|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4841 |
Guest
|
![]() 2zł : )
@Khazul Jesteś brzydki ! : ( btw. ja też mam botów od huja! i ... otsów mam pełno ; ) i ... sharuje konto z 6ścioma osobami : D (Mam nadzieje, że kogoś usadysfakcjonuje moja wypowiedź) Ostatnio edytowany przez Qrakk - 15-03-2007 o 02:21. |
|
![]() |
#4842 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teksty na temat NG mnie rozwalają ^^
wy ludzie nie rozumiecie co to gra zespołowa ![]() ![]() pozatym ! łatwo dojrzec iz SD nie zawsze leci od 1 osoby jako 1 ![]() ludzie... OGARNIJCIE SIE ! Ostatnio edytowany przez MarS - 15-03-2007 o 03:16. |
![]() |
![]() |
#4843 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo jak zapewne jeszcze nie zauważyłeś - lvl to nie wszystko ; ]
![]() |
#4844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
|
![]() Moim zdaniem to to nie było OB (przynajmniej nie takie w 100%) bo chciał bym przypomniec że OB odbywa sie na kompletnym pustym terenie gdzie 2 gildije ustawiają się i jedyne przeszkody jakie są to m walle + rzeczy typu garnik itp.
ale powiem tak , nawet jeśli Vision ustawiło by się z Duskiness na 100% Open Battle to szanse na wygranie Duskiness jest nikłe. Niestety ale trzeba przyznać że Taifun niezna się wogule na jakiejkolwiek taktyce... btw. Vision może zacząć się bać Dusków dopiero w momęcie gdy oni uświadomią sobie że przegrali wojne z Vision i przestaną martwić się o postacie , kase , itemy.Wtedy może użyją taktyki "na hama" ![]() a tak wogóle to chciał bym pogratulować Imargamowi (widać na filmie jak "opiekuje" się członkami gildi , taka akcja jak Czipsu stylu was zachodził.. Wogule Gratzzz Dla [GUILD]Vision[/GUILD] |
![]() |
![]() |
#4845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Up@
Masz racje, niestety na furorze jest to niewykonalne, bo kiedy tylko sie logujemy zaraz biegnie banda noobow ktorych jest 3x wiecej od nas ;o Wczoraj bilismy sie na otwartej przestrzeni, nikt nie ma chyba watpliwosci, ze to byl open. Zastanawiam sie jaka teraz Duskiness poda motywacje na poparce tego ze wygrali wojne ![]() |
![]() |
![]() |
#4846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() @khazul
to sa tylko przypuszczenia... @Mars ojciec magiqa z ochroniarzami ; ) @open battle fenix musial uspokoic swoje naderwane nerwy i wymyslil se bota ...
#4848 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Daleko
Profesja: Rookstayer
Skille: 16/20
|
![]() hyh gj
gdyby bylo to e-pvp to vision mialoby 2x wieksze lvl niz duski ![]() PS Barles fajny fan club xD
Vampire of Blink [26]: z czego leci aol ? Sardor Quil [22]: przyniesiesz pare torchów? Sardor Quil [22]: bo ciemno Terse Nyro [19]: jakie skile masz ? Inx Gibon [50]: eng pls Terse Nyro [19]: co to? Lord Kreg [12]: sell wentka |
![]() |
![]() |
#4849 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Cyrillus;1316999]@khazul
to sa tylko przypuszczenia... hehe wiem ![]()
#4850 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hum hum , ja zawsze byłem za wygraną dusków i dalej tak sądze. Wiem , wiem w tej bitwie dostali w przysłowiową du*ę. Ale jak zauważył ten kolo z duss~ w wywiadzie to Duskiness sobie expi a Vision siedzi w pz mimo przebiegu wojny. Jak tak dalej pójdzie będzie 20~ devilrych i Vision będzie płakać. Duskom brakuje dyscypliny ale Wam się tak tylko wydaje że łatwo jest panować nad taką ferajną Taifunowi. Ja myślę że jak duski się zmobilizują i ustalą taktykę to ich zmiażdżą na kwaśne jabłko. Wystarczy że cała gildia pobiegnie na "chama" w sam środek bitwy wara i zacznie miotać sdkami a nie idą po 1 jak jacyś partyzanci ;] W końcu duski mają przeważające siły ;]. Co do botów Vision to wątpie. Wcale tak szybko niestrzelali i niewyglądało mi to na jakieś tam boty. To tylko wytłumaczenie dusków.
Takie jest moje skromne zdanie. Go Go Go Go Dusskiness ;]
#4851 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakich 20 devilrych?? duski expia>>padaja>>expia>>padaj... i tak w kolko...wiec jak tu sie mozna wypowerowac?
"Wystarczy że cała gildia pobiegnie na "chama" w sam środek bitwy wara i zacznie miotać sdkami a nie idą po 1 jak jacyś partyzanci ;]" - to nie jest ots... btw myslisz ze vision bedzie sie gapilo jak duski "wbiegaja"?? ale patrzac na twoj wiek to sie nie dziwie twojej wypowiedzi ;]
#4852 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
"duski expia>>padaja>>expia>>padaj... i tak w kolko...wiec jak tu sie mozna wypowerowac? " Nom może niektórzy tak ale u kilku dusków level rośnie. A Vision? Siedzi na uhmakerach i robi uhy na afk bo się boją wyjść z depo! "w sam środek bitwy wara i zacznie miotać sdkami a nie idą po 1 jak jacyś partyzanci ;]" - to nie jest ots... btw myslisz ze vision bedzie sie gapilo jak duski wbiegaja??" LoL. Wiem niegapiło by się bo by padło. Z przewagą liczebną i lvl-ową dusków Vision niemiało by szans w walce na "chama". Problem dusków tkwi w strachu o stratę lvl'i i niezgraniu. Co do mojego wieku przy forum niepisze "18 lat+".Pozatym ty nie napisales ile masz lat bo sie wstydzisz ze dalej grasz w ta tibie.Jak Ci się niepodobają moje wypowiedzi to ich nieczytaj. Ale jako osoba odemnie starsza powinieneś mi dawać przykład pisząc bezbłędnie a nie "wbiegaja" "gapilo" "bedzie". Chyba że jesteś ze wsi i u ciebie w rodzinie tak się mówi to zwracam honor. Zal.pl
Moje postacie : [CHAR]Krolmagii[/CHAR] [CHAR]Hootemi[/CHAR] [CHAR]Hooth[/CHAR] [CHAR]Emisso[/CHAR] [CHAR]Wujek Emi[/CHAR] See you in tibia! Ostatnio edytowany przez Krakowiak - 15-03-2007 o 15:32. |
![]() |
![]() |
#4853 |
Użytkownik Forum
|
![]() przykre expercie... ;<
kto z duskÓw sie poweruje? vision boi siĘ czy siĘ nie boi w to nie wnikaj gdybyŚ spojarzaŁ kogo jest wiĘcej dusk czy vision? (licz mÓj mistrzu wszystkich ktÓrzy trzymajĄ z dusk) btw nie wiesz co "mÓwiĆ" to jedziesz na rodzinke :< i jeszcze jedno... gdzie pisze ze gram w tibie? jak byŚ pro evull mastahu zauwaŻyŁ to Świat "RL"
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 15-03-2007 o 15:51. |
![]() |
![]() |
#4854 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4855 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Sulechów
Profesja: Elder Druid
Gildia: Duskiness
|
![]() Cytuj:
![]() A Co do Expienia i PZ Campingu sie Zgodze z "Krakowiak"... Vision czasami wybiegna zrobia fraga i all juz Banany na ryju maja na Ventrilo ![]() ![]() PS. Ci co nie graja na furo~ i nie lapia sie w temacie Tylko od kogos cos tam slyszeli niech chociaz nie wciskaja od Siebie jakis "Filmów"..
Doon'Juan (Furora) 108 EK 7mgLvL <Hacked (Rooked)> Neanon (Furora) 95 MS 65mgLvL <Hacked (Rooked)> Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Sign3d, KLimEK |
|
![]() |
![]() |
#4856 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj dobra nie ma co się kłucić. Każdy ma swoje zdanie. MarS normalne że jak jesteś z Vision to będziesz bronił swojej gildi. Moim zdaniem wygra Duskiness ale niepisze tego po to żeby wkurzyć tych którzy są z Vision. @Cyrillus nie jade po
twojej rodzinie poprostu w niektórych rodzinach się mówi "se" "bedzie" itp. Pozatym to ty zacząłeś narzekać na mój wiek! Pozdro Krakowiak
#4857 |
Użytkownik Forum
|
![]() @klimek
kto odrobil lvl x2 ? ymy? ale wedlug was wpadaja duski zabijaj sorckow a vision sie tylko przypatruje? ehh...
#4858 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Sulechów
Profesja: Elder Druid
Gildia: Duskiness
|
![]() Cytuj:
![]()
Doon'Juan (Furora) 108 EK 7mgLvL <Hacked (Rooked)> Neanon (Furora) 95 MS 65mgLvL <Hacked (Rooked)> Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Sign3d, KLimEK |
|
![]() |
![]() |
#4859 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... Nom choćby Spaaw. Padł niedawno odrobił lvl i jakoś go Vision jeszcze niezabiło a on dalej expi. Może to słaby przykład ale sytuacja wygląda tak: Duskiness dostaje w d**e i sobie expi bez strachu a Vision wygrywa i nieumie wykorzystać zwycięstwa. Jak ktoś już tam powiedział Vision wygrało bitwe ale nie wojne.
#4860 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
mniejsza o to ; p a tu mala ciekawostka ^^ "Kradzież stulecia w Gdańsku: diamenty za 1,5 mln dolarów zniknęły z depozytu" czyzby duski się zdenerwowały : >
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 15-03-2007 o 16:38. |
![]() |