![]() |
#902 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tia zostaw w spokoju hm ciekawe...Wytłumacz mi za tem jak ma 28 mlvl na 19 lvl nie uwierze ,że stał w i pocie czoła robił ihy przez tydzień non stop. -.- Hm Graba Gz lvl Mamm to samo ^^ Który masz mlvl Szkapą ^^? Nie..LH i przezroczyste itemy to nie bot to ułatwienie w grze -.-... ![]() Żeby nie total off... Gz aLl More SS ![]()
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom Ostatnio edytowany przez DJ Necro - 17-03-2007 o 13:05. |
|
![]() |
![]() |
#903 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Wszystkich boterów, userów macro, mc czy jakiś tym podobnych trzeba raportować i oduczyć tego noobostwa, bo każdy kto tego używa jest noobem.
|
![]() |
![]() |
#904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() gz adwensów lotów itd
![]() ![]() ![]() ![]() ja też bede grać na Neranie ![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
xD Zdarzył się ktoś normalny ^^... Teraz mi powiedz ,który Szkapa ma mlvl... ^.^ ![]() @Down nie to jest oznaka expienia na tombach ^^ po zatym masz 37lvl jak pamiętam a nie 19 ^^
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom Ostatnio edytowany przez DJ Necro - 17-03-2007 o 14:05. |
|
![]() |
![]() |
#906 |
Zbanowany
![]() |
![]() @DJ Necro
Szkapa ma 40mlvl, czy to oznaka bociarstwa? ;] |
![]() |
![]() |
#907 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2006
|
![]() ![]() Jak widać jestem 'troche' biedny... Jak ktoś by był miły, może ktoś by przysłał jakąś dwarvenke i plate-seta ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#910 |
Użytkownik forum
|
![]() takie tam z questów na sam początek
![]() desert: ![]() stealth ring: ![]() Cruseader: ![]() ehh i najglupszy quest ( wg. mnie ): ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Zbanowany
![]() |
![]() Nooo, Paradox jest rly najgłupszy. A Postman na 2. miejscu ;p
|
![]() |
![]() |
#912 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: llll
Stan: Niegrający
Imię: llll
Poziom: 66+
![]() |
![]()
www.flogao.com/lordthine ![]() ArOtIcK MaStEr SoRcErEr MeMoRy Of LoRd ThInE ![]() 14:34 Valheru Mort [10]: TFOIJA ZSTARZA TO PIEKARNIG AHAH |
![]() |
![]() |
#913 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 5
|
![]() 30lv wbiłem wczoraj...
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Zbanowany
![]() |
![]() A mi podczas robienia runek wleciał mlvl :>
![]() ~!~~Hail Almost, Hail Friends~~!~ |
![]() |
![]() |
#915 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Imię: Mammoon
Poziom: 70
Skille: ?/?
Poziom mag.: 55
|
![]() Ehh.... narQ wszytkim
![]() Yours Mammoon ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
współczucia ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Polska
Imię: Asherinis
Gildia: Lolex Family
Świat: Guardia
Poziom: 60
Poziom mag.: 53
|
![]() Mammoon powiedz że to nie prawda!!!! Co to będzie za gra bez Ciebie??? Nie miałęś recovery???? Powiedz kto to zrobił i koleś już nie żyje!!!!!!!!!!!!! Zrób coś i wróć!!!!!! Zrób new chara!!!!!! zA 2 miechy znowu będzie new Mammoon!!!!!!!!!!! Nie chce tracić z Tobą kontaktu!!!!!!!!!!! Nieeeeeeeeeeeeeeeee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Żyjemy tylko po to, żeby umierać 18:16 Slox on Nerana [97]: pger! ![]() Neostrada-Dostawca internetu, dla osób lubiących kupować Blessy. I to jest prawda ![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Imię: Mammoon
Poziom: 70
Skille: ?/?
Poziom mag.: 55
|
![]() mialem r key:/ kurde mailem wszytko w pliku textowym bo nigdy nie wpisywalem haslel tlyko kopiuj wklei itd! gdy zobaczylem ze jest hack hcialem odzyskac konto i wszedlem na tibia.com i zaczolem sie logowac i all zmienaic pzrez r key i nagle komp mi sie wylonczyl:/ gdy go wlonczylem pliku juz nie bylo:/ przywrucenie systemu nawet nic nie dalo:/ nie dize odzyskac pliku:/ na posatc juz nigdy nikt sie nie lognie;/ no chyba ze ten hacker;/ a najlepsz ejest to ze nic nie sciagalem co moglo meic hacka do tibi:/ tzn nic z tibia zwiazanego! ten hack niebyl pzreznaoczony dla tibi tak mi sie wydaje bo ani filmikow ani zadych bottow ani nci nie ciaglem;/ nawet linkow z fotkami nie otwieralem na tibia.pl:/ eh..cos zawiodlo:/ cya all
![]() ![]() pozdro dla ferax urza, aurieto, sir agri, lord bonio, furka barbarian, zam ziro, slayter, cwaniako, karlou, coomadno, firenzo fetelito i innych kumpli naprawde zajebiscie mi sie z wami gralo ![]() ![]() p.s jak sie dowiem kto to zorbil to gosciu ma pozamiatane po calej lini:/ :/ Ostatnio edytowany przez Mammnon - 18-03-2007 o 01:07. |
![]() |
![]() |
#920 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurwa gdzie nie look to hack kurwa... zrob nowe passy i dalej graj, polowa nerany ci pomoze... |