
|
![]() |
![]() |
#4688 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Wstaw swój nick, i na pewno bedzie lepiej, to naprawde pomaga juz pije 4'ty kubek meliski, i jestem bardzo uspokojony,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 14-03-2007 o 01:08. |
|||
![]() |
![]() |
#4689 |
Użytkownik Forum
|
![]() <double post>
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
#4690 |
Guest
|
![]() Tak sobie patrze na tą waszą "wrzącą" konwersacje i śmiać mi się chce ;]
Khazul po pytaniu Ima~ "jak tam u ciebie" można było odpowiedzieć jednym słowem a ty opisałeś historie swojego życia ;S I nie wnikam w temat bolących kolan ... (podkładaj coś miękkiego np. poduszke) ![]() I ten cały Allegrowicz Arius z tej swojej niedojebanej gildi ahhhh ![]() Stary own Ariusa nie był takim wykrętem jak ten co teraz gra ;S Ostatnio edytowany przez Qrakk - 14-03-2007 o 01:14. |
![]() |
#4691 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() Piekny nastanie dla was dzien, kiedy skonczycie w tibie grac i przerzucicie sie na inne gry XD
Np taki WoW. Sprobuj cos nawrzucac komus z przeciwnej frakcji XDDDDDD |
![]() |
![]() |
#4692 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
widzę ze przejąles od Imargama "bajkopisanie". jakie Allegro? :S Jaki stary owner Ariusa? LoL? I nie niedojebanej gildii, bo mielismy dostawac od Nw wpizde jak to pisali memberzy nw, a jak narazie nawet 5 fragow nie maja ![]() A co do kolan to chuja to daje, nie mam jakiegos plynu czy jest go za malo miedzy chrzastkami + mam chropowate chrzastki w obydwu kolanach dobra nie zamulam jutro do szkoly, pierwsza lekcja to chyba historia ;///
![]() |
#4693 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jakto jakie allegro ? O,o Arius ten co był w Duskach był Polakiem a teraz ? NW nie ma nawet 5 fragów tak ? Porównaj ilość człownków NW a DS ? I różnica lvli ![]() były po hacku, zabił ich ktoś etc... p.s ty za poinformowanie mnie jaką masz pierwszą lekcje O,O całe życie rozkminiałem jaką masz pierwszą lekcje we Środy ;S aaa tylko ubierz się cieplutko i przynieś buty na zmiane bo woźne w podstawówce są bardzo srogie! |
|
![]() |
#4694 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nom był, pierwszy owner był z Wąchocka, drugi to mój rl, a ten kupił chara za 3 tysiące rubli. Zapytaj kumpli jak było ![]() i ogarnij troche temat, nie musisz po mnie najezdzac zeby byc "elo" ja ciebie mam gleboko w dupie ![]() btw za ile draverika kupiles?
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 14-03-2007 o 01:35. |
|
![]() |
![]() |
#4695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Guild Wars jest lepszy od WoWa... =)
#4696 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Drizer Mastah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wolny Strzelec
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
no koniec tego wyzywania chlopaki zalosne sie to robi raczej A teraz teleturniej Pytanie teleaudio brzmi.. Kto jest bardziej sprzedajny?? a) James Caros b) Qel Ostatnio edytowany przez neutral.forum.fighter - 14-03-2007 o 07:56. |
|
![]() |
![]() |
#4697 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: niewiem :/
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ? <<<
Profesja: Elder Druid
Poziom: 1
Skille: -10
Poziom mag.: 99
|
![]() ![]() Cytuj:
pewnie w vision wala ja w 20 Ostatnio edytowany przez DNX - 14-03-2007 o 08:22. |
|
![]() |
![]() |
#4698 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Ratilltek
Gildia: Dark Signs
|
![]() Cytuj:
'Allegrowicz Arius' , stary ty masz jakies dowody czy cos w tyms tylu ? Bo o ile mi wiadomo to Arius był, jest i chyba juz bedzie szwedem. 'niedojebanej gildi', tu to samo moge powiedziec o twojej gildi. Cytuj:
Wspomniałeś tez cos o ludziach ktorzy maja dość tego serva, a zauwazyles ze kazdy z nich ma na swojej death liscie wizytowke kogos z NW / Vision ? Wiec kto niszczy ten serv? Niech kazdy odpowie sobie sam na to pytanie i pomysli zanim napisze cos w stylu "hail vision / nw" |
||
![]() |
![]() |
#4699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
|
![]() Zalosne sa te wasze teksty, zauwazylem ze ludzie bedacy po stronie Duskiness zwykle zaczynaja rozmowe od "Co tam ku**o?" itp. (NIE WSZYSCY) Wedlug mnie gra zawsze pozostanie gra i mozna sie smiac z siebie, zabijac w grze i walczyc, ale wszystko powinno zawsze pozostac na jakims poziomie... "Pewnie Vision wala ja w 20" omg i co lepiej Ci sie zrobilo jak to napisales? To miala byc forma dowartosciowania sie? Bo wedlug mnie bylo to zalosne.
@Jon@n Mowisz, ze wiekszosc ludzi ma wizytowke Vision na death liscie, a czemu ma nie miec skoro jak wczesniej ktos na tym forum pisal "3/4 Furory jest przeciwko Vision". Ale wlasnie to jest najsmieszniejsze, ze nam nie trzeba do zabijania tych 3/4 nawet main charow. @Furora Od deda Raaella Nabu nic wiecej sie nie stalo ciekawego poza dolaczeniem Qel do Vision. Edit: Aha jeszcze jedno, Vision i Na Wspolnej to 2 rozne gildie! Wiec nie uogolniajcie ![]() Ostatnio edytowany przez Rodri - 14-03-2007 o 09:36. |
![]() |
![]() |
#4700 |
Guest
|
![]() Tak tu wbilem bo jestem kuzynem petra , no wiec zaczynamy co wy do niego macie ??? Nie dosc ze mu zniszczyliscie zycie tibijskie i zrobiliscie z niego homoseksualiste to jeszcze tyracie za ryj a czy dupa osla jest piekniejsza?? No dobra moze jest ale czy wypada go karac za to ?? Tibia byla jego zyciem i kochal expic na kroliczkach i czarnoksieznikach czasem zapodal jakiegos skull staffa a tera co mu zostalo ??? Dupczenie sie z James Carosem... . Piszecie ze Qel sie dupczy ... a czy feliana nie dawala dupy katrili ?? Ja wam powiem ze dawala ... , dawala codziennie i dlugodystansowo ... Lubie Petra bo to moj kuzyn ale tera zadaje sie z tym rumunem jak mu tam James Caros... Tak to jest pedal...
|