![]() |
#2101 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
|
![]() |
#2102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Far far away
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Xxx
Świat: Refugia
Poziom: 46
Skille: 66/66
Poziom mag.: 5
|
![]() O serioooo? Wydaje mi sie że ci którzy organizują poi widzieli juz niejeden film, a nawet łazili po poi na teście i innych serwerach, wiec jesli możesz idź sobie prorokuj gdzie indziej.
![]() |
![]() |
#2103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: -----
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: ---
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() sorry double...
Ostatnio edytowany przez Diego325 - 14-03-2007 o 23:44. Powód: podwójny |
![]() |
![]() |
#2104 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tak z innej beczki
Zauwazyliście, że od paru dni użytkownicy neostrady ( w tym ja) mają po południu LAGI? Zaczynają się po około 16:00 i trwają nie wiem dokładnie do której ale do 22.30 napewno. Coraz bardziej odechciewa mi się przez to wogule grać w tibię... szkoła codziennie na 8.00, wraca się po 15:00. A expienie po nocy zupełnie mi się nie uśmiecha, po pierwsze że chce się spać a po drugie starzy.... Miałem zmieniać tę je**** neostradę na jakiś inny net ale jak się okazało jestem w beznadziejnej sytuacji - multimedia nie ma podłączenia na domki tylko na bloki, chello również nie ma zasięgu(a nawet jeśli to chello jest dosyć drogie), a Netia z kolei nie wykupiła łączy od tp w całym okręgu szczecińskim. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek pojęcie kiedy wspomniane lagi mogłyby się zakończyć to proszę o informację :/ Btw bardzo mi to przypomina sytuację bodajże sprzed 2 miesięcy kiedy to "cipom" padl jakiś router i wszyscy użytkownicy neostrady mieli lagi/frezy i to tylko na niektórych serwerach. znając życie to będzie tak jak ostatnio, czyli "cipy" raczą zauważyć ze coś jest nie tak dopiero za miesiąc, a naprawią to za kolejny... Tibia wiele straciła w przeciągu ostatniego roku... Co kolejny update to było gorzej, jedyną według mnie pozytywną rzeczą były różdżki i hotkeye...(Jednak różdżki tez zostały z deka zje~~, druid ma najlepszą że musi walić na dotyk... ) A nowych serwerów(pvp) to nie widziałem juz od dłuuuugiego czasu Nic nie trwa wiecznie, tak więc ja uważam że prędzej czy później tibia zakończy swój żywot...( A przynajmniej ja z nią jeżeli mam cały czas mieć lagi) Ostatnio edytowany przez Diego325 - 14-03-2007 o 23:15. Powód: tak bo chciałem |
![]() |
![]() |
#2105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() Cytuj:
ha no pewnie maja nawet 1 odemnie ![]() hehe ![]() tak pozatym to GL irdia w wykonaniu poi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2106 |
Użytkownik Forum
|
![]() neo ciagle ma laggi/freeze/kicki bo ciagle trwa zadyma po przyspieszeniu niektorych pakietow, nie jest to problem ze strony CIPsoftu, przynajmniej nie w pelni, ale znacznie spowalnia dzialanie calej neo...
tak mi sie wydaje, no bo popatrz, problemy zaczynaja sie po 16 i trwaja do poznej nocy, tak jak mowisz, wiec w porze kiedy najwiecej ludzi korzysta z uslugi, wiec na pewno TP nie daje rady z obsluga.. nie pierwszy i nie ostatni raz rofl a Netia miala problem z przyjeciem ~43tys zamowien od ludzi ktorzy chcieli przejsc z TP, z tych 43 tys na razie okolo 5tys ma neta rox ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak więc wytłumaczysz to, że na innych serwerach wszystko chodzi płynnie(niemieckie i amerykańskie nawet jak jest 800 osób online) a na Iridii i na przykład na xerenie w tym czasie lagi są? |
|
![]() |
![]() |
#2108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Serpent - shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! |
|
![]() |
![]() |
#2109 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
z amerykanskimi jest tak ze kiedy grasz tam powiedzmy o 16, to w USA jest wtedy ~9 i bardzo malo osob jest online, to wiem na pewno. tak jak pisalem wyzej, wina lezy po obu stronach, nie tylko po stronie tp |
|
![]() |
![]() |
#2110 |
Użytkownik Forum
|
![]() W pewnym momencie sam przestałem wierzyć w te 'darmowe przyspieszanie neostrady' ale 2 dni temu kumplowi przyspieszyli ze 128 kb do nie pamiętam ilu <ehh ta pamięć> ale chyba do ~384 kb, więc czekam cierpliwie
![]() Może lagi są z tym związane...
GeT iT FaStEr Ostatnio edytowany przez Rastafarians - 15-03-2007 o 19:44. |
![]() |
![]() |
#2111 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozatym podwyższają tylko tym co mają 128kB , a ty chyba masz więcej wiec nie masz na co czekać ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 15-03-2007 o 22:47. |
|
![]() |
![]() |
#2112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2006
|
![]() Ja od wczoraj mam netie 1 mb. Jestem bardzo z niej zadowolony. Polecam
![]() |
![]() |
![]() |
#2113 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mam 128 kb, więc mam po co czekać ![]() ta, możliwe że tylko x 2, jak wcześniej pisałem to nie pamiętałem dokładnie. pamiętam jak pieprzyli że do 1mb będą zwiększać... lolz
![]() |
#2114 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
po drugie neostrada ma predkosci 160, 320 i 640 od roku(?), zamiast standardowych 128, 256 i 512 po trzecie tez mam lagi od okolo 18 do nocy po czwarte proponuje wypieprzyc te posrane banery z forum
meeeeeeee Ostatnio edytowany przez Neztas - 15-03-2007 o 20:10. Powód: bo sie pomylilem |
||
![]() |
![]() |
#2115 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
Co ci Neztas nie pasuje w hotkeyach?? jak dla mnie dobra rzecz nie trzeba sie paprać w otwieranie bp albo taki mag zeby naladowac mane ile sie musial namachac reka kiedys xD a cholera przed chwiląloga dalem bo takie lagi ze *****ca bierze.... Raz to stanąłem i nie moglem sie ruszyc tylko biłem guardy co podchodzily i tak przez jakies 15 sekund Może w końcu naprawiają i dlatego jest ażtak źle Btw Zapytałem jednego pana (Python~) i dowiedziałem się, że nie wszyscy co mają neo~ mają lagi.. np on nie ma |
![]() |
![]() |
#2116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Far far away
Gildia: Xxx
Świat: Refugia
Poziom: 46
Skille: 66/66
Poziom mag.: 5
|
![]() dzis lagi zaatakowały wszystkich i wszedzie
![]()
![]() |
![]() |
#2117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() a mnie ubili pod depo za missclicka
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ګګ۞۞۞
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
Jednak przepustowość łącza jest nieco większa , i dzięki temu przepływność łącza , również jest większa ... 128 dochodzi do 160~ , 256 do 320 ~ , 512 do 650 ~ ogólnie łącze jest większe o około 8% , od umownego transferu neostrady. Zresztą tutaj jest dowód : ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 15-03-2007 o 23:55. |
|
![]() |
![]() |
#2119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Imię: Xel'nemrill
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..