|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Na new bedzie głowna :D
Gildia: Ciastkarze :D
Świat: Askara
Poziom: 101
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Erm do tych co sie smieje z tej "open battle" Ekhem tibia to nie TWierdza xD tutaj nei ma ze liczy sie liczebnosc etc chodzi o zagonke 1 na 40 xD i sd combo ![]() LOL Duskiness byli zbyt pewni siebie... Hasek podbija i mysli ze jest pro bo ma wiekszy lvl -.- taifun itd tez... ![]() Ostatnio edytowany przez Ampul - 16-03-2007 o 01:38. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() Takie Pierdoły że masz Filmik Qel to se możesz wciskać babci bo na bank nie masz... Wy nawet nie wiecie kto grał tym charem po myślicie że katrila , a guzik a nie... ten ktoś nawet nie gra na furorze obecnie...
ale dobra zgrywacie kozaków na forum że znacie taifuna , imargama i wogóle cała furore (i nie tylko) i piszecie ze macie 100 lvle a na serio pewnie 50% z was ma 14 druida albo 17 knighta Btw. Debilnych komentarzy możecie sobie oszczędzić bo i tak nie zwróce na nie uwagi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Tak, osoba ktora grala ta postacia ma aktualnie 90+ msa na neranie i co z tego?:> Mam sprecyzować?^^ Nie jestem idiotą z forum ktory nie wie co mowi i nie traktuj tak kogos, kogo nie znasz lub nie wiesz kim jest ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 16-03-2007 o 20:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() 12:05 Satson [13]: openn batle na 2 metrach kwadratowych
Cała prawda..jezeli ktos sie zemna nie zgadza to moze mnie "POJECHAĆ" Gl ![]()
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Bochnia
Stan: Zbanowany
Imię: Small Mike
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 32
Skille: 18/22
Poziom mag.: 41
|
![]() 18:42 Imargam [201]: NOBY PROSZE WAS DAJCIE LOGA
18:42 Vel drago [20]: nooby sie pisze bezmozgu ogólnie taki sobie war ![]() i mogli wybrać sobie inne miejsce mało doświadczeni gracze |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() lol czy wy wszyscy oglądaliście tylko pierwszą część? na drugiej jest normalne open battle bieganie po pustyni a te od up mało doświadczeni gracze to już mnie rozwaliło ahah xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() moim zdaniem NG
![]() tak pozniej biegaliscie po pustyni jak juz widzieliscie ze pare osob z dusk juz padło i bylo ich mniej i nie piszecie mieli taifuna i wyzsze lvle bo juz nie bylo unjustów ;/ a co by bylo jakby taifun dostal bana lipton |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() O ile dobrze pamiętam ktoś tam z Vision powiedział że oni nie zamierzają wydawać kasy rl na Tibię a po dokładnym obejrzeniu widać że Vision używa Bota podczas tych swoich świetnych combo. Po drugie to nie było 100% open battle, a więc tytuł trochę nie pasuję, początek to jak zawsze Duski starają się dojść do Vision Ci natomiast stoją na piramidzie a przed nimi banda nobow która utrudnia dojście do nich a wręcz uniemożliwia... powiedzcie mi jak tam ktoś z Vision miał paść skoro w każdej chwili mogli uciec na piramidę... ehh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() ahahahahahaahahahahahah XDDDDDD
Tak mielismy najlepszego bota , bo tibijskiego . Pamietajcie ze od ostatniego update taki jest dostepny... Boze co za nooby az mi zal was XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() 1 czesc mozna sobie odpuscic ale za to druga mhmhm.. xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Powiem tak;] Deklu jak siedziales na komuni... i ping miales huj wie jaki to sie nie dziw ze opóznienie jest ! Poprostu zal was ![]() Do tych co mowia ze open nie bylo to obejrzyjcie 2 czesc filmu i poznije sie wypowiadajcie;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() No to skoro mówicie że nie jedziecie na bocie to dlaczego jak (chyba) Ymy i Fenix weszli na 2-3 sec na pole widzenia dostali combo?? Aa no tak zapomniałem jesteście tacy świetni w tym swoim pvp i zabijecie każdego... Wy naprawdę wierzycie w to że w 3 sec KażdY z gildii zaatakuje jedną tą samą osobę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHAHAHA ludzie ale ja mam z was polew to nie wierze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moze i visions to Pa itp wisi mi to wazne ze ladnie walcza Sora za bledy |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Chicago IL. USA
Imię: Jibav
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 117
|
![]() gdybym mial lvl 280 ms, aew...
GL votheri ;]
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Meteonka
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Poziom: 68
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Nigdy nie bedziesz miec takiego
![]() Fajnego bota uzyliscie ostatnio ;>
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() OMFG...
po 1. Vision nie miało żadnego bota bo ku*wa mać powiedział ktoś przez Vt i od razu wszyscy wiedzieli w kogo jebnąć i to zrobili najszybciej jak się da rozumiecie ? żal z was jest i to duży siedzą ze sobą w h*j czasu a wy się dziwicie że mają zajebiste zgranie... najpierw się nauczcie grać, wbijcie se 100 lvle żeby ktoś się liczył waszym zdaniem a nie jak macie 10 knighta to ktoś zwróci uwage na twoje kompletnie nieuzasadnione oskarżenia powtórze jeszcze raz to słynne zdanie ŻAL MI WAS NOOBY... po 2. Jak nie było opena ?!?! To nie nasza wina że Taifun nie umie podporządkować sobie swojej noobowatej gildi... biegali każdy gdzie indziej i jak dopadło vision jakiegoś to go zapierd*lili a wy mówicie że nie było opena no żal jak h*j ps. możecie mnie zbluzgać ale popatrzcie czy nie mam racji najpierw ;>> |
![]() |
![]() |